fracek -> RE: Noseča vsak mesec znova (25.7.2020 9:10:55)
|
Mikrobio, vse to, kar trenutno doživljaš, je povsem normalno. To so za vse nas stresne okoliščine, ki na takšen ali drugačen način puščajo neke posledice. Mene je najbolj šokiral trenutek na pregledu pri osebnem g, ko je po treh mesecih neuspeha po jemanju clomida rekel, da me bo napotil v neplodnostno ambulanto. Kar zalilo me je od solz in komaj sem se se zbrala. Sem pa kar hitro sprejela dejstvo, da tako pač je in preusmerila črne misli v to, da imamo v bistvu srečo, da pomoč na tem področju obstaja. Vmes pa je vedno tudi prostor za naravni "čudež", ne bi bilo ne prvič ne zadnjič. Lep primer z našega foruma je Ajda 🥰 Najbolj od vsega me je nato ubijalo čakanje: 4 mesece do 1. posveta, 3. mesece do drugega posveta, 2. meseca do vključitve v postopek - odpoved postopka zaradi korone, 4 mesece čakanja na ponovni začetek. Vmes pa je bilo tudi veselje: da je po preiskavah bilo z nama vse ok, da sva zdrava ... pa ponovni šok, ko so me klicali, da sem šibko pozitivna na sifilis (wtf???) in da moram na ponovno testiranje 🥶 pa potem sreča, ko so bili rezultati negativni ... v glavnem, s svojo zgodbo želim povedati, da prenesemo več kot si mislimo, da zmoremo. Med vsem tem stresom, pa se zagotovo vsaki od nas dogajajo tudi čudovite stvari, iz katerih lahko črpamo moč. Vse bo ok. 🤗 Btw., vceraj sem bila na prvem uz in že pričela z dvojnimi injekcijami, tako da držite pesti, da bodo folikli pridno rastli. Naslednji petek pa ponovno na uz, ko bo tudi že malo bolj jasno, koliko še do punkcije. Lepo bodite 🥰
|
|
|
|