|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
4.11.2008 10:13:23   
ella.
Tanček, bejbk, joj, si ne predstavljam te sreče, ko boš nalulala plus v test! user posted image
A veš, da sem bila jest tut ultra tečna v času ugnezditve? Se prav spomnim, da sva bila z mojim na kosilu zunaj (sem naračunala potem, da je bilo to ravno v času "potovanja" malega bodočega štrumfa) in sem brez razloga ratala prav zoprnjača, tako, da tut sladice nisva pojedla, ampak sem hotla jih domov prec, s solzami tečnobe v očeh...ne vem, kaj je to...aja, vem user posted image user posted image

Daj, še 7x greš spat, potem pa juheeeeeeeej. user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.11.2008 10:28:13   
tane
joj, elči, naj se tvoje besede uresničijo...punce sorči, že začenjam s svojim jamranjem, ampak imam samo vas, svojim prijateljicam ne morem jamrat, ker mi toooooooolk na živce ko mi rečejo, ja zgleda da je psiha, preveč misliš na to, sprosti se pa bo ratal, bla, bla, pa podobne kozlarije tako, da jim raje sploh ne omenjam.
sem pa ta mesec čisto obupana, sem se pogovarjala z mojim in mu rekla, da mi ni jasno kako da nama ne uspe, prvič sva poskušala 5 mesecev brez štetja, brez spremljanja in slončkanja na dan O, sva ko sva in je uspelo, zdaj pa že 5 mesecev pred O, na dan O po O in ne rata, pa kaj hudiča je to?! sem rekla, kaj če so me na operaciji odstranitve pregrade kaj zafural, svašta!!!!!evo takole gre to pri meni, zmešalo se mi bo od razmišljanja, ja crvicek, ne gre da ne bi mislila na dan D, pa štela pa spremljala znakcov...ah, kje j ezdaj ta zvrhan koš potrpljenja, in koncu koncev vem kaj mi boste rekle 'ja druge kot čakat ni'user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.11.2008 10:50:08   
aprilčica07
tane: nevem kaj naj ti napišem v tolažbo, vem pa to, da tako razmišljanje ni dobro in se kr naenkrat zakvačkaš in si v začaranem krogu... vem, da ni lahko, mi2 imava že enga šrakta in bi hotla še enga, pa sva dobro lih začela pa jst bi kr že bla noseča in ratam tudi na momente taka, ma to ni dobro.... dejmo nehat mislit in računat, bo takoj boljše! je pa lažje napisat, kot to izvest v praksi..

v glavnem čestitke vsem, ki vam je uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem pa danes šwoh, ker me boli križ za znoret... imam obdobja ko boli, pa ko neha, trenutno je pa stanje res obupno, sem vzela ketonal, pa se mi zdej vreti od tablete in ne morem niti dobro mislit... uffa, kdaj gremo vsaj ven na malco, da malo zadiham?

en pozdravček vsem!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.11.2008 10:58:15   
sonček85
tane moja draga punca.Pa kaj jaz berem,kaj je sedaj to.Ne pusti se ji in komaj čakaj da mine ta teden ,saj boš na koncu zagledala en velik in debel +  za srečo pa ti pošiljamuser posted image da bosta skupaj štela dneve do testa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.11.2008 10:59:34   
Tiki55
Hojla tanči in ellica! Kako sem vesela, da vaju po dolgem času spet srečam tuuser posted image user posted image user posted image

Tanči joj, ne vem kaj bi ti rekla, saj sem sama skoraj čisto na istem... To računanje in tuhtanjeuser posted image Naj ti ta teden čim hitreje mineuser posted image user posted image user posted image user posted image Da bo plusekuser posted image user posted image user posted image

elli naša srečkauser posted image , zdaj je pa že čas, da pokažeš svoj buhiuser posted image

Sulfinija kaj novega?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.11.2008 10:59:43   
sonček85
Kako je  pa kaj moja ellči:kako se počutiš user posted image ?A že imaš veliki buši ,meni kar raste in sem tako vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj imaš naslednji pregled ,na ns si že bila?JOj zdaj sem te pa izprašalauser posted image user posted image

tiki:jaz te tudi pogrešam ti pa mene neuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.11.2008 11:00:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.11.2008 11:00:09   
ella.
Draga Tane (enkrat mi boš povedala, kaj tale nickname pomeni ;)), pa sej veš, da te me štekamo...isti ptiči vkup letamo user posted image user posted image . Kaj pa misliš, da bi ti zafurali...? Pri pregradi je mesto, ki se ga dotikajo maternica, pravilnost le te pa verjetno (vsaj moja je) vsak G preveri na navadnih pregledih. Jajcevodi so itak predaleč, da bi jih lahko "zafurali", tako da res dvomim, da je to operacija, ki bi bil kakorkoli preveč tvegana za nadaljnje nosečnosti. Pa da ne boš mislila, da te tolažim, res tko mislim. user posted image

Nimaš kaj...razen da res morda ne vznemirjaš preveč svojega telesa. Predpogoj za to pa je, da ne vznemiraš psihe - zdaj vem, da boste mnoge rekle "spet kr neki blebetajo o psihi", ampak pismo rosno, ima le ta vseeno veliko pri tem! Zato se nam pa roke potijo, ko smo nervozni in imamo recimo tremo...ne bit hude k o tej psihi nabijam, itak ful navijam skos za vse.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.11.2008 11:04:39   
Tiki55
joj sončece a ti si tudi tu? Seveda sem tudi tebe zelo veselauser posted image

Super, da pikica pridno rasteuser posted image user posted image user posted image Sem že videla tvojega bušija... leeeeep.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.11.2008 11:05:13   
ella.
tikica našaaaaaaaaaa, pa kje si no??? sej se ti bolj skrivaš kot midve s Tane user posted image
Se prirpavljam na veslanje spet...imam treninge že rezervirane :)
Jaz sem super, trebušček raste dnevno se mi zdi, jaz pa z njim user posted image
Bom v kratkem kakšno slikco naredila (je bodoči oči obljubil, da bo naredil serijo trebuščkov v različnih fazah ;)) in jo prilepila, obljubim,
Sonček85, daj svojo najnovejšo v albumček, si teden pred mano in se imam tako s kom primerjat user posted image Sem pa že bila na NS 14 dni nazaj, vse super, dete lepo in zdravo.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.11.2008 11:09:37   
Tiki55
ellica saj se ne skrivam... samo nisem več tako pogosto tu. Ker potem razmišljam le ouser posted image , in zakaj še ni, kaj je narobe... Saj me razumeš, kajne? Zdaj čakam na datum za neplodnostno, pa bomo vidli kako naprej...

user posted image user posted image user posted image za nuhalno... Trebušček pa res pokaži na ogled čim prej, velja?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.11.2008 11:16:49   
ella.
Tikica, veš, da razumem, da ti je včasih težko...ampak ali lahko vseeno konec tedna navijam? Kr človek nikoli ne ve user posted image
A prou? Brez pričakovanj? A deal? No, pa tut če te ni, spadaš med meni najljubše dečvice tukaj gor in mislim nate.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.11.2008 11:20:23   
tane
aprilčica07 in elči...saj vem, da se s takimi mislimi samo še bolj psihiram
sonček 85, a si fajn mahala z metlami, da si nam odgnala to tečko tečkasto, ki se kar noče poslovit za 9mesecev

tiki55, a ti zaupam eno velko skrivnost v bistvu midve na isti dan pričakujevauser posted image  ampak jaz testa ne bom delala do 11.11 pa močno upam, da se prejuser posted image ne prikaže. Tako, da saj vidš sva čisto istih misli 1000in en zakaj?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.11.2008 11:27:11   
Sulfinija
Tiki55,nič novega.Sem zjutraj sedela v kuhinji sem dobila obisk in kar naenkrat sem mela vse nekje gor sem komaj prištartala do wc že je zletelo iz mene sem bruhala ko vidra.Kaj je tole nimam pojma?Me tudi ob straneh bolijo prsi kot so me že dvakrat vendar na znake ne dam nič so me že večkrat pustili na cedilu.Ni kaj drugega kot čakati ali se vlije ali bo na koncu vsega tega en velik +.Navijajte zame.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.11.2008 11:31:27   
Tiki55
elči mojauser posted image user posted image user posted image Res ti hvala za tvojo podporo in vzpodbudo... Si res ena prav special pupa! Zmeraj si tu zame in vse ostale dečve.

A ti sploh veš, kakšne mišice mam od veslanja vsak mesecuser posted image Dealuser posted image

Tančica naj se user posted image sploh ne prikažeuser posted image user posted image user posted image Joj, kako močno navijam zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.11.2008 11:33:16   
Tiki55
Sulfinija ti si meni zelo sumljiva s tole nenadno slabostjo... PLUSEK, PLUSEK, PLUSEKuser posted image user posted image user posted image Kdaj pa pade testek?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.11.2008 11:38:30   
ella.
tikitakica, brez besed sem..samo se res spomnim [b]tebe, Tane in Urse30, kako ste zame navijale tiste dni in komaj čakam, da se vam dobro vrne neštetokrat user posted image Go, babes, go user posted image user posted image

Sulfinija, k(d)aj pa test pade? user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.11.2008 11:39:28   
ella.
tiki, ne ponavljam za tabo, samo prehitela si me user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.11.2008 11:41:41   
Sulfinija
Tiki55,test?Kaj pa vem.Me matra tak firbec,da bi ga najraje danes naredila smao je komaj 28.dan od prejšnje M.Prejšnji meesc je bila točno na 28.dni.Cile mam ponavadi med 28-31 takole da je vse prezogaj.Me pa nekam zvija samo vlije se še ne.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.11.2008 11:46:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tančica naj se user posted image sploh ne prikažeuser posted image user posted image user posted image Joj, kako močno navijam zateuser posted image user posted image user posted image

Tiki jaz pa zate, pa mislim, da je res že cajt, da tud midve dobiva zlato medaljo porkaduš.
No, tako, da si v mojih mislih do dneva D, tko, da zdaj si ne bom več rekla: tokrat bo Tane, ampak tokrat bo Tane in Tiki!

Sulfinija, navijamo, držimo pesti. aha sem ravno prebrala, kar še malo počakaj s testom, mi bomo pa tacajt navijale

< Sporočilo je popravil tane -- 4.11.2008 11:47:04 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.11.2008 11:53:16   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Tiki55,test?Kaj pa vem.Me matra tak firbec,da bi ga najraje danes naredila smao je komaj 28.dan od prejšnje M.Prejšnji meesc je bila točno na 28.dni.Cile mam ponavadi med 28-31 takole da je vse prezogaj.Me pa nekam zvija samo vlije se še ne.

Nas tud zelo matra firbec!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.11.2008 11:55:23   
ella.

Valda, ena je Tane Čop, ena pa Tiki Špik!!! user posted image user posted image user posted image

Prej sem pozabila omenit, da sta mi ful pomagali tudi Giottka in Sonček85 seveda... no, zdaj pa dovoljs entimentalnosti user posted image

Sulfinija, saj vem, da nefer tole delam, ampak res ne zdržim...pa zakaj ne narediš danes?????? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.11.2008 11:58:37   
tane
elči, potrpežljivost je božja mast, to velja tud zate...ti samo lepo čaki pa medtem močno drži pesti, potem te bomo pa zasule z user posted image user posted image ++++++a je prouvuser posted image evo, bejbike ste me spravle v boljšo voljo, kot vednouser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.11.2008 11:59:37   
Tiki55
Tane, ni vrag da tud midve ne bi priveslale zlatauser posted image user posted image user posted image

Glej, če nama pa novembra slučajno ne uspe, mava pa vse tiste dobre strice v decembruuser posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 4.11.2008 12:01:19 >

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.11.2008 12:03:54   
sonček85
ja tiki hvala in a veš smo te pogrešale tukaj .Pa hvala za pohvale ,po moje moj sonček kr skače noter v bušiju ko to bereuser posted image user posted image user posted image user posted image Nosečka boš pred neplodnostjo to ti zagotovim,bom pisala Božičkuzateuser posted image evo že pišem

ellči:sem dala najnovejše fotke v album in si jih lahko ogledaš,so pa posnete danesuser posted image user posted image user posted image o elči kako si prijaznauser posted image
tane:se bo že poslovila boš videla sem tudi zate pisala božičku

user posted image
sulfinija:ti si res sumljiva ,ne delaj testa ,ker ti ga ne bo potrebno ,saj že imaš znake za user posted image .ulila se pa ne bo,ker je plusek,+,+,+,+,+,+,+,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.11.2008 12:04:35   
Sulfinija
Ella,da bi danes test delala?Kje pa saj itak en bi pokazal nič.Bomo še kar malo počakali zvijanje se nadaljuje...Če mi dostaviš test ga pa naredim danes hi,hi...

LP mojcauser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?