*snowflake*
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty1989 Anonimen Naj te potolažim, da boš tudi ti zanosila. Vse ob svojem času. Bo to tvoj prvi otrok? Glede tega da ti ne rata zanosit vpliva starost, če si nad 30 potem je ponavadi dlje. Če si manj je lahko kaj prej. Drugače pa povprečno pri zdravih parih traja 1 leto, da se zanosi. Kr dolgo ane? Tudi meni se je to zdelo nemogoče in sem mislila, da jaz bom pa ja zanosila takoj,haha. Sej sem ja zdrava, ne kadim, ne pijem...se zdravo prehranjujem...pa ni bilo tako. Drugače sem pa jaz rabla 11 mesecev da je ratalo, 10 neuspešno. Sem že mislila da ne bo nič iz tega, sem se isto počutila kot ti, vsem rata, vse noseče jaz pa vedno M dobila. Ah kaj hočemo, no na koncu ko sem že šla do G in mi je dal tabletke, pa so ostale zapakirane,haha. In je ravno takrat uspelo. Še nekaj mi je omenjal da se gre potem na zdravljenje na kliniko...pa sem bila cela v bedu, da tja pa že ne bom šla. No hvala bogu ni bilo treba. Na nezanositev pa tudi vpliva če se sekiraš, bolj se sekiraš manj rata. Čeprav čist razumem da je zelo težko ja. Ampak imej upanje, ko boš že čist fertik, mislila da nikoli ne bo, potem bo. naty1989, predvidevam, da tvoj odgovor leti name, ko sem prvič pisala kot anonimna (eno stran nazaj). Lepa hvala za lepe in pozitivne misli, pridejo še kako prav. Bo (upam) moj prvi otrok, ja, stara sem pa 31. Na tem sva začela delati pri mojih 30. Če sem bolj natančna, sva zdaj v 11 krogu (upam, da bo tudi meni uspelo, tako kot tebi😄, hehe). Je pa res, da sem bila v velikem stresu celo leto, zaradi službe in me tudi zaradi tega nič ne preseneča, da še ni uspelo. Stres dela svoje. Se trudim sprostiti, sploh december imam zelo rada, pa tudi ne misliti na zanositev. Čeprav, vemo kako je to. Misli so vedno tukaj, vmes se malo pozabi, ko pa spet nastopi čas, da vidimo ali je ratalo ali ne, pa bolj mislim na to. Ravno sedaj me loči še nekaj dni do (ne)pričakovane menstruacije in kaj drugega kot pa to, da čakam samo na odgovor. Hehe. Težko si človek pomaga pri tem. Je pa res, da je ponavadi ravno takrat, ko najmanj pričakuješ. In če teorija drži kot pribita, potem pri meni nikoli ne bo, ker vsak konec ciklusa čakam na odgovor🙄😂 enkrat bo že bolje, i guess😊🍀 hvala še enkrat za lepe misli. Cenim.
|