*snowflake*
|
Mariposa08, to se mi je že enkrat zgodilo pred 7 leti. Namreč, takrat sem imela precej močne bolečine, sem skup padala in nisem prišla k sebi, dokler nisem dobila konkretno dozo zdravila direktno v kri. Potem so sumili na endometriozo, sem bila operirana in je bilo potem bolje. Do zdaj. Že tako imam kar močne in boleče menstruacije, ampak je nekak šlo z močnimi tableti. Potem sem od stresa letos fasala še gastritis na želodcu in nisem smela več nalgesinov jest, samo lekadole. In sem preživela lepo brez večjih težav kakšne štiri mesece, zdaj pa kolaps spet. Pregledali so med, naj bi bilo vse ok, neke miome so mi našli in da lahko ti povzročajo takšne bolečine. Sicer pa nič konkretnega, naj bi bilo vse ok. Zdaj čakam na ginekologa, ki ga imam šele februarja, pa bomo videli kaj bo rekla. Do takrat upam, da že zanosim po kakšnem čudežu, da mi ne bo treba še na kakšno operacijo, ker mi nič ne diši tole. Skratka, težavam ni konca to leto, res ne. Ampak danes sem že malo prišla k sebi, tako da gre na bolje. Posledično me bo seveda strah spet vsak mesec kako bom preživela menstro. Sam moram zakorakat pozitivno v novo leto, ne bi rada bila v začaranem krogu v svoji glavi. Bo boljše, a ne? 😊Drugače pa anonimna, glede povišanega sladkorja v nosečnosti sem že marsikaj slišala. Moja sestra ga je imela, morala je stalno spremljat svojo skladkor (dobila je vse, kar je potrebno..pikala se je v prst in potem izmerila). Odpovedala se je glutenu (moka, testenine, sladkor), skratka res je bila pridna. Donosila zdravo in igrivo deklico, ki je po karakterju ista kot njena teta (jaz😄). Je pa tudi moja sodelavka ravnokar rodila zdravega fantka, je imela tudi nosečniško sladkorno. Naj povem, da ni bila ravno pridna s čuvanjem, jedla vsega boga, je bila pa na bolniški od takrat, ko so ji to ugotovili (zakaj? Ne bi vedela. Ker ti kao bolniška ne pripada). Ampak vseeno je rodila brez težav. Naj bi pa pomenilo to, po besedah žensk, ki jih poznam in ki so to imele, da imaš lahko težave pri porodu. Ampak nobena jih potem ni imela. Ti se samo čuvaj, poslušaj zdravnike, kar ti svetujejo, in sem prepričana, da bo vse v najlepšem redu. Ni za delat panike. Upam, da sem kaj pomagala. Upam, da ste ostale dobro.
|