|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
27.4.2009 16:34:52   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi.

nony, kako pa kaže pri tebi?

Držim pesti za vse, ki še čakate.user posted image

Zaenkrat je še ni ampak si ne dajem upanja,da ne bo tako kot dva meseca nazaj k je prišla z zamudo......tebi pa čestitke iz vsega srca sem vesela za vsako, ki vidi dve črtici...

Upanje ostaja....

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.4.2009 16:43:41   
dini
Nony a nas ne boš razveselila z novico?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.4.2009 16:50:29   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: balončica

Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku.

Glede znakov, sumljivo mi je pa bilo najbolj to, da se mi niso naredili mozolji, drugače se mi vedno pred M, tokrat pa koža tako lepa, da človek samo gleda. Drugih znakov pa ne, prsa me rahlo tiščijo, ampak to me tudi pred M, lulat malo več hodim, ampak to tudi pred M, tako da res nobenih drugih znakov.

Navijam še za vse ostale, da se nam čim prej pridružite. user posted image

juhu ČESTITAM user posted image user posted image user posted imageuser posted image  nas bo v aprilu kar nekaj čeprav je bolj slabo kazalo user posted image user posted image user posted image

za ostale držim pestke da bo čim prej user posted image user posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.4.2009 17:43:33   
dini
Kje ste danes?user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.4.2009 18:08:18   
S*

Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi

user posted image   user posted image   user posted image   Čestitke

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.4.2009 18:21:11   
dini
Kolk % user posted image je že?user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.4.2009 18:56:16   
Maisha

Punce, jaz nisem zdržala in sem naredila test, ki je pokazal dve črtici, druga je bolj bleda ampak se vidi.

Čestitkeee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.4.2009 21:16:34   
*kinnie*

jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.4.2009 23:23:39   
mojca345

BRAVO user posted image user posted image user posted image

moje še ni.......juhuhu

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.4.2009 23:26:26   
pajcevina
Dajmo  zadnje aprilke še kakšen plusekuser posted image da lahko potem štartamo  majevkeuser posted image . Držim pesti!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.4.2009 8:35:06   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem ki ste zagledale magične user posted image ... ste pa res pridne in ste se potrudile popravit statistiko, ki smo jo me na začetku kar preveč modro pobarvale user posted image ... Naj nosečnost poteka čimlepše ... user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.4.2009 10:18:22   
miska28
Čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image
Mene je pa spet obiskala user posted image  in vsem, ki jih je tudi obiskala user posted image  pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.4.2009 10:27:49   
dini
Ojla, vsem ki jih je obiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce glejte kaj sem najdla:http://www.konopljino-olje.si/?a_aid=67141231

(odgovor članu miska28)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.4.2009 12:40:20   
Pupa83
miska28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska28)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.4.2009 13:37:05   
tatjana.d
no, pa ze drugic ta mesec vam sporocam, da imam na obisku user posted image , in tokrat kar tri dni prezgodaj... user posted image user posted image user posted image
gremo v 8. krog in upamo, da bo kaj boljse.

sele sedaj zacenjam resnicno cenit darova, ki sta mi bila dana, ko sem rodila moja soncka. takrat je slo vse tako hitro in brez tezav, a zdaj vidim, da je bila takrat sreca na moji strani.

upam, da se nama bo se kdaj nasmehnila, ker se te, malega bodocega skratka, s tatijem tako zeliva in veseliva... pa kadarkoli se bos odlocil, da bo cas, da se spoznamo.

cez tri tedne imam posvet pri ginekologu.

vsem user posted image mirne mesece in srecno materinstvo! ker biti nosec je lepo, a biti mama je neprecenljivo!

< Sporočilo je popravil tatjana.d -- 28.4.2009 13:38:54 >

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.4.2009 13:49:39   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tatjana.d sam zate user posted image

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.4.2009 15:09:39   
Pupa83
tatjana.d user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.4.2009 18:37:57   
zaljubljena23
Vsem novim nosečka čestitkeuser posted image user posted image

Tiste, ki vas je obiskala tečkauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.4.2009 18:49:43   
balončica
Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. user posted image A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. user posted image Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. user posted image Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. user posted image user posted image user posted image Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.4.2009 19:01:59   
dini
balončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Trije lažni testi???? Tle neki ne štimauser posted image user posted image user posted image user posted image  Nimam besed, ti testi so kr nekiuser posted image  Sm tudi jst že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.4.2009 19:03:19   
balončica
dini, a se ti je že zgodilo, da je bil test pozitiven, pa nisi bila noseča? Mene ne gre to zdaj skupaj...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.4.2009 19:11:32   
dini
Pr meni ni nikoli pokazalo še pozitivno in sploh ne vem kako to zgleda, sam ti testi mi ne dišijo čist nč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.4.2009 19:20:51   
dini
balončica si še gor?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.4.2009 19:43:09   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: balončica

Punce, jaz sem čisto zmedena in žalostna. user posted image A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Naj opišem. 18. 3. je bil pozitiven test in M ni bilo. Vse kul do danes, ko na hlačkah opazim svež krvav izcedek, ampak samo na hlačkah, ko se obrišem, ni nič. Vseeno panično letim na urgenco, tolaži me dejstvo, da ne krvavim na ful, kot sem v prejšnji nosečnosti in se je končalo s ss. In ko me G pogleda, pravi, da sploh nisem noseča. user posted image Da ni v maternici niti enega samega znaka nosečnosti. user posted image Niti ne zgleda, da bi bila nosečnost kje drugje. Mene je skoraj kap, me je večkrat vprašal, če sem sigurna, da je bil pozitiven test. Halo, trije so bili pozitivi. Res ne vem, kaj naj si mislim. Vzeli so mi kri, v četrtek grem nazaj k svoji G in bom videla, kako je s hormonom. Sploh ne vem, kaj naj. Vsa sem zmedena. user posted image user posted image user posted image Lahko še kaj pričakujem ali se moram sprijazniti, da pač nič ne bo? Samo, zakaj so bili testi pozitivni?

to je naravnost GROZNOuser posted image .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ?
drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila user posted image  pred tem groznim dogodkom?

poročaj...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.4.2009 19:59:05   
balončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345
to je naravnost GROZNOuser posted image .....a si delala vse 3 teste od istega proizvajalca ?
drgač pa kateri teden naj bi bila sploh noseča ? si že bila pri ginekologinji, ki te je pogledala in potrdila user posted image pred tem groznim dogodkom?
poročaj...

Dvakrat sem delal BC mini, enkrat CB. Se je tudi G začudil, ker naj bi bil CB dokaj zanesljiv. Po mojih izračunih bi morala biti noseča 5 tednov pa ene dva, tri dni zraven. Na prvi pregled sem naročena šele konec maja, takrat naj bi uradno potrdili, da sem noseča. Ni bilo razloga, da bi prej hodila h G, M ni bilo, znaki user posted image so bili in so še vedno prisotni, samo danes ta krvav madež, ampak zdaj ni nič. Vse kot prej. Ne vem, sprašujem se, ali je možno, da se je G zmotil... Najbolj se bo videlo po krvi, to pa izvem v četrtek.

dini, prej sem šla, zdaj sem pa spet tukaj. Mah, tile testi. Jaz sem samo od branja vedela, da so lahko težave, sicer pa do sedaj nisem nikoli imeli težave z njimi. Drugače naj bi bila tole moja 4. nosečnost. Vedno so pokazali, ko sem pričakovala, nikoli lažno pozitiven niti lažno negativen. V bistvu sem brala, da je lahko lažno negativen, ampak da bib il pozitiven, pa nsiem zasledila. Me je zelo zbegalo vse skupaj.

< Sporočilo je popravil balončica -- 28.4.2009 20:00:49 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?