Mariposa08
|
Cali vem kako je, ko si edini, ki še nimaš otrok. Enostavno padeš ven iz kroga, ker ti ne veš kako je biti starš, nevoščljiva nisem ampak enostavno se nimaš o čem pogovarjati, stiki se malo izgubijo ... Tudi mene je matralo to, zakaj midva, zakaj ne rata, zakaj umetna, pa špikanje in hormoni in cela ta kolobocija, ali bom zmogla psihično iti čez to, itd. Ti povem, zdaj že komaj čakam M, da začnemo, sem se pomirila in sprijaznila, da bom pač vsaj znala cenit to kar mi bo dano s težkim trudom. Če primerjam z mojimi starši, ki me že celo življenje jemljejo samouveno, jaz ne želim iti po njihovih stopinjah. Glede na težave mi ne bo treba, kwr bom otroka imela neskončno rada in mu to tudi vsak dan posebej dala vedeti. Nemoremo vedeti zalaj ravno nas to doleti. Vse kar te bo zanimalo okoli umetne oploditve in kalo poteka v dravljah, me vprašaj, ti z veseljem vse razložim 😀 Ma veš kaj za to punkcijo brez narkoze, vse je odvisno kolikšen prag bolečine imaš, jaz imam kar visok, tako da upam, da me ne bo kaj preveč bolelo. Za hsg so me tudi strašili kako boli, pa boli.. Tudi punce, ki so bile tisti dan na hsg kot jaz in so bile pred mano so govorile, da jih je bolelo. Ko sem pa jaz imela hsg me pa čisto nič ni bolelo. Peklo me je par dni po tem, ko sem šla na vodo, drugo pa nič. Tako, da ne se strašit po nepotrebnem že toliko prej. Drugače sem pa slišala, da dr. Reš naredi lepo punkcijo, da skoraj nič ne čutiš 😊 Snowflake* kakšno operacijo pa boš morala imeti? Jaz sem imela tudi gastritis pa sem dpbila samo neke tablete za zaščito za želodec in pa na dieto sem morala, zdaj mi je bolje. Si morala jemati kakšne antibiotike? Uff sem se razpisala 😂 jaz mojo M pričakujem šele enkrat na začetku marca, pa vam bom poročala naprej kako bo. Držite se in čim več lepih novičk 🤗💕
|