fracek -> RE: Noseča vsak mesec znova (10.9.2019 10:02:31)
|
Eh punce, saj se bo vse enkrat obrnilo in bomo tudi me lahko pisale spodbudne besede nasim naslednicam. Verjetno je stevilo vseh, ki imajo iz kakrsnega koli razloga tezave z neplodnostjo, enormno, in se po eni strani niti ne cudim glede na zivljenjski stil. Bomo ze "pregurale" to obdobje. Uporabnica 123, rezultatov spermiograma se nimama, razen ce je zdaj v casu dopusta priletelo kaj po posti. Me zanima, ce res tako vpliva vzdrznost na kvaliteto semena, ker sva z mojim dva dni prej veselo rajala 😜 Boma pri drugem bolj pazila, da se drziva tistih priporocljivih 3, 4 dni. Ajda, jaz imam tudi velikokrat izcedke po SO. Ne znam ti tocno povedat, ampak se mi zdi, da zadnje leto, obcasno tudi se dlje nazaj. Mislim, da so te zadeve predvsem hormonskega znacaja. Ker sama se nimam testiranih hormonov, ti tezko kaj vec recem. Predprejsnji cikel sem imela cel mesec blago roza izcedek, naslednji mesec cisto nic, ta ciklus pa en teden pred pricakovano M temno rjavo rdec, kar je najverjetneje naznanilo menstruacije. Sem sla h ginekologu tisti mesec, ko sem imela nonstop roza izcedek, me je takrat tudi presenetila M na 18 dan, se preden sem prisla do pregleda, in je rekel samo, da mi najverjetneje povzrocajo hormonsko zmedo tri mirujoce jajcne celice, ki so bile stimulirane s pomocjo clomida. Zdaj pa bog si ga vedi 😀 Zensko telo je prevec komplicirano, ce mene kaj vprasate 😜🙈😁
|
|
|
|