Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.12.2008 17:58:36
|
|
|
|
BrankaO.
|
našla sem dva kopalna plščka en moder en bel....do enega leta približno...če katera rabi...zs
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.12.2008 22:00:44
|
|
|
|
tipajaz
|
Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
- Aventovo tekleničko z nastavkom - za prve mesece.
-
- Knjigici; Ana praznuje Božič, založba Ognjišče, smo jih dobili več.
-
- Par videokaset z risankami.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.12.2008 22:04:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 14:41:44
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Nošene Ciciban "gojzarje", št. 22, sive barve podarim. Dogovori na ZS. Po želji po e-pošti pošljem fotografijo. Evo, citiram in popravljam samo sebe. Pravilna številka je 24. EMŠO me daje
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 16:53:36
|
|
|
|
malamedika
|
podarim nekaj oblačil za 5-6 letno deklico in potrebujem toplje čeveljčke ali škornje za fantka št. 18 če katera ima se priporočam
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 19:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
malamedika koliko cm pa ima nogico?
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 19:57:42
|
|
|
|
mlavla
|
pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 20:14:35
|
|
|
|
malamedika
|
Skamp moj mali ima nogico tam nekje 8,5 -9 cm rabim pa res kaj toplejšega lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 21:13:17
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto... HVala ti ... Glede oblačil , Žal ti nemorem kaj dost pomagat , sin je star 10 let pa pol . pa 9 mesecov ...od se pa zmeram kaj najde , ker hitro raste ...Dolga je že 80 cm .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 7:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika Skamp moj mali ima nogico tam nekje 8,5 -9 cm rabim pa res kaj toplejšega lp Sem poslala zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 8:08:14
|
|
|
|
malamedika
|
skamp odgovorila na zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 9:25:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto... HVala ti ... Glede oblačil , Žal ti nemorem kaj dost pomagat , sin je star 10 let pa pol . pa 9 mesecov ...od se pa zmeram kaj najde , ker hitro raste ...Dolga je že 80 cm . upam,da se bo kdo našel...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 9:37:16
|
|
|
|
malamedika
|
mlavla imaž zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 18:44:08
|
|
|
|
tipajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke . Ni problema, lahko dobiš tri. Ko prideš v gorenjski konec, sporoči, pa jih dobiš. LP
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 18:44:38
|
|
|
|
tipajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Oddano.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 20:34:45
|
|
|
|
buček
|
se vedno nisem oddala cisto novega kompletka za punčko (hlače in majčka)za 6m, roza barve....
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 8:50:27
|
|
|
|
Lenny
|
Gojzarji so oddani
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 10:07:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke . Ni problema, lahko dobiš tri. Ko prideš v gorenjski konec, sporoči, pa jih dobiš. LP Žal sem iz Zasavlja . Vseno Hvala Punce veste mogoče kje bi dobila-kupila , video kaseto lahko je tudi DVD Teletubisi-telebajske ,ali če kera podari ali proda . Hvala za odgovore .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 11:14:48
|
|
|
|
mlavla
|
Elma..Sem danes prejela tvoje servetke..hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 11:26:38
|
|
|
|
ELMA
|
Lepo Jaz pa po tvoje moram na pošto ,ker naš poštar ne ve kje je zvonec
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 17:23:41
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Elma..Sem danes prejela tvoje servetke..hvala Jih imamo že ...Hvala ti
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 19:35:54
|
|
|
|
sarcy21
|
Jaz imam tudi nekaj servetkov obe napišita na ZS naslov Če pa ima katera še kakšne za menjavo se pa tud priporočam
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 22:04:40
|
|
|
|
buček
|
kompletek je oddan
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 22:08:59
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 Jaz imam tudi nekaj servetkov obe napišita na ZS naslov Če pa ima katera še kakšne za menjavo se pa tud priporočam imaš ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.12.2008 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam škatlo plišastih igrač. Bi prosila, da je možen prevzem - dostava v Lj. Pa MAM v veliko modro flaško, bila je samo prekuhana. Lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.12.2008 11:23:13 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?