Sankka
|
Ooo, ste se pa fajn razpisale, ravno danes, ko je dolgčas v službi, tako da imam kaj za brat K1234, ne vem kaj bi bil izcedek, možno da je res O, jaz sem jo parkrat tudi že imela 9 dan v ciklu, enkrat pa tudi 17 dan. Očitno lahko ful variira, tak da glede na to da si brez Femare je mogoče tudi to? Vse pomešano. No če je ravno govora o bioresonanci in psih... Haha, jaz sem prejšnji mesec vozila k bioenergetičarki moja dva pasja otrokeca, ker me je zanimalo, kako to sploh izgleda, pa sem raje sprobala kar na njima :D Pač kaj vem, gospa je bla ful fajnpa tudi priznana je, ampak tiste stvari ko jih moraš povedat pred obiskom, potem itak izveš nazaj.. pač izvedela sem vse, kar sem že vedela. Mogoče sem tak dober diagnostik, ali pa pač...... Vem pa da ima psička alergijo na čebele in perutnino, pa sem to tudi povedala, ampak je rekla da tega ni pokazalo. Tak da ne vem, mogoče če bi blo izmišljeno, bi pač še to dodala na koncu, pa ni. Tak da mogoče pa je res kaj na tem. No saj verjamem da je. Pa tudi na sploh verjamem, da je naravno kul, samo ne pa takrat, ko je že prehudo. Včasih je pač treba it v medicino. Recimo ko sem imela parkrat mehur vnet tako, da sem lulala kri, me nobena brusnica več ne bi rešla :D Če povzamem, vse skupaj mi je ja in ne Mi pa je všeč, da imate rade svoje pesote, preveč grozot se dogaja. Gede kandide ne vem, dobra finta ta s potico, katera je napisala :D je pa logično ja, da mogoče ne dovoli preživeti plavalcem? Hvala še enkrat vsem za čestitke <3 Mene pa čaka IUI ja in injekcije. In ravno zdaj, ko bi blo ku izkoristit moj kratek cikel, da bi šla v postopek, me pa zajebava M in noče prit. Danes je že 23 dan, glede na moje super kratke cikle je to ful dolgo. Sem bla ziher, da bo pred 20 dnem. Me pa uber pika na desni strani, kot z iglo. Pa prsi me ful bolijo, pa tak mam lepo kožo, bi še verjela da sem noseča če ne bi vedela, da je skoraj nemogoče :D Cali, pa veš kdaj si imela ovulacijo? Mogoče pa je res prehitro.
|