fracek -> RE: Noseča vsak mesec znova (18.9.2019 11:09:45)
|
Sankka, cestitke tudi z moje strani 👏👏👏 Zdaj pa novim zmagam naproti 😎 Janey, sama zivim precej aktivno, taksno je tudi moje delo, saj sem vecino dneva na nogah. Ampak je fajn, delam z ljudmi in zivalmi ... fizicno v super kondiciji, jem zadnji dve leti pretezno super zdravo in raznoliko, sem pa kaksnih 6 let brez mesa. Imam pa zal tudi dolocene pregrehe, saj sem kadilka ze od nekdaj, rada imam kavo in nora na sladko ze od otrostva. Na sreco me je vsaj minilo do smokijev in cipsa, sem bolj na cokolado in te zadeve. In tu se tezko bremzam, skoraj vsakodnevno me zagrabi, da bi kaj sladkega 🤔Tudi nama s partnerjem dela druzbo kuza, najboljsi na svetu 🥰 Super tim smo.Za partnerja pa sem izredno presenecena, da je tako kot je. Ker meni se mudi z otrokom zaradi let in sem mislila, da mu bo to velik pritisk. Zdaj pa vidim, da je velikokrat on bolj stabilen v teh situacijah in mi je v veliko oporo. Lepo se mi zdi ... nic mu ni problem naredit v tej smeri. ❤Naslednji teden imam ultrazvok v neplodnostni, nato se enkrat dam kri, potem pa bo ze tako pocasi november, ko imava drugi posvet in bodo rezultati znani. Je kar ****, ko te tako pozno matrrinstvo zagrabi, pred tem pa nimas pojma, kaj se s tvojim telesom dogaja in zivis v nevednosti. Ker nisem dozivela, da bi me bivsa ginekologinja kdaj na rednih pregledih opozorila, da so kaksne spremembe na vidiku. Ampak, to je ze druga zgodba.Lepo bodite in veliko uspeha v prihodnje. Enkrat bo 🤗
|
|
|
|