scorpionka -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.7.2020 21:00:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska* dekleta, jaz se vam pridružujem. Po načelu najprej faks, štalca, smo se sedaj zataknili pri kravci. Zaenkrat znan razlog je moška neplodnost. Včeraj je pritekla ga. nezaželjena, tako da je prvi IUI v tujini neuspešen... nestimuliran IUI s stopko (prvič smo šli najbolj naravno verzijo, sedaj pa bo treba biti bolj "izviren") @Scorpionka, prosila bi te, če poveš kako je zgledla tvoj IUI? Kdaj in koliko UZ, si imela zdravila (in katera), velikost vodilnega folikla, endometrij, koliko ur po stopki pa IUI? skratka vse me zanima, ker iščem možnosti za izboljšavo najinega naslednjega IUI... *rjavolaska* zivjo 😊1. in 2. IUI sem imela praktično identična. Prvi dan M sem poklicala, so me naročili 12.dan ciklusa na UZ. Jedla sem Femaro 2tb/dan. Potem sem 12ti dan zjutraj prisla na UZ (četrtek). Prvič sem imela fonikle na DESNI 23, 19 + majhne, na LEVI vse majhne. ENDOMETRIJ sm pozabila.. Okol 10 mislim da. Drugič sem imela DESNO 19+, LEVO 21. ENDOMETRIJ 9?Po UZ (prvič in drugič) so mi ob 9.30 dali stop injekcijo(četrtek) in sem prisla naslednji dan (petek) ob 12.30 na inseminacijo. Tam ni blo lih nekaj za razlagat. Prides, preberes kaj pise na sprici (tvoj priimek in ime), ti vstavi kateter, spricne in gres vn. No, recejo ti da malo posedis in pocakas zunaj da ne "steče" takoj vn.Tretjič sem imela UZ tudi 12.dan. Folikel samo 1 na DESNI 20, ENDOMETRIJ 12. Stop injekcijo sem dobila za domov in sem si jo dala ob 22h zvečer (torek) na inseminacijo sem prišla v četrtek okoli 11h. Postopem same inseminacije pa je bil vedno enak. Tisti ki je mel čas me je vzel, tako da sem imela 3 različne zdravnike ki so opravili inseminacijo. Tako da 1. In 2. je minilo od stopke samo 27 ur, 3. Pa 38 ur. Ne vem kaj je boljše? Pri prvi puncki vem da sem zanosila tocno 14.dan ciklusa (ker sva samo takrat, ker sem bila drugace ostale dni na poti). Tako da nekako upam da je zdaj boljse in so bolje zadeli timing 😊👌Semnpa tudi vesela da imam pri svoji dr. ze 31.7 datum če ne uspe slucajno, ker se mi zdi da dalec najhujse in kar te ubija je to neko cakanje da aploh prides na vrsto za kar koli. Srečno in držim pesti da se ti naslednjič prime in bo ➕
|
|
|
|