|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
28.4.2009 20:02:48   
dini
To je use čudnouser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.4.2009 20:05:47   
mojca345
še malo o meni......par dni nazaj me je tko krampal, da sem mislila, da se mi bo usula vsak moment. danes me je krampal zjutri  in sem si mislila " joj, dej se že ulij ali pa daj mir"....pa je nehala. popoldne mi je bilo pa slabo. ampak slabost ni tak problem. utrujena sem na smrt.dobr, danes je tudi tak dan.ampak zeham skoz.oči me pečejo. utrujena sem resnično čisto preveč glede na delo. M pa od nikoder.... glede na to, da imam daljše cikle, bom še malo počakala...pol bom pa vidla...sej če se M usuje je vse jasno,a ne ?

midva imava kanček upanja, ravno toliko, da ne bova potem razočarana preveč....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.4.2009 20:08:24   
dini
Za obe stiskam pesti da steuser posted image , jst pa nč ne pričakujem, mi je useeno če bo user posted image  al pa ne.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.4.2009 20:10:33   
dini
Jst se na znake ne zanašam več čeprav po cele dneve zeham pa še zjutri se ne morm s postle pobrat, jedla bi zmeri kej, nč več me ne ganejo ti znaki.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.4.2009 20:14:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: balončica

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345
to je naravnost GROZNOuser posted image .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ?
drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila user posted image pred tem groznim dogodkom?
poročaj...

Dvakrat sem delal BC mini, enkrat CB. Se je tudi G začudil, ker naj bi bil CB dokaj zanesljiv. Po mojih izračunih bi morala biti noseča 5 tednov pa ene dva, tri dni zraven. Na prvi pregled sem naročena šele konec maja, takrat naj bi uradno potrdili, da sem noseča. Ni bilo razloga, da bi prej hodila h G, M ni bilo, znaki user posted image so bili in so še vedno prisotni, samo danes ta krvav madež, ampak zdaj ni nič. Vse kot prej. Ne vem, sprašujem se, ali je možno, da se je G zmotil... Najbolj se bo videlo po krvi, to pa izvem v četrtek.

dini, prej sem šla, zdaj sem pa spet tukaj. Mah, tile testi. Jaz sem samo od branja vedela, da so lahko težave, sicer pa do sedaj nisem nikoli imeli težave z njimi. Drugače naj bi bila tole moja 4. nosečnost. Vedno so pokazali, ko sem pričakovala, nikoli lažno pozitiven niti lažno negativen. V bistvu sem brala, da je lahko lažno negativen, ampak da bib il pozitiven, pa nsiem zasledila. Me je zelo zbegalo vse skupaj.

ja CB so kar zanesljivi.... a si danes delala test ? drgač pa koker jest vem po ultrazvoku pr 5 tednih bolj NIČ ne vidiš, kot kej...bo bolj kri kej jasnega povedala.....  če še nisi delaj danes test.... pa da ti pokaže user posted image , da vsaj nekaj.... k drgač pa če se bo izkazalo, da je bil un G mal "prke tm gor z mislimi" jih pa lepo nader....mislim tko bom rekla, glede na to kaj se vse dogaja v našem zdravstvu in kake odnose imajo določeni zdravniki do pacientov, pol se res vprašaš " a so normaln al ne?" pa nobene krvavitve nisi imela...če bil bil ss bi VIDLA, menda a ne !?

držim pestke.. 

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.4.2009 20:17:51   
dini
Ma dej sploh ni pogledu ampak use na hitro, kmettttttt.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.4.2009 20:19:58   
balončica
Ne, test bom delala še enkrat jutri zjutraj, imam pa samo še BC. Ne vem, ne vem, kaj naj si mislim... Zdaj bom samo še vegitirala do četrtka, ko bom najprej videla, kaj bodo izvidi povedali, pa potem težila naprej. Ker če pa nisem noseča, bom pa spet panična, zakaj ne dobim M, pa zakaj je test pozitiven... Začaran krog... user posted image Jap, če bi bil ss, bi se pomojem moralo vsaj kaj videti...

< Sporočilo je popravil balončica -- 28.4.2009 20:20:34 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.4.2009 20:21:53   
dini
Zdej bom pa še jst živčna do četrtkauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.4.2009 20:22:09   
balončica
dini, presrečna bom, če bo res samo to... Čeprav bi mi bilo čudno, da tak strokovnjak ne bi čisto nič videl...

Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.4.2009 20:22:41   
balončica
Saj razmišljam, če bi jutri vseeno kar klicala v ordinacijo...

Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.4.2009 20:25:11   
dini
Jst bi na tvojem mestu kar že jutri klicala, strokovnjaki gor al pa dol, ne da se jim več ukvarjat z ženskami pa morjo neki rečt.

Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.4.2009 20:30:16   
dini
Glej če bi imeli kej pameti te nebi dali čakat do četrtka, katastrofa...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.4.2009 20:30:40   
balončica
Mah ne vem... Ker ta je res tak, da se ful zavzame, tudi zdaj nisem imela občtuka, da bi me hotel na hitro odpikat... Res ga pohvalijo. Kaj pa vem... Strah me je, da ne bi kakšne imn spregledali... Čeprav je rekel, da niti sluznice nimam zadebljene, kar bi pri imn bila.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.4.2009 20:31:46   
balončica
To čakat me je dal samo zato, da grem k svoji G. Saj najprej je rekel, naj že jutri zjutraj pridem. Ampak to bom zdržala, svoji G zelo zaupam in vem, se bo zavzela zame.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.4.2009 20:39:41   
dini
Kaj pa je imn?

Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.4.2009 20:42:51   
balončica
izvenmaternična nosečnost

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.4.2009 20:43:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: balončica

Ne, test bom delala še enkrat jutri zjutraj, imam pa samo še BC. Ne vem, ne vem, kaj naj si mislim... Zdaj bom samo še vegitirala do četrtka, ko bom najprej videla, kaj bodo izvidi povedali, pa potem težila naprej. Ker če pa nisem noseča, bom pa spet panična, zakaj ne dobim M, pa zakaj je test pozitiven... Začaran krog... user posted image Jap, če bi bil ss, bi se pomojem moralo vsaj kaj videti...

ne čakaj do četrtka, sicer ne vem iz katerega konca si, ampak jaz bi šla na tvojem mestu samoplačniško dati kri, da ti pregledajo hormon beta. Če je ta prisoten, torej nad 40, si 100% noseča.

V Ljubljani lahko tak test opraviš v adrialab-u na Parmovi, mislim da je cena cca 12 € in da rezultate dobiš v roku ene ure, mislim da se lahko dogovoriš, da ti pošljejo po pošti, faksu ali pa celo po telefonu. Veliko sreče

Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.4.2009 20:44:26   
dini
Hvala balončica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.4.2009 20:45:56   
dini
Kaj pa če je hormon beta 40? Kaj pomeni?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.4.2009 20:48:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Kaj pa če je hormon beta 40? Kaj pomeni?

Dini, vrednosti od nič do 40 so sivo polje, to pomeni, da se nekaj dogaja, ni pa nujno, da se bo nosečnost obdržala. V takem primeru se ponovi test čez dva dni in če beta naraste (naj bi se na dava dni podvajala), je upanje, da se bo plod obdržal.

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.4.2009 20:48:36   
balončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ne čakaj do četrtka, sicer ne vem iz katerega konca si, ampak jaz bi šla na tvojem mestu samoplačniško dati kri, da ti pregledajo hormon beta. Če je ta prisoten, torej nad 40, si 100% noseča.

V Ljubljani lahko tak test opraviš v adrialab-u na Parmovi, mislim da je cena cca 12 € in da rezultate dobiš v roku ene ure, mislim da se lahko dogovoriš, da ti pošljejo po pošti, faksu ali pa celo po telefonu. Veliko sreče

Hvala za nasvet. Saj to sem dala kri, samo naj bi šla šele v četrtek nazaj, verjetno bom vseeno jutri klicala, kako je, pa šla v četrtek do svoje G, da se pogovoriva, kako naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.4.2009 20:49:07   
dini
Aha hvala za pojasnilo, nism se nikoli v to poglabljalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.4.2009 20:55:31   
dini
A pol boš klicala jutri? Fantu si že povedala?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.4.2009 21:02:29   
dini
Ste še gor?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.4.2009 21:41:36   
balončica
Zdaj sem spet dini.

Jap, pomojem bom najprej delala test, potem pa klicala. Na pregled bom šla pa vseeno šele v četrtek, da pridem k svoji G. Možek me pa samo objema... On se že od začetka ni upal veselit, je samo rekel, da gre še vse lahko narobe in naj počakam teh 12 tednov. Zdaj je pa prav ljubeč in to potrebujem. 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?