|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
3.4.2009 12:26:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Dobro jutro

evo spet sem spala do 11user posted image . Nimam pojma kako mi to rata....pa ne hodim lih ob 3 spat. Včeraj smo bli na UZ. Bubica je že z glavo navzdol..no malo postrani, ampak najbrž bo. In razen tega, da ima 1700g in da je drugače kar ok, ne vemo nič. Nogice skupaj, ati in mami pa naj gruntata, kaj je! Vragec mali že zdaj nič ne uboga!user posted image Ati je bil čisto adijo. Tako zelo si je želel vedet. Bogi revež. Potem sva šla še v porodnišnico  na materinsko šolo. Je blo kar pestro. Gužve pa kolikor hočeš. Je bla katera tam?

Hej Majch, daj mi sporoči kdaj se nadaljuje ta materinska šola v porodnišnici in kakšne so teme, ob kateri uri, da še mojga s seboj zvlečem (al pa kakšna druga Dolenjčica naj mi javi please)? Saj veš, da moram it, sem že skor pozabila.
Ali pa kdaj so v ZD?
Samo še aprila imam čas, maja bo že pozno.

Danes sem pa dobila plačilo dohodnine user posted image . V 8. letih odkar delam je to prvič, princeso uveljavlja dragi, da več nazaj dobiva, na sedaj pa imam - plačilo user posted image - bova zvečer preverila, če so podatki o plačah prav vpisani v izračun, ker sem delala v dveh firmah.user posted image user posted image

Zdaj pa naprej plonkič pisat ob 16.00 pa stiskejte pestke zame, da čimbolje odpišem izpit iz organizacije poslovanja.

Se beremo.....

Majch vseeno kaj bo, samo da bo zdravo, žal že v bušiju zagodejo tile naši user posted image , se boste lahko kasneje smejali na ta račun boš videla. user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.4.2009 12:28:10 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.4.2009 12:29:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27
Naslednji pregled pa imam pri dr. Pišku 8.4. ob 9:45...a ima še katera takrat pregled?

Ne, ima pa na ta dan  moj polbratec 17. rojstni dan user posted image . Mulc....user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.4.2009 12:32:00   
Mala_princeska
Sem pa jezna ko user posted image , ker mi iz službe papirjev za CSD še niso poslali - pismo bolj jim težim - slabše je.
Če do ponedeljka pošte ne dobim, bom znorelaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image , ker imam drug teden zadnji rok za oddajo teh papirjev,

bo treba jutri na pošto - ker so pri nas poštarji lenobe in ne nosijo pošte user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.4.2009 12:35:23   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

tia12..kako kaj špikanje? A nas počasi zapuščaš?

Ojla...

Sem še kar tukaj, se je umirilo vse skupaj...je pa mali nekoliko bolj miren zadnje 3 dni. Sicer je tistih 10 gibov čez dan.
Zgleda, da mu je všeč pri mamici v bušiju in bo še malo užival...user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.4.2009 12:42:44   
Anonimen
Princeska, živjo.

Materinska se nadaljuje 6., 8. in 10., predava babica Metka. Šla bo čez vse porodne faze, pol pa še čez poporodno obdobje. Vsakič ob 15.00 v avli porodnišnice.
7. aprila bo ob 14.00 predavanje za epiduralno,
15. aprila pa ob 14.00 predavanje pediatra.
Oboje ista lokacija.

Zd ima malo drugačne teme, datumov si pa nisem zapomnila, žal.

Ja, sej je že zdaj malo smešno, kako nagaja tale naša bubica. Saj nama je vseeno, kaj bova dobila, samo da bo dete zdravo, pa bo vse čisto super.

Ti pa razturaj na izpitu!user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.4.2009 12:44:20   
Anonimen
Tia, meni tole malo diši po skorajšnjem srečanju z vašim srčkom.user posted image No, ko se bo odločil, naj pride čimbolj na easy!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.4.2009 12:45:46   
tia12

Tia, meni tole malo diši po skorajšnjem srečanju z vašim srčkom.user posted image No, ko se bo odločil, naj pride čimbolj na easy!

Tako se govori...hihihihiuser posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.4.2009 12:47:39   
Anonimen
Ja, pozitivno gledat na stvar, ni druge. Čeprav sem se včeraj malo zresnila na ogledu porodne sobe.user posted image

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.4.2009 12:55:49   
Anonimen
Ehmmm...eno vprašanje...kako je z izbiro pediatra v NM? Kdaj je to najbolje izvesti? Koga priporočate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.4.2009 13:00:35   
tia12

Ja, pozitivno gledat na stvar, ni druge. Čeprav sem se včeraj malo zresnila na ogledu porodne sobe.user posted image

Evo ena full lepa porodna...ampak na žalost iz Slovenj Gradca

http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/nase-porodnisnice-slovenj-gradec.html

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.4.2009 14:55:20   
buterffly
Kakšna pa je porodna soba v NM? 

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.4.2009 14:58:58   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Kakšna pa je porodna soba v NM? 

To bi pa tudi jaz rada vedla...no pa saj jo bom mela možnost vsak čas videt...user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, če greš v MŠ v porodnišnico imajo na programu tudi ogled porodne.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.4.2009 15:02:45   
Anonimen
V NM imajo 4 sobe: rumeno, zeleno, modro in roza. Če ni gužve, lahko zbiraš. user posted image Niso ne vem kaj fensi, šmensi, so pa kar solidne. Imaš vse kar rabiš...no bolj, kar rabijo babice in zdravniki, drugače pa so čisto prijazne. 

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.4.2009 15:10:45   
čebelica01
jaz sem bila pri punčki v roza pri fantku pa v modri ha ha ha se je vse klapalo user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.4.2009 16:05:38   
Anonimen
Hehe...no vidiš...vse paše. Mi bomo pa zeleno al pa rumeno zbral....user posted image oz tisto, kjer bo tamal prej zunajuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.4.2009 16:11:39   
tia12

Hehe...no vidiš...vse paše. Mi bomo pa zeleno al pa rumeno zbral....user posted image oz tisto, kjer bo tamal prej zunajuser posted image

user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.4.2009 16:12:27   
tia12
INFINITY....sem te našla na netlogu....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.4.2009 16:26:50   
čebelica01
Se moram pa pohvalit, da sem bla tudi že v zeleni, ker sem bla pri kolegici pri porodu zraven jaz, ker očka tega nebi prenesel tako po moško user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.4.2009 16:32:48   
Anonimen
Uhu..veteranka. Hehe, prijazno od tebe, da si šla namest očija. Ja, niso vsi za to akcijo (ženske pa mormo bit al kako??user posted image ) Moj pravi, da bo šel zraven, samo upam, da bo preživel. Sicer ni neka mimoza, samo to se ekstremni pogoji.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.4.2009 16:43:35   
čebelica01
Sem tak tip in mi ni problem. Ja na ženske se pri tej stvari pa kar računauser posted image  sicer nas pa noben ne upraša a si sploh želimo biti prisotne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.4.2009 19:00:36   
Infinity1
Evo še mene mal danes, že cel dan prenašam našga malega okol, se mi zdi da smo ga že razvadl user posted image user posted image user posted image . Tia12 te takoj pofočkam na netlogu user posted image .

Porodne v NM so men ful všeč, jaz sem rodila v roza in mi je blo ful vredu. Mi je všeč da so vrata na hodnik skoz zaprta, da te v bistvu noben ne gleda in da so vrata na drugi strani te iste porodne odprta, kjer je vedno kdo od osebja in vedno dostopen. Super v glavnem.

Pa še slikce našga malga razgrajača user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.4.2009 19:17:27   
cukr07
Joj kolk je luškan tale tvoj ˝razgrajač˝ Infinity1. Bi se ga pršla kar malo sposodit dokler ne dobim svojga. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.4.2009 20:02:17   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Joj kolk je luškan tale tvoj ˝razgrajač˝ Infinity1. Bi se ga pršla kar malo sposodit dokler ne dobim svojga. user posted image

mami ne da svojga zakladka!!! user posted image user posted image user posted image Je pa res da je vsak dan bolj živahen in vse več je buden in bi ga kmal mela dost user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.4.2009 20:27:58   
Mala_princeska
Princeska, živjo.
Materinska se nadaljuje 6., 8. in 10., predava babica Metka. Šla bo čez vse porodne faze, pol pa še čez poporodno obdobje. Vsakič ob 15.00 v avli porodnišnice.
Ti pa razturaj na izpitu!user posted image user posted image

Hvala Majch za te koristne info (torej ponedeljek, sreda in petek naslednji teden) in srečo na izpitu - (zdaj je kar je, bomo videli drug teden, ko dobim rezultate), se najverjetneje vidimo, bom kar sama priracala, moj je ponavadi ob taki uri še v službi, parkiram itak v Tušu in pol peške do porodnišnice. Moram malo obnovit znanje user posted image , sploh glede dihanja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.4.2009 21:11:54   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Je pa res da je vsak dan bolj živahen in vse več je buden in bi ga kmal mela dost user posted image

Verjamem ja. Saj zato sem pa rekla, da bi si ga sam mal sposodila.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.