Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 16:34:52
|
|
|
|
nony
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi. nony, kako pa kaže pri tebi? Držim pesti za vse, ki še čakate. Zaenkrat je še ni ampak si ne dajem upanja,da ne bo tako kot dva meseca nazaj k je prišla z zamudo......tebi pa čestitke iz vsega srca sem vesela za vsako, ki vidi dve črtici...
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 16:43:41
|
|
|
|
dini
|
Nony a nas ne boš razveselila z novico?
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 16:50:29
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: balončica Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku. Glede znakov, sumljivo mi je pa bilo najbolj to, da se mi niso naredili mozolji, drugače se mi vedno pred M, tokrat pa koža tako lepa, da človek samo gleda. Drugih znakov pa ne, prsa me rahlo tiščijo, ampak to me tudi pred M, lulat malo več hodim, ampak to tudi pred M, tako da res nobenih drugih znakov. Navijam še za vse ostale, da se nam čim prej pridružite. juhu ČESTITAM , nas bo v aprilu kar nekaj čeprav je bolj slabo kazalo za ostale držim pestke da bo čim prej
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 17:43:33
|
|
|
|
dini
|
Kje ste danes?
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 18:08:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi Čestitke
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 18:21:11
|
|
|
|
dini
|
Kolk % je že?
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 18:56:16
|
|
|
|
Maisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi. nony, kako pa kaže pri tebi? Držim pesti za vse, ki še čakate. Čestitkeee!
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 21:16:34
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi. jupiiiiii čestitke!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 23:23:39
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi. nony, kako pa kaže pri tebi? Držim pesti za vse, ki še čakate. BRAVO moje še ni.......juhuhu
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 27.4.2009 23:26:26
|
|
|
|
pajcevina
|
Dajmo zadnje aprilke še kakšen plusek da lahko potem štartamo majevke . Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 8:35:06
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Čestitke vsem ki ste zagledale magične ... ste pa res pridne in ste se potrudile popravit statistiko, ki smo jo me na začetku kar preveč modro pobarvale ... Naj nosečnost poteka čimlepše ...
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 10:18:22
|
|
|
|
miska28
|
Čestitke vsem novim Mene je pa spet obiskala in vsem, ki jih je tudi obiskala pa en velik
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 10:27:49
|
|
|
|
dini
|
Ojla, vsem ki jih je obiskala novim Punce glejte kaj sem najdla:http://www.konopljino-olje.si/?a_aid=67141231
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 12:40:20
|
|
|
|
Pupa83
|
miska28
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 13:37:05
|
|
|
|
tatjana.d
|
no, pa ze drugic ta mesec vam sporocam, da imam na obisku , in tokrat kar tri dni prezgodaj... gremo v 8. krog in upamo, da bo kaj boljse. sele sedaj zacenjam resnicno cenit darova, ki sta mi bila dana, ko sem rodila moja soncka. takrat je slo vse tako hitro in brez tezav, a zdaj vidim, da je bila takrat sreca na moji strani. upam, da se nama bo se kdaj nasmehnila, ker se te, malega bodocega skratka, s tatijem tako zeliva in veseliva... pa kadarkoli se bos odlocil, da bo cas, da se spoznamo. cez tri tedne imam posvet pri ginekologu. vsem mirne mesece in srecno materinstvo! ker biti nosec je lepo, a biti mama je neprecenljivo!
< Sporočilo je popravil tatjana.d -- 28.4.2009 13:38:54 >
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 13:49:39
|
|
|
|
dini
|
tatjana.d sam zate
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 15:09:39
|
|
|
|
Pupa83
|
tatjana.d
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 18:37:57
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Vsem novim nosečka čestitke Tiste, ki vas je obiskala tečka
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 18:49:43
|
|
|
|
balončica
|
Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni?
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:01:59
|
|
|
|
dini
|
balončica Trije lažni testi???? Tle neki ne štima Nimam besed, ti testi so kr neki Sm tudi jst že
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:03:19
|
|
|
|
balončica
|
dini, a se ti je že zgodilo, da je bil test pozitiven, pa nisi bila noseča? Mene ne gre to zdaj skupaj...
|
|
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:11:32
|
|
|
|
dini
|
Pr meni ni nikoli pokazalo še pozitivno in sploh ne vem kako to zgleda, sam ti testi mi ne dišijo čist nč.
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:20:51
|
|
|
|
dini
|
balončica si še gor?
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:43:09
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: balončica Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni? to je naravnost GROZNO .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ? drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila pred tem groznim dogodkom? poročaj...
|
|
RE: II ne pričakujemo aprila 2009 28.4.2009 19:59:05
|
|
|
|
balončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 to je naravnost GROZNO .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ? drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila pred tem groznim dogodkom? poročaj... Dvakrat sem delal BC mini, enkrat CB. Se je tudi G začudil, ker naj bi bil CB dokaj zanesljiv. Po mojih izračunih bi morala biti noseča 5 tednov pa ene dva, tri dni zraven. Na prvi pregled sem naročena šele konec maja, takrat naj bi uradno potrdili, da sem noseča. Ni bilo razloga, da bi prej hodila h G, M ni bilo, znaki so bili in so še vedno prisotni, samo danes ta krvav madež, ampak zdaj ni nič. Vse kot prej. Ne vem, sprašujem se, ali je možno, da se je G zmotil... Najbolj se bo videlo po krvi, to pa izvem v četrtek. dini, prej sem šla, zdaj sem pa spet tukaj. Mah, tile testi. Jaz sem samo od branja vedela, da so lahko težave, sicer pa do sedaj nisem nikoli imeli težave z njimi. Drugače naj bi bila tole moja 4. nosečnost. Vedno so pokazali, ko sem pričakovala, nikoli lažno pozitiven niti lažno negativen. V bistvu sem brala, da je lahko lažno negativen, ampak da bib il pozitiven, pa nsiem zasledila. Me je zelo zbegalo vse skupaj.
< Sporočilo je popravil balončica -- 28.4.2009 20:00:49 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?