Ursi2
|
Miško še spi, jz sem pa vmes pripravla kosilo pa nardila skutno torto. Za kaj več pa danes nisem ravno uporabna, me ful migrena grabi! Mam že počasi dost tega! Je prevelik prepih v glavi! Hrana: Lukanu vse z vilico zmučkam, edino meso sem mu včeri prvič s paličnim zmiksala. Drgač kr lepo je, sicer pazim, da ni kakega prevelikega koščka, sam pri mesu se pa vedno davi. Tako da mu bom vsaj doma zdej s paličnim ga miksala. Mi je pa kolegica rekla, da naj ga ne navajam preveč na čisto zmiksano, ker je pšroblem še posebej, ko kje drugje ješ, pa nimaš možnosti mu s paličnim zmiksat.. Pa sem potem res mu začela samo mučkat in je prav lepo jedel. Dinki, imaš prav, tisti za bobni je moj . Je pa to kr tk en bend, ko na pevskih vsi pojejo, pa zdej špilajo čist tk, ko mamo kake žurke z zborom, kot je npr. novoletna zabava, al pa kak piknik ,............. Sej se neki menijo, da bi to tud bolj za druge špilali, pa so vsi tk zasedeni, da se še za tole komi kdaj skupi uspejo dobit. Je pa tisti, ki igra na navadno kitaro v črni majici tudi kitarist pri skupini Voyage. So mi ful všeč, nek stil kao Tabu. Tuki pa igrajo vse, od Tabuja, Tošeta Proeskega, Parnega Valjaka, Šank Rock, Beatlesi, Tina Turner, Sting, Omar Naber,...................... Pač take, da zažgejo! A pri vas že sneži? Pri nas pa ni še nič! Vilma, naš je tk, da se malo plazi, pa se spet noče. Je čist odvisno, kake volje je. Se pa že postavlja tudi na kolena in noge. Pa glede na to, da je še en mesec do Božiča, računam, da bo ziher že mobilen, ali se bo plazil ali se kako drugače premikal. Tako da boma dala najbrž samo zgornji del smrekice (imama umetno) pa jaslice, vse skupaj na mizo. Jz sem sicer predlagala, da bi dala drevček ven na balkon, na notranji strani pa jaslice. Pa ni navdušen. Ampak mislim, da pa ne bo nardil jaslic na tleh čez polovico dnevne sobe. Je ugotovil, da nima dovolj dopusta. Pa še eno vprašanje. Danes sem gledala in na koncu tudi vzela corn fleks, da bi ga kdaj pa kdaj dala Lukiju za zajtrk-npr. enkrat na teden. Ker res nimam idej, kaj bi mu lahko devala takega, da bi bilo vsaj malo različno, ne pa vsak dan eno in isto. kaj ve mislite, bi mu ga lahko dala. Je sam koruzen, ni kaj drugega not, kar ne bi smel jest, zato sem ga tudi vzela. No, če nič drugega, ga bom pa jaz pojedla, mi že kosmiči pri ušesih ven gledajo!!
|