|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
20.5.2009 21:39:24   
krempelček
ja v btc-ju sem delala, kot poslovodja v trgovini clark z oblačili.....mogoče me od tam poznaš, kje si pa ti delala?

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
20.5.2009 21:42:52   
Mateja4
možno da si mi res od tam znana...
jaz sem pa na Cikavi v trgovini Tabakum...

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
20.5.2009 22:12:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Evo, opravila OGGT glukozni test in preživela user posted image user posted image user posted image . Sicer so mi vso "ta poredno" kri vn spustil, ampak ni pomembno. Pomembno je samo to, da je izvid OKuser posted image user posted image user posted image

Alex01 user posted image user posted image user posted image za izvid.

Krempeljček jaz malo utrujeno, a gre user posted image user posted image user posted image .
Timotej - Jernej - super kombinacija - kako ga boste pa klicali?ž

Aja, sestrična od mojega user posted image se zdaj hodi v Šentjernej ženit. user posted image

Mateja4
me veseli, da se dragi umirja. user posted image user posted image
Taja tudi lušno ime.

No, mi se pa ne bomo več kregali s user posted image user posted image user posted image user posted image in bo ali Manca ali pa Matic. In tudi Nina se strinja. user posted image ž
Moram povedat, da ko me kdo vpraša kaj bomo imeli po spolu Nina takoj reče: "Ne vemo še." user posted image Čist je not padla in že šteje, da nas bo potem pri hiši šest (mi štirje in dedi in babi).

Jaknik1 user posted image user posted image user posted image za gnezdenje, ja malo za mano si user posted image user posted image user posted image . Jaz ravno ugotavljam, da ne vem kje je spravljen jogi user posted image user posted image od naše posteljiceuser posted image . No, saj še posteljica ni sestavljena in moj dragi nekaj ugotavlja, da bova z user posted image spala sama v otroški sobi, ker v spalnici sedaj ni platca za posteljico user posted image .
Me pa nekaj daje, da bi še punčkaste cunje oprala za user posted image , pa se malo nazaj držim. user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
20.5.2009 22:12:43   
Mala_princeska
Krempeljček in Mateja ja pridne trgovke, ni kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
20.5.2009 22:22:29   
Mateja4
Princesi je počas že čas da se. ga kot kaže nekej "žre" se dans že cel dan nekej slin okol meneuser posted image user posted image user posted image jst pa to mal izkoriščam user posted image user posted image
Tud ti imaš zelo lepa imena izbranauser posted image . Vrjamem da je Nina čist navdušena nad malim.. tud ona že komej čaka da vid al bo mela bratca al sestrcouser posted image user posted image kar se tiče pa postlce.. jst jo mam od sestrične...samo jogi bo treba kupit in to bo to..
ja čist pridne trgovke smo jauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
20.5.2009 23:13:46   
Anonimen
Čer

no mi kar lepo po starem. NIč ne prehitevam, da ne bo katera živčnauser posted image . Pridno zatekam in se zeloooo težko premikam. Jutri imam CTG in bom še malo pojamrala zaradi tega, čeprav se mi zdi da itak ni nič - kot ponavadi. Vam javim, kako bo, ko pridem nazaj. Majčice, ve pa medtem rodit!

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.5.2009 7:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaknik1 user posted image user posted image user posted image za gnezdenje, ja malo za mano si user posted image user posted image user posted image . Jaz ravno ugotavljam, da ne vem kje je spravljen jogi user posted image user posted image od naše posteljiceuser posted image . No, saj še posteljica ni sestavljena in moj dragi nekaj ugotavlja, da bova z user posted image spala sama v otroški sobi, ker v spalnici sedaj ni platca za posteljico user posted image .
Me pa nekaj daje, da bi še punčkaste cunje oprala za user posted image , pa se malo nazaj držim. user posted image user posted image

No, da povem, kako smo se pa mi zorganiziral. Spalnico smo prestavili in smo iz bivše spalnice naredili še eno otroško sobo( not je previjalna, omarice, posteljica, postelja..) v kateri bosta in Jakob in user posted image , pa seveda tut jst. user posted image  No, kadar bo moj imel dnevno bo Jakob spal pri njem v spalnici, če pa bom sama, pa bosta oba skupaj z mano, saj se Jakob še zmeri zbudi ponoči(sicer mu daš flašo, pa spi dalje, ampak bo tako lažje, kot pa hodit v sosednji prostor). Nik je pa že prevelik, da bi si delil sobico s temi malimi fižolčki. Rabi že svoj prostoruser posted image .

Pa da vam še povem svoje sanje od nocojuser posted image . Se zbudim, ker me je neki začelo zvijat, pa razmišljam, pa valda niso to že popadki. Nič, se odločim, da peljem malega v vrtec, večjega v šolo in se grem pokazat v P, mojga pa nič ne obvestim, da ne bo panike (je v službi)user posted image . No in se komaj pripeljem do P (pot iz belokranjskega konca je dolga). Pa me tam sprejme in pregleda babica in pravi, da bomo rodil. Pa pravim jaz :,, OK, sam bi še epiduralno prej.,, Pa pravi :,,Ne gospa, zdej bomo rodil.,, (noro, pa v sanjah to čist nič ne boliuser posted image ) No in rodim. Pa pravi babica:,, Ja princeska mala, kam se je pa tebi mudilo!?,, Princeska? Punčka?user posted image ? Ma ne, sej jst sm prišla rodit fantka. Drage moje, kap me je skor. Pa sej sm ja vidla lulka pa jajčka na UZ. Ojoj, kako pa naj ji damo ime? Takrat pa moj user posted image  stop not(pa ga sploh ni nihče klical, ampak sanje so pač sanje), pa ves vesel reče:,, Ja Urška bo!,,
Hvala bogu, da sm se pol zbudila,  ker sm bla že čist zmedena. Sm šla pa prvo v materinsko prevert, če še not piše, da je fantuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.5.2009 7:56:20   
Anonimen
Jutro

Jaknikm kake sanje! Ne boš verjela, tud jaz sem rodila danes ponočuser posted image ....ajoj...nekaj mora bit v zraku. Meni se je pa sanjalo, da sem nase spravljala eno obleko in mi je blo čudno, da mi je prav. NO, potem sem ugotovila, da imam trebuh čisto nizko in v tistem mi je mali samo zdrsnil ven.  Seveda me je v tistem zbudil dragi, tako da pojma nima, kaj je blo potem in ali mamo fantka ali punčkouser posted image

NO, ob 10 šibam na CTG. DA vidimo, če bo kaj od tega resuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.5.2009 8:02:05   
krempelček
Jaknik -tebi pa dogaja, a bi imela punčko?, sta že vprašala???
Majch- me veseli, da si edina, ki se ti ne mudi rodit, zatekanje pa je očitno tudi pri meni, ja to pomeni, da je že čez rok in se nabira v nogah, obrazu, rokah in še kje da ne govorimo....sej bo, bomo sigurno skupej v porodni, tko da družbico imam in se ne sekiram.....Če do danes rodimo, bomo imele bikca, če pa ne bo že dvojček, tudi to ima svoje prednosti.
Butterffly-lahko, da jo bojo kar noter obdržali, je 4 dni čez rok, čakam na novice.....

Mateja4-itak da smo trgovke vse pridne in poskočne, noro....ampak jaz se te sigurnu ne morem spomniti od tabakuma. Mogoče sem te pa kje na cesti srečala, ker si full zapomnim obraze.......sploh take lušne.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.5.2009 8:07:37   
krempelček
Mala princeska-ja hudo, sestrična njegova!?? no vidiš je v Šentjerneju tudi lepo, mislim so lepi, luštni pobeci doma tuki. Veš pa šentjernejčani znajo nakladat, pa pol se ženske hitr nalimajo.....ne nimam šentjernejčana, če ktero zanima imam novomeščana.
Ja pri meni vse po starem, znoriš, nič dogaja, noč je minila mirno in če do danes ne rodim, bom imela dvojčka....he, he, he. Bog že ve kaj mi je namenil.
Drugač pa čakam na novice o moji prijateljici metuljčici, ki se bo šla danes pokazat v  P., če jo bojo hotel k sebi.....komaj čakam, pol vem da grem jz takoj za njo.....čauči, pridne bodite.

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.5.2009 8:09:34   
Anonimen
Krempelček...nimam čisto nič proti družbi v porodnišnici. MI smo se psihično na dvojčka pripravl. Je mojmu sodelavka našlogala, da so dvojčki ful brihtni in radovedni in nikol ne dajo miru. Ker pa je še leto bivola, pa naj bi bila to oh in sploh kombinacija. Menda se bo treba s temi še poseeeebej veliko ukvarjat. Dvojčki mena zaležejo za 2.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.5.2009 8:13:44   
Anonimen
Ja, jst upam, da boste vse ki že čakate, res kmal rodile, sam jst pa res nisem še na vrsti. Drugač pa, ja, sva vprašala na UZ kaj imamo in je blo potrjeno, da je user posted image . Se je pa res tut zelo lepo vidlo(in to že 3x). Želja po deklici? No, sej je bila, sam ne neka taka bolna, obsedena... No, me pa veseli, da nisem sama rojevala danes ponočiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.5.2009 8:18:10   
Anonimen
Kar se pa dvojčkov tiče, jst imam dvojčka starega skor 2 leti(bo 20. junija). 1,5 leta najbolj angelski dojenček, kar jih obstaja(beri:spi, je in se smeje). Zadnje pol leta pa user posted image . Nabrit, navihan, dojemljiv, povsod mora bit zraven...user posted image  Tako da ja ženskice, super otročke boste mele!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.5.2009 8:27:04   
Anonimen
NO, potem pa že mora bit nekaj na tem. Komaj čakam našega malega razgrajačauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.5.2009 9:07:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
No, me pa veseli, da nisem sama rojevala danes ponočiuser posted image .

Ja Dolenjčice moje kaj pa je bilo to ponoči? Moje nocojšnje sanje: Meni je dr. delala uz in jasno sem videla bejbija v obraz, pa med nogce - so mu mošnjički dol štrleli in sem bila vsa navdušena da bo fantek, sem želela mojega poklicat - sem bila nekje v ZD...Potem pa en drug fleš, da sva z user posted image že doma, da je ves sit in previt, da sem copatke iskala in ji nataknila štunfke - na je bila pa punčka - tko da sem še bolj zmedena user posted image user posted image . Očitno preveč o spolu in porodu zadnje dni razmišljam, moj user posted image je prepričan, da bomo imeli še eno punčko, tko da bo veselje nepopisno, če bo pobček. user posted image user posted image user posted image

Krempeljček - moja je bikica user posted image user posted image user posted image po horoskopu in je čist en "hiperaktivček", pa trma na kvadrat.

O huda napoved o dvojčkih. Majch kaj naju čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj bo dvojček, če ne bo predolgo čakal v trebuščku, v kar dvomim.
No, moj user posted image je pa že rakec (24.6.).

Otroci, rojeni v znamenju DVOJČKA (21. 05. – 21. 06.) - avtorica članka Irena Stopar          Znamenje Dvojčka je tretje znamenje zodiaka. Predstavlja topel čas, ko narava oživi. Na travnikih ter vrtovih se razcvetijo pisane rožice, sonček toplo greje in bliža se čas prijetnih počitniških dni. Znamenju Dvojčka vlada planet Merkur, planet, ki vlada igrivosti, sporazumevanju, hitrosti, gibanju in vsemu, kar se hitro spreminja. Naravno vlada otrokom in v naša življenja prinaša lahkotnost.   Malčki Dvojčki so igrivi, bistri, radovedni, družabni in prijetni. Zanima jih vse, česar še ne poznajo, a se vsega hitro naveličajo. Že ob rojstvu so bolj nemirni kot otroci, rojeni v bolj umirjenih znamenjih. Razveselijo jih pisane igrače in ropotuljice, s pomočjo katerih opazujejo svet, v katerega so se rodili. Niso posesivni in prav radi delijo svoje igračke tudi z bratci in sestricami ali drugimi otroci.   Otrok Dvojček rad opazuje okolje, v katerem odrašča in se hitro prilagodi staršem, sovrstnikom, bratcem in sestricam. Prav vesel je vsakega novega kontakta, novih ljudi in zanimivih stvari. Je zelo radoveden in ne prenese enoličnosti. Uči se zelo hitro, zato se začne ob istih igrah hitro dolgočasiti. Bolj počasne in stabilne otroke zna spraviti v obup, saj jih nenehno vzpodbuja, da bi se igrali nekaj novega. Ko se na primer malček Bik šele dobro vživi v novo igro, se zdi malčku Dvojčku slednja že dolgočasna.ta je pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Že zelo zgodaj se izkaže kot mojster v izražanju in doseganju svojih ciljev z besedami. S svojo bistrostjo in premetenostjo druge otroke z lahkoto prepriča, da morajo preizkusiti njegovo zamisel za novo igro. Ker se je hitro naveliča, jih hitro poskuša prepričati, da preizkusijo novo igro. Vsakokrat jim zagotovi kako dobra je posamezna igra, zato ga nekateri zmerjajo z lažnivcem in se nočejo več igrati z njim. Slednje ga ne prizadene, saj je zelo družaben, prijeten in sposoben stkati nova prijateljstva.   Malčka Dvojčka ni dobro siliti v igro, ki je ne mara ali se jo je že naveličal, saj je dovolj bister, da si bo izmislil kakšno drugo, ki staršem ne bo všeč. Ima zelo bujno domišljijo in se mu nenehno porajajo nove zamisli. Zato neizmerno uživa ob listanju slikanic, ob poslušanju pravljic in ob razmišljanju o junakih najrazličnejših zgodb. Pravljice, slikanice in druge knjige so zanj ključnega pomena. Rad posluša kasete, gleda risanke in filme risanih junakov.   Neprecenljiva je njegova vez z mamico in očkom, ki se lahko poglobi prav ob igri in ob prebiranju pravljic. Zelo vesel je, če mu mamica pred spanjem prebere zgodbo in se z njim pogovarja o junakih iz nje. Zaradi svoje bujne domišljije si lahko zamisli nove junake zgodb. Z največjim veseljem bo o njih pripoveduje tudi svoji mamici in vsem, ki so ga pripravljeni poslušati.   Malček Dvojček nikoli ne želi ničesar zaključiti. Neizmerno se veseli vsega novega in še nepoznanega. Če ga mamica sili, da morata končati igro, bo silno razočaran, zato mora biti mamica pazljiva in zelo ustvarjalna. Ko se njen malček naveliča neke igre, bi bilo dobro, če bi mu nadaljevanje prikazala kot novo, še bolj zanimivo igro. Tako bi ga lahko počasi, a nevsiljivo učila, da moramo ljudje zaključiti stvari. V nasprotnem bo lahko imel njen malček veliko težav, ko odraste.   Kadar se mora mamica malega Dvojčka odpraviti v službo ali po opravkih, bi bilo dobro, da bi malčka prepustila v varstvo zanimivi osebi ali pestri druščini. Kjer je dovolj novega, mali Dvojček sploh ne bo opazil, da mamice ni več ob njem. Vzgojitelje je dobro opozoriti, naj ga zamotijo z novo igro. Ko se bo mamica vrnila ponj, ji bo veselo pripovedoval o novih stvareh, ki se jih je naučil ali jih je morda »zakuhal« ta dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.5.2009 9:11:43   
Anonimen
NO, evo. A pol bomo res šibale rodit vse al kako? user posted image

O horoskopu pa...hiper user posted image , nimaš kajuser posted image . Upam, samo, da ponoči niso tko naspidirani.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.5.2009 9:24:20   
Mateja4
hehe sam moram priznat da ste me nasmejale user posted image user posted image sm vam lih hotla razlagat kake sanje sm mela in evo... še ena ki se ji je o otrocih sanjalo... man se je tud sanjalo da mamo malo že doma.. pa da sta jo moja 2 pršla pogledat pa je kr nisem najdla (mogla bi bit u postlci) pol me pa dragi kliče d jo je na sladoled pelou (novorojenčka boš na sladoled pelou aneuser posted image user posted image user posted image ) uglavnem tko... hehe nekej res mora bit v zraku user posted image user posted image

kar se pa dvojčkov tiče sem pa sama dvojčica (15.06) tko da same vidte kaki fajn ljudje smo user posted image user posted image user posted image user posted image trmasti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.5.2009 9:26:37   
Mateja4
majch veš moja mami prav da nism prou nč spala (sam takrat ko je blo nujno potrebno ko učki niso več mogli odprti bituser posted image user posted image ) in da sem bla en hiperaktiven in mal bl glasenuser posted image dojenček. Dvojčki ane user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.5.2009 9:28:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4
kar se pa dvojčkov tiče sem pa sama dvojčica (15.06) tko da same vidte kaki fajn ljudje smo user posted image user posted image user posted image user posted image trmasti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Super. Bom mogoče na tvoj RD rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.5.2009 9:33:19   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image Super. Bom mogoče na tvoj RD rodila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja ti si tam čist bliz (pdp 14 ne?) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.5.2009 9:36:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Hudo!

p.s nove slikice sem dodala

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.5.2009 9:41:13   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

p.s nove slikice sem dodala

uaau Majch prelepa sobica mmmmm so me že lušti začel dajat... mam občutek da bo user posted image mogu začet barvat pa pstlco pa previjalno skup znestuser posted image user posted image user posted image uff bo veseluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.5.2009 9:43:40   
Anonimen
mateja, js nisem mogla živet, dokler nisva to do konca zrihtala. user posted image kar se je zgodilo par dni nazaj.user posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.5.2009 9:44:26   
Anonimen
Krasna sobica. Jst se pa tut glih odločam v kako barvo - barve bi prepleskala sobico. Nik ima kombinacijo belo - rumeno. Sam pri njem nisem mogla kej dost čarat, ker je že starejši, pa se ne da preveč komandirat. user posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.5.2009 9:46:33   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

mateja, js nisem mogla živet, dokler nisva to do konca zrihtala. user posted image kar se je zgodilo par dni nazaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image ja vrjamem ja user posted image user posted image jst mam pa še kar nekej časa tko da bo itak reakcija " kam se ti pa mudi.. ne nor k ne bo še ju3" user posted image user posted image sam mene mal daje ane pa komi čakam da bo use poštimanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.