Mariposa08
|
Zdravo punce, evo moja M je tu, danes prvi dan, žal tisti lep folikel ni bil nič uspešen. Itak clomid rabi čas da deluje tako, da upam, da do novega leta bo kaj, bi bil že čas. Tudi mene je bilo kr strah in težko sprejmeš dejstvo, da moraš na umetno oploditev, ker ti vzame še tisto malo upanja, ki si ga imel, da bi naravno uspelo. Ampak z umetno ali brez nam bo že ratalo :) Cali kako je bilo na hsg, kaj so ti rekli? Sankka super, da si uredila z inekcijami, upam, da ni prehudo to špikanje, bi te kar jaz prišla špikat, če bi bila bližje, jaz nimam problemov s tem, ker sem v tem fohu 🙈🤗 potem si ti prva, za katero držimo pesti, jupii 😀Fracek imaš lepe napovedi, upam, da se kej prime kmalu, bi bilo fajn, da zdej začnejo pluski padat ne sam minusi 😊 Ajda lepo, da napreduje pri vama, verjamem, da te je umetne strah, tudi mene je, če/ko pride do tega vem, da me bo kr stisnilo ampak smo borke in se ne damo, vse bomo preživele, na koncu pa lepo poplačane z našimi sončki 😊 tako, da čim bolj mirno v postopek, enkrat mora uspet :)
|