|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.5.2009 9:47:17   
Anonimen
grem na ctg. Vam javim, ko bom nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.5.2009 9:48:20   
Mateja4
držimo pesti zate da bo vse okuser posted image user posted image sam pazi da nam kar tam ne ostanešuser posted image user posted image srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.5.2009 9:48:24   
Anonimen
Če boš nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.5.2009 9:52:50   
krempelček
majch, dej postlo še zame prišparaj, če boš not ostala.

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.5.2009 10:17:53   
Anonimen
Kremplček, ti se nič ne sekiraj, če si šla mal čez rok. Boš vidla, zdej boš ratala tako zrela tam spodaj, da bo dete kar poletelo ven. Pol boš pa rekla:,, Ženske, splačal se je mal počakat!,,

(odgovor članu krempelček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.5.2009 10:45:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Kremplček, ti se nič ne sekiraj, če si šla mal čez rok. Boš vidla, zdej boš ratala tako zrela tam spodaj, da bo dete kar poletelo ven. Pol boš pa rekla:,, Ženske, splačal se je mal počakat!,,

user posted image user posted image user posted image

Majch srečno opravi user posted image .

Nč zdej pa učit - jutri ob 17.30 izpit v Nm. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.5.2009 11:09:39   
krempelček
jaknik1 upam , da imaš nadnaravno moč in se bojo tvoje želje zame uresničile, zdaj sem ravno v tretje generalno delala, pa piščanca sem razrezala na kose, malo ga bom danes spekla, drugo bom porabila jutri v rižoti...Kar se hrane tiče se mora ženska itak sama znajt....pa da je malo popestrena prehrana, malo krompirčka, danes pečeno, pa sveža solata iz domačega vrta....super
U glavnem danes dogaja, pa ne v mojem trebuhu ampak moj je šel avto iskat v avtohišo, bomo imeli nov avto, no ne nov rabljen(nov), za nas bo nov ja, sj veste kaj mislim, upam, da so ga že prištimali za nas, morjo ga še spucat, pa gume zamenjati, pa nov avtoradio dat noter. Upam na najboljše, da ga res dobimo, če ne me bo moj s šajtrgo peljal rodit....ker mava najin star avto samo še danes registriran.....shituser posted image user posted image

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.5.2009 11:20:10   
buterffly
Evo mene spet doma. Sem bila skorej eno uro na ctg-ju, pa so sicer bili rahli, ampak res rahli popadki. So me še domov poslal, je pa reku dohtar, da pridem v soboto nazaj in kar na oddelk. Me prav zanima kaj to pomeni in če me bodo v soboto no zadržal. user posted image Bomo videli...

Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.5.2009 11:43:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Evo mene spet doma. Sem bila skorej eno uro na ctg-ju, pa so sicer bili rahli, ampak res rahli popadki. So me še domov poslal, je pa reku dohtar, da pridem v soboto nazaj in kar na oddelk. Me prav zanima kaj to pomeni in če me bodo v soboto no zadržal. user posted image Bomo videli...

Ja to pomeni, da ti bodo porod sprožili user posted image user posted image user posted image . No, meni so v prvo tableti za mehčanje MV pomagali - dve mi je "vtaknu" v presledkih seveda in sem potem stresla user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.5.2009 11:44:06   
Anonimen
Evo mene

FLAT LINE.  Ja mali je spet komiru....baraba mala. Se ni pustil motit. user posted image Popadkov ni, tak da res ne mislim prehitevat. Naslednji CTG mamo na rok to je 29. pa še pogledala bo, če se na jugu kaj dogaja. Upam, da se bo vseen prej kaj zgodil.
Zdaj papcam jagode pa grozdje. Ma une jagode pred ZD zgledajo ful boljše, sam se mi jih ni dalo nosit, ker sem šla danes peš. Pa ni kaj dosti koristilo...mali bi spal na strelišču tud če bi  bil potres 7 stopnje po moje.

(odgovor članu buterffly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.5.2009 11:49:06   
Mala_princeska
Majch tvoj je pa lumpek user posted image user posted image , bo na koncu junijček user posted image .

mi bomo pa 27.5. videli, če kaj dogaja na CTG user posted image user posted image , komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
21.5.2009 11:51:09   
Anonimen
Da nebi res! Si vidla, da mam majčko pridem maja. Ima, da se drži rokov!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.5.2009 12:03:29   
Anonimen
Metuljčica, da ti sam povem mojo štorijo o sprejemu v P v prejšnji user posted image . Sm bla na rok 17.6.2009 na CTG pri G (raven u piko), pa mi še z UZ plodovnico preveri in ugotovi, da je ni skor nič večuser posted image  Kdaj in kje je šla ven nimam pojma. Pa grem v P na sprejem in mi še G strogo zabiča, naj se več ne vračam brez user posted image user posted image . No in pridem not, me mal pogledajo, se preoblečem, pa CTG, pa kri za EA(sm že skor vratarju povedala, da hočem EAuser posted image ). No in se odloči presveti gospod Šekoranja, da bomo jutri zjutraj dal tabletko, ker je user posted image  čist ok. Prov, pa dobim ful dobro cimro in noč mine ko šus. Zjutrej na pregledu presvetli gospod Pišek ugotovi, da je user posted image  še čist ok in da kar počakmo na popoldanski pregled. Pa se zgodba popoldne ponoviuser posted image . No pa spet mine ena prečudovita in mirna noč in glej ga zlomka, spet prikoraka na preglede G Šekoranja, pa je spet z user posted image  vse ok(hvala bogu, ampak jih mam počasi že poln k...), pa je ful prijazen pa pravi, da danes bomo dal pa kr tabletko. Tako, da sm bla v ponedeljek sprejeta, šele v sredo ob 9.00 pa sem dobila tabletko, popadki štartali okol 17.00, ob 19.30 še v Čričku z mojim user posted image  pila kofe, ob 22.56 pa rodila. Normalno, da z EA (ej, pa jst sm živa reklama za ta EAuser posted image ). Tako da ženske, verjamte mi, prenošeni sam padejo venuser posted image . Upam, da se ne bom v jezik ugriznla tokrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.5.2009 12:23:49   
Infinity1
Končno pridem mal pogledat na tale forum, že kar mal z slabo vestjo, ker me tolk časa ni blo in že komaj čakam kolkim bom čestitala za nove člane... pa kar nič, vse glavne akterke ste še kar tukaj user posted image user posted image user posted image in seznamček nič spremenjen user posted image .

Kakorkoli že držim pesti za vse "mamice to be" upam da kmal, včeraj je tudi moja kolegica rodila in sicer punčko Aleno - čestitke. user posted image

Lep dan še naprej, pridem jutri pogledat če je kaj novega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.5.2009 13:20:18   
Anonimen
Najbrž nam je manjkala kakšna tvoja navijaška poza pa zato ne gre. Ampak, zdaj bo ziher spet šlo kot po tekočem traku.

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.5.2009 18:42:35   
rea27
hoj hoj..

eko, se pridružujem Infinity1..kaj počnete vse še ti? Nč, rodit bo treba nosečke moje :) user posted image user posted image user posted image Alo, da bomo kej vozičkale, a ne?!

No, da se vam malo pohvalim, ker sedaj se pa že res lahko: DANES SEM POSTALA DIPLOMIRANA EKONOMISTKA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

vam pa povem, da sem zmatrana, utrujena, crknjena, strošena..kaj jst vem kakšen pridevnik lahko še dodam...uglavnm..zdej bom pa mal lažje dihala..pa naspala se bom, no ja če bo Eva pustila :)

Lepo bodite, šibamo na eno žurko, zapit malega Maja, ki se je rodil včeraj, tako da..danes bomo malo naokoli...saj naša prinčipesa tako ali tako povsod spi..(pazi zdej: murphy!!!)

lepo bodite in božajte svoje bušije...pa rodit! user posted image user posted image

čaos

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.5.2009 20:24:44   
krempelček
oj, oj rea a si pozittivna???? Misliš, da ne bo nam noter ostal, otroček? Ja nekaj me je danes dajalo, pa spet nič, tko da ne vem, kaj bo ponoči. Zdej imam pa res že vsega dovolj.....Hvala bogu, da me nihče ne klicari, zjutraj imam pregled ob 7.00, pa vam tipkqam

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.5.2009 20:40:26   
Mateja4
ojla rožice!

Krempelček kaj še počneš tuki?? sem upala da bom prebraala da že pestvaš svojgauser posted image

Rea čestitke za diplomouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.5.2009 20:57:42   
krempelček
mateja4 bog te usliši, zdej sem pa tudi že mollila in vse tiste obrede skoz dala, pa še vedno nič od popadkov...
rea 27 čestitke k diplomi, super!!!!!!!!!!!!!!!

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.5.2009 21:22:33   
Infinity1
... še kar nič novega... o joj jojuser posted image user posted image user posted image

REA: čestitke, zdaj si diplomirala kar 2x, enkrat 20.4. in drugič včeraj, čestitamo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.5.2009 21:39:57   
Mala_princeska
user posted image     user posted image

user posted image user posted image user posted image Rea27 za diplomo. user posted image user posted image user posted image

Krempeljček in Metuljčica, saj bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nocoj, bo lep datum 22.5. user posted image user posted image Ali pa bo iz petka na soboto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Majch ja sem videla - pridem maja user posted image user posted image user posted image kaj čaka tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image , junijke že rojevajo. Ena naša je kar konkretnega korenjaka povila user posted image .

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.5.2009 21:44:35   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 27.5.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5.

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 3.6.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
25.5. Cukr07
26.5. Kaminek
27.5. Princesi
01.06. Jaknik1
03.06 Alex01
18.06. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. ??? Le katera bo naslednja ???user posted image user posted image user posted image

Metuljčica : Krempeljček: Majch : Majčica20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo, dajmo, da kaj spremenimo na seznamčku user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.5.2009 22:03:58   
Alex01
REA iskrene čestitke ob diplomi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.5.2009 22:05:27   
Alex01
Princesi - vidim, da imate izbrana imena user posted image user posted image user posted image
Pri nas še kar izbiramo. Za user posted image imamo eno ime, smo enotni, za user posted image  pa nikakor ne moremo uskladit želja glede imenauser posted image (dobili bomo pa user posted image )

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 21.5.2009 22:06:13 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.5.2009 6:56:46   
kaminek
rea: čestitke za diplomo. sedaj si diplomirana mamicauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.