|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
3.3.2009 19:13:42   
sandra85
čer...ja ta RR je kr mal zamrl in js lahko rečem, da je pri meni največji krivec FB. odkar sem se prijavila, sem dosti raje tam, saj so tam ljudje in prijatelji, ki jih poznam in ki jih imam fejs rada user posted image srečala sem še 1 prijateljico, katero nisem videla celih 12 let-in je bila včeri že pri meni na obisku :)))

za seznamček-meni se enostavno ne da več user posted image user posted image user posted image tako če kera prevzame, nej

lep večer naprej! druge-se beremo na FB-u user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.3.2009 12:40:07   
Anonimen
Punce, samo sporočam, da se bom izpisala iz RR..
Pridem nazaj, ko se situacija malce uredi.

Do takrat pa vam želim veeeeeeliko zdravja!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.3.2009 14:15:41   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.3.2009 14:17:10   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

čer...ja ta RR je kr mal zamrl in js lahko rečem, da je pri meni največji krivec FB. odkar sem se prijavila, sem dosti raje tam, saj so tam ljudje in prijatelji, ki jih poznam in ki jih imam fejs rada user posted image srečala sem še 1 prijateljico, katero nisem videla celih 12 let-in je bila včeri že pri meni na obisku :)))

za seznamček-meni se enostavno ne da več user posted image user posted image user posted image tako če kera prevzame, nej

ej sem jaz tit na FB ampak sem tut tu vsak dan

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.3.2009 20:20:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ej sem jaz tit na FB ampak sem tut tu vsak dan

ja ok, sej ne da nimam cajta (ta 1 post na 1 teden prebrat na RR) sam se mi ne da-je dolgočasen postal ta RR. mogoče bo v prihodnje drugače...

no, nej še mimogrede omenim, da so Eneju kar naenkrat pokukale obe petke zgoraj in zdaj še spodnja petka, pa zadnja dvojka............je bil kr fejs bogi user posted image

lep večer

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 4.3.2009 20:21:57 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.3.2009 11:51:57   
lemavrica
Ja na žalost tale forum res ni več tako aktiven kot na žačetku. Se pozna da so naši malčki ratali bolj zahtevni, pa da smo v službah. Jaz se zvečer raje posvečam mojima dvema fantoma kot pa visim na netu. Ok saj grem FB prečekirat ampak to je pa več ali manj vse.

Buškica a potem ste organizirale srečanje?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.3.2009 14:03:14   
december06
oooooo aljab kdaj lahko pričakujemo novice...... super, super...user posted image

Jaz sem tudi razmišljala o kakšnem srečanju, tako kot lani v Volčjem potoku. Jaz bi se ga z veseljem udeležila. Kaj pravite? Počakamo še na kakšen toplejši dan in bi mogoče obiskali ZOO?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.3.2009 19:02:06   
LINA31
Tudi jaz sem za skupno srečanje v živalskem vrtu, ali volčjem potoku. Mislim, da bo mesec maj zelo primerenuser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.3.2009 9:41:29   
andreja32
evo, tudi jaz sem za skupno srečanje....kjerkoliuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.3.2009 10:02:50   
zvezda71
jaz sem tudi za en skupinski napad na zoo pol pa na eno dobro gostilnouser posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.3.2009 18:57:14   
lemavrica
Jaz sem tudi za eno srečanje v ZOO ko bo bolj toplo.

Trenutno je pa Jaka zelo bogi, saj so mu danes na infekcijski odkrili pljučnico.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
7.3.2009 20:24:06   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image Jaka čimprej se pozdravi, za tvojo mamico pauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.3.2009 22:20:47   
123a
Jakauser posted image user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.3.2009 7:38:02   
lumpa6
ojla bejbe kako steuser posted image

mi smo spet bolančki, imamo vmetje ušesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.3.2009 22:39:05   
buškica
Mi smo bili včeraj v ZOO-ju. Full je bilo ljudi, prevsem veliko mladih družin z vozički. Tako, da tako ko se topli, v ZOO. 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.3.2009 18:55:05   
nena80
Oj,... sem vas komaj našla user posted image ... mi smo v redu, rastemo napredujemo, se igramo smo veliko zunaj in mami 3x na teden v šoli, tako da enostavno ni časa za RR, sem pa tudi jaz na FB, ker mi je tam enostavneje prečekirat med službo....
Za srečanje sem tudi jaz ampak, ko bo malo topleje in daljši dan npr. majauser posted image

Lep pozdravček vsem skupaj!!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.3.2009 7:47:40   
december06
hej, hej. Kmalu se zares začne pomlad. Jaz pa sem že pomladansko utrujena. Res je lepo ko je kakšen lep sončen dan in komaj čakam maj in junij, ko bom malo na dopustu.

Drugače smo vredu, zdravi, pridni, divji.....včeraj pridobili eno buško. No, če gledam, da je šele druga, je itak full uredu.

Ja, maja pa v ZOO. A kar določimo drugi vikend maja?

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.3.2009 14:45:28   
Rožica*
Hojla

Mi tudi polno v pogonu, komaj čakam da malo izprežem.

mali raste ko konoplja, najbolj všeč mu je kolo pa ne njegov tricikel ampak bratrančev BMX. :)

Naj me ena spomni prosim, ko bo, če bo razpis za subvencije za mlade družine, .... Prosim.
Če katera ve kaj več naj javi!

LP.

Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.3.2009 14:47:29   
lemavrica
Rožica baje bo razpis objavljen 7.4.2009, vsaj tako so nam rekli na stanovanjskem skladu. GA tudi midva čakava.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.3.2009 10:02:20   
Rožica*
Lemavrica hvala!
Opomni me prosim, da slučajno ne pozabim.

meni je pa kar malo težko ko je naš forum čist zamrl! user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj vem da logate,..... Samo fajn bi pa tudi bilo malo brat kaj se z našimi malčki dogaja.
Naš mali Lump že zelo lepo govori povezuje besede med sabo,... Zna že štet do pet, kar je sad tega, da zelo rad bere knjige. In seveda tega, da se veliko ukvarjam z njim.
Trenutno se trudiva spoznat barve loči rdečo in rumeno, naprej pa so vse barve zelene user posted image user posted image user posted image
Trenutno se najraje igra z bagerjem in naklada kocke na tovornjak.
Na vrtu pa bi cele dneve brcal žogo (igral nogomet).

V upanju da katera še spramlja ta forum, sem se potrudila nekaj spisat.
Dajte punce javite se kaj.

Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.3.2009 19:02:26   
123a
Ojla čvekice (čeprav bolj slabo čvekamo)

Po dolgemmm času se zopet tudi mi malo javimo. No ,da vam malo povem kaj se dogaja z Zojouser posted image
Naša mala princeska je prava navihanka...najprej se moram pohvaliti,da tole letošnjo zimo kar dobro vozimo brez prehladov,viroz in bronhitisov (trkammmmm).
Drugače je pa full zgovorna (le po kom hahaha)no res zelo veliko govori,povezuje besede,poje pesmice(čeprav spusti kakšno besedo jo zastopiš kaj zapoje)in lahko rečem,da mi že vse pove kaj želi in da jo zastopimo.Tudi Zoja že zna šteti do pet in pri nas so sedaj tudi na vrsti barve,ampak je vse rumeno kot sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moram pa reči,da se zelo pridno zaigra sama,če seveda hoče.Rada gleda knjigice,riše,igra z dojenčki in tudi avti jo zelo zanimajouser posted image .
Še vedno ne hodi v vrtec in mislim ,da bomo še eno leto doma,ker se tako izognemo bolezni in še varstvo imamo.Se pa ji sploh ne pozna,da ne hodi v vrtec...je komunikativna in zelo rada se igra z otroki.Je pa res,da je razvajena,saj jo ati pazi in ne rabim govorit kako so tatijiuser posted image .No sicer se jaz ji ne pustim in točno ve kdaj je dost heca.Je res ,da full probava in nagaja,ampak jaz jo ignoriram tudi ko jo zagrabi trma.Kako se ve spopadate s tem?
Ne vem pa zakaj zopet slabo spimo in smo še edini verjetno,ko ponoč moramo jesti,ker se dere MAMI PAPALA MEKO(mleko)user posted image user posted image user posted image Če ji ne dam se razbudi,ker se joka...ne vem zakaj se to dogaja,če pa smo že spali celo noč brez hrane.Nimam pojma kaj delam narobe?Kako je pri vas glede spanja?
Še vedno imamo dudo,flaško ukinjamo in že 9 mesecev nismo kakali v plenico,ker sama pove ko jo pritisne kakat(tudi ponoči).Odločila sem se ,da to poletje jo začnemo odvajati od pleničke.

Evo takole se imamo mi....imamo pozitivne in negativne straniuser posted image user posted image user posted image tako pač je...priznamo dobro in slabo...nikjer ni popolnouser posted image user posted image user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.3.2009 8:47:39   
babyrok
Ojla,

ja pa res bi blo fajn kaj napisat, da naš forum spravimo malo k življenju in ne bomo čisto izumrleuser posted image  Jest sm dans čist pondeljkova....kaj bo šele nasl. teden, ko bodo še uro premaknili....grozno.

Pri nas še ne govorimo fejst...beseda po besedo, pri težjih je itak pol manjka in delamo vse sorte raziskave, da ugotovimo kaj želi povedat...ampak kar napredujemo. Danes zjutraj je bila prva beseda bagrrrr (bager), ker je včeraj dobil novega. Zanimivo mi je ker kar fajn izgovarja R, medtem, ko nekatere druge npr. C, pove tako, da daje jezik skozi zobe. Zelo mu je všeč reči Brina - Brin in zveni zelo Ameriško:-)
Barv še nismo vzeli, pozna pa vse črke, razen šumnikov. Črke so zanj zakon in ko je bil star 18. mes., sva ga posnela, da bomo imeli spomin. Začelo se je pri varuški, ko je imela na tleh blazino iz puzlov s črkami. Skoz jih je kazal in ona mu je govorila črke, nakar ga pridem enkrat iskat in on meni nosi črko po črko pa vsakič je prav povedal. Čist debelo sem ga gleda in da sem vse to preverla, sem šla v Špar in ker nikjer nisem našla samo črk, sem še za doma kupila cel paket te pene s črkami. To se gremo zmeraj skoz igro in če sem v spalnici, črke pa v dnevni, lahko teče tudi vsako posebej iskat in jo prinese ter pove katera je in potem ploskamo in je takooo vesel in kar za kakšen cm zraste tolk se mu fajn zdi:-). Vglavnem, nardimo cel žur.
Drugač pa smo zdaj v fazi, ko bi ga rada navadla, da začne malo bolj sam jest z žlico. On je čist preveč komot in najlažje mu je, če samo usta odpira. Pa ne, da ne bi znal, pač mu ni. Če se loti prav lepo zajame in nese v usta ampak ima hitro dost.  
Kakšne 14 dni mu je fajn, če hodi po stopnicah. Smo v 2 nadst. in zdaj že gre tudi dol...sicer tako, da se z eno roko pijema za steno, za drugo ga držim za roko, ker so stopnice kar strme. Gor bi šel pa sam ampak zaradi varnosti prakticiramo isti sistem kot za dol.
Glede trme...trkam na les...večjih problemov ni. Kar hitro se ga da preusmeriti in pozabi. Spi fajn od 19.30 in čez vikend podaljša že do 7. ure, kar je fajn napredek od takrat, ko smo vstajali pred 6. uro.
Ja, pa knjigice te so zakon in vse podrobnosti iz njih zna pokazati, veliko stvari zdaj že poveže npr. z zvoki (oponaša policijski avto, motor itd.) No, to se zdaj spomnim...vsak dan je kaj novega in čeprav tile naši pikci vzamejo veliko energije, jo prav toliko ali pa še več dajo...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.3.2009 10:07:56   
guppy
Še od nas en dober dan user posted image

WOW, kaj vse že obvladajo vaši malčki!! Mi nismo niti približno tako daleč, da bi brali ali prepoznavali barve.

Črke... zelo rada opazujeta, ko piševa po tabli in razlagava katera je katera črka. Ampak kaj, ko ona dva vsaki črki pravita "M" user posted image , ker smo to najpogosteje napisali.

Knjige... neverjetno rada gledata... imamo eno, na kateri so na levi strani male slikice predmetov, na desni strani pa so ti predmeti vmeščeni v veliko sliko. To zelo rada gledata in iščeta predmete na obeh straneh. Maja za veliko stvari že pozna besede, Marko pa uporablja veliko manj besed. Na primer "KEKE" je lahko mleko, keks, ključi, španga.... user posted image

Spretnosti... ŽOGA... neverjetno je opazovat Majo, kako prime in vrže žogo.. kot tavelika. Zelo rada ima, če jo damo v njeno posteljico, potem pa z vrha meče žogo v veliko škatlo. Ne neha se krohotat... PUZZLE... rada imata tiste lesene plošče, v katere vstavljaš lesene like. ŠRAUFANJE, KLADIVO... Maja je nora na šraufke, Marko na tolčenje s kladivom...

Razumevanje... Razumeta že veliko... pojdi v sobo in prinesi... nesi v smeti... zdaj gremo spat... zdaj pride dedi... vesta, kako jima je ime. Prepoznata se v ogledalu in povesta da je to "Maja", ali "Marko". Ko ju kličeva, pokažeta s prstkom nase. Gledata slike, pokažeta nase in povesta svoje ime. Kličeta ljudi po imenih (za tiste, ki vesta), najraje poslušamo Majo, ko reče "Nejc", ker izgovori "neeeeeejCCC" s takim močnim C hahahaha. Razumeta oba jezika (slovenski in srbski) in uporabljata besede obeh. Doma še vedno govorimo čisto srbsko, včasih odgovarjata slovensko (še, še .... kruhek ... žoga...) user posted image

Glasba... Marko je nor na glasbo... posluša, pleše.... Maja pa ima rada pesmice in nam poje "piiiikaaaa, poooookaaaa, piiiiikaaaa, poooooka"....

Hranjenje... jesta popolnoma samostojno, z žlico... včasih tudi z rokicami. Pijeta iz kozarca, če jima pustiva... včasih še kaj konča na tepihu, tleh, oblekah, načeloma pa jima gre dobro. Tega sta se naučila hitro, ker smo jima med kopanjem vedno dali plastične kozarce za igranje in sta tam nalivala vodo in jo pila. Jesta načeloma vse, Marko je trenutno na strogi Urtika II ali III dijeti (prilagajamo njegovemu stanju)

Spanje... ko smo doma, spita od 18.30 do 6.00 ali malce dlje, ... čez dan pa recimo od 11.00 do 13.00... včasih od 12.00 do 15.00 .. odvisno od tega, kako utrujena sta.

Kakanje / lulanje
... še vedno smo na pleničkah in ne uvajamo kahlice... imamo dve doma in zdaj sta sama pogruntala, da je to za kakat in se usedeta (oblečena) gor. Zdaj smo toliko daleč, da sama rečeta "kaka" ko bosta kakala ali sta že pokakana, Maja reče tudi "lu lu" in gre po kahlo.. ampak je ne slačim... pustim jo v plenički. Kahlico in odvajanje imam v planu za poletje, ko bosta stara okoli 2 leti.

Bolezni... NON STOP... Marko je bil že 3x ali 4x na infekcijski, enkrat na pedijatrični... skratka obup. Zdaj sem že tretji teden doma... oba sta zakuhala na 40 vročine par dni, nista hotela jest... jaz sem fasala vnetje uđesa, grla... zdaj se je to prelevilo v bronhiolitis. Skratka - pestro user posted image

Toliko od nas... user posted image user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
25.3.2009 13:24:41   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Rožica baje bo razpis objavljen 7.4.2009, vsaj tako so nam rekli na stanovanjskem skladu. GA tudi midva čakava.

No, lamavrica, kar sporoči. Tudi mi ga čakamo.

Pridni naši otroci, kaj že vse znajo. Besede, črke, barve... Mi še nismo tako napredni. Zna črke A in B, ker ga babica uči. Tudi kakšno besedo še reče, drugače pa kar v njegovem besednjaku čeblja. Kaj šele bo, ko bo orng začel govorit. user posted image  Ga pa vse razumem kaj hoče, ali zagodrnja, v glavnem pa pokaže. Ničesar ne moremo skrit, ker vse "pove".

Kakamo tudi mi na kahlico že od 8. meseca in zdaj res že lepo pove oz. pokaže, da ga kakat. Sem že razmišljala, da bi nabavila tisti obroč za na školjko. Je katera že spobala. Enkrat je celo kakal na pravi školki, ker smo bli na obisku in je bla sila. Sicer bolj težko, ampak je šlo.

Ste že vse imele posvetovalnico pri 18. mesecih? Mi še vedno nismo niti vabila dobili? In kako prenašajo cepljenje?

Neposredna povezava do sporočila: 1274
25.3.2009 18:23:26   
Rožica*
ŽIVJO!!!

Me veseli da ste se malo javli.

So pa res dobri nekateri, kar ne morem verjet, da poznajo že črke, res so brihtne te naše male glavce. To se mi je pa res zdelo še pretežko.

Guppy saj naš tudi še ne bere. user posted image
Vendar pa pravi da bo sam "bral", potem se usede in lepo po vrsti lista in zraven pripoveduje zgodbo (npr. kam je šla kravica Katka, kaj opazuje, da se zgubi,.... itd.) Pri nas so knjige zakon!!!
In res že zelo lepo in razločno govori.
Pozna tudi veliko divjih in domačih živali, da ne bom napisala vseuser posted image , ve kako se oglašajo in kje živijo. najbolj je za to zaslužen ded, ki je lovec, on ga tudi čuva in skupaj prelistata veliko lovskih knjig, revij in za vsako žival mu razlaga in ga uči vsemogoče. Loči res do potankosti divjo kuro, petelina, domačega petelina,... Pa gamse, srnjake, ..., ovčko, jagnje, ovna, .. Ve kdo od njih je mladič pa mama pa ata,... ITd. Res ga je nučil take podrobnosti, da včasih še sama ne morem verjeti. Zadnjič sva listala revijo pa mu jaz razlagam, "to je kuna", on pa meni "ne, dihur". Halooo!!! Pa že !

Zelo rad pa ima tudi glasbo, Kar ponori od navdušenja, kot zgleda je podedoval malo teh genov, ker bi cel dan poslušal samo presmice, potem pa dobi kitaro in zraven brenka in se spakuje,....
Tudi naš "zna" pesmico o  piki, poki,pikapolonci... in pleše s tisto veliko pikapolonico, ki jo je dobil ob rojstvu zraven telegrama.
Pa Mi se mamo radi in Žiga žaga poje žaga, rompompom kladivo.... K vsaki pesmici sva si izmislila "ples" in veselo pleševa po hiši. Najraje pa ima kadar skupaj zapojema Naša četica koraka in korakava v koloni,.....

Aja pa še nekaj obvlada nariše sklenjeno črto, ni ravno lep krog in potem žarke, tudi ve da je to sonček.
Pa rožico zna narist, pomaga si z okroglo štampiljko in tako nariše cvet.

Joj koliko je tega, res ni konca, ko začnejo mame debato o svojih otročičkih. user posted image
me veseli, da si spet malo izmenjamo izkušnje, ker v vaših postih najdem veliko idej, nasvetov, izkušenj za igro, vzgojo,....

123a niste edini tudi naš je začel zopet z pitjem mleka in še vedno ne spimo.
Ponoči ko se zbudi mi tako dolgo ponavlja "piv mleka", da vedno doseže svoje.
Saj vem da sem naredila napako da sem mu dala, ker mi zdaj vsako noč vstraja pri mleku, čeprav ga sploh ni več pil razen včasih ob večerih.

Midva sva že imela posvetovalnico.

Glede kahlice, pa je naš Lump kar dolgo hodil "lulat  in kakat" v kopalnico in me klical naj pridem pogledat, kako oblečen sedi na kahljici. Nikakor ni želel sesti nanjo brez oblačil, pa saj ga tudi silila nisem.
Je pa začel nekje 14 dni nazaj lulat v kahljico, sicer ne tako da bi mi vedno povedal kdaj ga tišči, ampak pred tuširanjem se vsak večer polula v kahlico. In je najbolj srečen, in ponosen in seveda vsi ploskamo in se veselimo,...

Mene pa zanima če imate še ograjice na posteljicah?
Mi je že nekaj časa nimamo, vendar razmišljam, da jo bom montirala nazaj, ker mi je začel sredi noči plezat povsod.
Sicer nevem kaj bi bilo bolj pametno, vstrajat nekaj dni in ga polagat nazaj,...
Ko bi vedela da bo v nekaj dneh bolje, vendar sem tako nenaspana, da res razmišljam da jo montiram nazaj.
Kakšne vzglavnike imate?
Ker naš ne spi sem razmišljala že o tem, da mu dam v posteljico tak normalen vzglavnik, kot jih imamo odrasli (zdaj ima tistega nizkega, ki je bil v kompletu z odejo), ker opažam da v moji posteji bolje spi...
Mogoče samo zato ker je v moji potelji al pa zarad vonja,...
Ma ne vemuser posted image  Kaj  mislite? Kakšen nasvet?

Grem se zdaj malo igrat, natančneje brat. Sva kupila novo knjigico, navadno vsak mesec pade ena, ko greva na pošto plaćevat položnice.
Tokrat je šel z nama Medo Jaka, greva zdaj razislovat, kje živi,....

Lep dan.,

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?