mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: balončica O, hvala punce, res ste zlate. Saj meni je po eni strani kar logično, da sem manj noseča in se zaradi tega pač ne vidi, samo ko bi včeraj rekel tako, ne pa, da sploh nisem noseča. Pa ko berem, kako ste imele ali so imele tudi skrbi zaradi tega, ker se na UZ-ju ni videlo in sem bila v bistvu čisto pripravljena na to, še sam je rekel, da je možno, da se bo malo videlo, ampak potem je rekel, da se nič ne vidi. To me je pa zmedlo. Danes je bila ta G po telefonu čisto drugačna, je rekla, kot da je nekaj najbolj logičnega, da se ne vidi, ker sem premalo noseča. Zdaj sem ravno s sprehoda po dežju, sem si malo zbistrila glavo. Sicer me vse špika, itak, vem, psiha dela, ampak zdaj se ne dam. Do naslednjega četrtka imam spet upanje, potem pa naprej. Korak, za korakom. Res vam vsem hvala. no tako kot je bilo napisano v mojem postu, da se ne more videt na Uz še sploh nič...in kot sem predvidevala, da je bil un G popolnoma malomaren...kar se prišteje temu zdravstvenemu sistemu....res katastrofa! jest bi mojga poslala k njemu, da ga nadere ! Kake skrbi ti je povzorčil in šoke za tebe, tvojega in malega....pa sej ni normalen ! res ni normalen. a je spploh dokončal šolo, da OSNOV več ne zna ????? pomoje se mu je kam mudilo, pa se mu ni dalo in je hotu neki na hitr vse narest.... sam kake posledice pa to povzroči, ko rečeš nosečki, da sploh ni nosečka, se pa ne vpraša. Jest bi mu lahko rekla, samo grde stvari v faco dele... Sem VESELA, da si nosečka....evo test je spet in ni skrbi, NOSEČA SI ! Malomarnost unga G pa ne pomeni, da je s teboj kej narobe. Jest mislim, da je vse OK in s tabo in z . samo da si dele tok šokirana od vsega tega kar se je zgodilo in da se spravljaš k sebi. Mene tudi špika pa utrujena sem. joj, kok je že ura.morem it...papa