mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: balončica IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 to je naravnost GROZNO .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ? drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila pred tem groznim dogodkom? poročaj... Dvakrat sem delal BC mini, enkrat CB. Se je tudi G začudil, ker naj bi bil CB dokaj zanesljiv. Po mojih izračunih bi morala biti noseča 5 tednov pa ene dva, tri dni zraven. Na prvi pregled sem naročena šele konec maja, takrat naj bi uradno potrdili, da sem noseča. Ni bilo razloga, da bi prej hodila h G, M ni bilo, znaki so bili in so še vedno prisotni, samo danes ta krvav madež, ampak zdaj ni nič. Vse kot prej. Ne vem, sprašujem se, ali je možno, da se je G zmotil... Najbolj se bo videlo po krvi, to pa izvem v četrtek. dini, prej sem šla, zdaj sem pa spet tukaj. Mah, tile testi. Jaz sem samo od branja vedela, da so lahko težave, sicer pa do sedaj nisem nikoli imeli težave z njimi. Drugače naj bi bila tole moja 4. nosečnost. Vedno so pokazali, ko sem pričakovala, nikoli lažno pozitiven niti lažno negativen. V bistvu sem brala, da je lahko lažno negativen, ampak da bib il pozitiven, pa nsiem zasledila. Me je zelo zbegalo vse skupaj. ja CB so kar zanesljivi.... a si danes delala test ? drgač pa koker jest vem po ultrazvoku pr 5 tednih bolj NIČ ne vidiš, kot kej...bo bolj kri kej jasnega povedala..... če še nisi delaj danes test.... pa da ti pokaže , da vsaj nekaj.... k drgač pa če se bo izkazalo, da je bil un G mal "prke tm gor z mislimi" jih pa lepo nader....mislim tko bom rekla, glede na to kaj se vse dogaja v našem zdravstvu in kake odnose imajo določeni zdravniki do pacientov, pol se res vprašaš " a so normaln al ne?" pa nobene krvavitve nisi imela...če bil bil ss bi VIDLA, menda a ne !? držim pestke..