|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
4.8.2009 7:50:53   
Mala_princeska
Dobro jutro punce.
Naša žaba je včeraj čez dan s spanjem kar štrajkala, no potem pa je zaspala ob 22.30 in do 24h, pa potem do 5.45. user posted image user posted image user posted image Vmes sem ji samo dudo turila in je pančkala user posted image . Potem sva se pa samo previle - niti ni bila dosti polulana ponoči, podojile in sedaj spet pančka, tavelika pa tudi.user posted image punce. Meni pa je od včeraj ostal kup cunj za zlikat, pa moram danes sfiniširat user posted image - ma saj ne živim samo za cote. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
naša pa ima v sredo prvi pregled, pa je moj pred nekaj dnevi zadaj v zatilju ji zatipal 3 bulce in jst vsa panična kličem zdravnico in ni delala, patronažna se ni oglasila. pol sm pa kr sestrično poklicala, k je tud ped. in mi rekla, da so to sam bezgavke in da ni nobenga straha za kej. upam, da mi bo v sredo tud to res ped. potrdila, ker mam tak strah, da bi blo kej narobe, da me kr zvije na trenutke.user posted image  

Kaminek a to v Trebnjem imaš pregled pri pediatrinji? user posted image user posted image Se mi zdi kar malo pozno, če praviš da je sploh prvi pregled al sem pa kaj narobe prebrala user posted image user posted image . Midve imava 21.08. že tehtanje.
Pa brez straha no, saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image . Slikico s kengurujčkom pa le prilepi, boš še mene naudušla, ko naša tud tako rada firbca naokoli in si ritko maje in trese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Alex01 user posted image user posted image user posted image samo da je sedaj vse ok.

Mateja user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.8.2009 7:55:09   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek a to v Trebnjem imaš pregled pri pediatrinji? user posted image user posted image Se mi zdi kar malo pozno, če praviš da je sploh prvi pregled al sem pa kaj narobe prebrala user posted image user posted image . Midve imava 21.08. že tehtanje.
Pa brez straha no, saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image . Slikico s kengurujčkom pa le prilepi, boš še mene naudušla, ko naša tud tako rada firbca naokoli in si ritko maje in trese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

je imela dopust in se ni izšlo prejuser posted image , sam sej bo pa jutr več za pokazatuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.8.2009 7:55:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Moj je praznoval rojstni dan, pa smo meli malo piknika in tako. Drugače nič novega. Njegova sestrična je dobila punčko, tako da imamo okrepitve.

user posted image user posted image user posted image žlahtnici za user posted image , družbe Živi ne bo manjkalo in prav je tako user posted image user posted image user posted image .
Čestitke tvojemu za rojstni dan, vse naj naj......za naprej in nazaj.....user posted image user posted image user posted image

Čez vikend smo se v Kolpi shladili in jaz trapa sem se spet kopala (v čet. pa v morju), pa še na pregledu nisem bila po porodu - ga imam ta četrtek, ma fajn sem se počutila in na morebitna vnetja tud pomislila nisem, upam da ne bo kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.8.2009 7:56:44   
kaminek
tukej je še link od kengurujčka, če katero zanima
http://cybex-online.com/site/uk/products/baby-carriers/igo.html

Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.8.2009 8:02:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

je imela dopust in se ni izšlo prejuser posted image , sam sej bo pa jutr več za pokazatuser posted image user posted image

No srečno - pa poročaj kaj bo komentirala, sam se bojim da boš razočarana nad njo - po mnenju kolegice in mamic s foruma. Saj vem da je Trebnje blizu, sam po moje bo boljš da zamenjaš, ko imaš še čas (ko nč ne podpišeš še). No boš videla kako in kaj, da ne bom pametovala user posted image . Jaz sem bila zadovoljna s pediatrinjo v Nm, ki je pregledala našo žabo, je pa ravno tvojo sestrično nadomeščala in je nova v Nm, priimek pozabila...

Aja Čebeli - ko je tvoja punčka tud imela težave z lulanjem - menda ne smemo umivat lulike z nobenim milom, spodnje hlačke, kavbojke,...nasploh oblačila ne smejo tiščat otroka, mogoče je tud preobčutljivost na mehčalec? user posted image user posted image Sem dobila nasvet od gospe, ki dela v zdravstvu.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.8.2009 8:05:41   
Mala_princeska
A ima mogoče katera sling, pestunjo za posodit, za sprobat?

Drugač pa kr po kengurujčka skočim user posted image user posted image - no ta od Kaminek mi je full všeč.....

Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.8.2009 8:06:08   
Mala_princeska

A ima mogoče katera sling, pestunjo za posodit, za sprobat od prvih otrok, večjih otrok......?

Drugač pa kr po kengurujčka skočim user posted image user posted image - no ta od Kaminek mi je full všeč.....

Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.8.2009 8:07:17   
_melody_
Jutro!

Mateja kdaj pa imaš danes CTG? Jaz mam uro 11:15.

Uf kako paše tale osvežitev danes, sem prvič tako vesela, da se je dež uscaluser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.8.2009 8:21:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Uf kako paše tale osvežitev danes, sem prvič tako vesela, da se je dež uscaluser posted image .

Ja s trebuhom se ni lušno past v tej vročini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.8.2009 8:46:16   
kaminek
res paše ta osvežitevuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.8.2009 8:48:43   
kaminek

No srečno - pa poročaj kaj bo komentirala, sam se bojim da boš razočarana nad njo - po mnenju kolegice in mamic s foruma. Saj vem da je Trebnje blizu, sam po moje bo boljš da zamenjaš, ko imaš še čas (ko nč ne podpišeš še). No boš videla kako in kaj, da ne bom pametovala user posted image .

sej je itak tik pred upokojitvijo, tk da bo nova pršla, sam ne vem kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.8.2009 9:57:42   
majčica20
Da se še jaz oglasim.
Naša Klara pridno raste in predvsem ponoči SPI.user posted image user posted image user posted image Ta večji je namreč celo leto ponoči štrajkal.
Drugi teden naj bi se šli mal namočit na morje, pa me malo vožnja skrbi. ta mala povzdigne glas če ji je že malo prevroče v lupinici. tudi vozičkanje ji ne paše najbolj. po asfaltu še kar gre ko pa začne mal trest je pa kričanje do neba. se ji vid da sm večino nosečnosti preležala.
princesi, sm si nabavla sling, pa se zdaj še učim. samo v tej vročini, ji ni najbolj pasalo bit zavita še v eno cunjo.
Bodte fajn in uživajte v hladu današnjega dne.
Lp M

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.8.2009 11:42:42   
Anonimen
ojla

uh končno ohladitev...zdaj lahko končno speglam tisti kup cunj...čeprav se mi itak ne ljubi. Grrr. Nič...nimam kaj za povedat...tako da...se beremo še kaj...

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.8.2009 11:47:37   
čebelica01

Aja Čebeli - ko je tvoja punčka tud imela težave z lulanjem - menda ne smemo umivat lulike z nobenim milom, spodnje hlačke, kavbojke,...nasploh oblačila ne smejo tiščat otroka, mogoče je tud preobčutljivost na mehčalec? user posted image user posted image Sem dobila nasvet od gospe, ki dela v zdravstvu.

a res??? no kakšnih tesnih oblačil nima !!!! mehčalec ja uporabljam, milo za luliko pa imam prav za otroške male piše lulije in rite za umivatuser posted image user posted image user posted image .

ja seveda bom probala brez mehčalca , in tudi brez mila, pa da vidim , upam da bo nucalo, ker naša zdaj sam še zvečer bi hodila če ji nebi naštimal termoforčka user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj ji to nuca ali pa je samo grda razvada

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.8.2009 14:28:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ojla

uh končno ohladitev...zdaj lahko končno speglam tisti kup cunj...čeprav se mi itak ne ljubi. Grrr. Nič...nimam kaj za povedat...tako da...se beremo še kaj...

Heee heee likanje user posted image user posted image - šele danes mi je uspelo sfolgat in OD DANES NAPREJ LIKAM SPROTI user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

a res??? no kakšnih tesnih oblačil nima !!!! mehčalec ja uporabljam, milo za luliko pa imam prav za otroške male piše lulije in rite za umivat .

Menda lulike ne smeš z nobenim milom umivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
4.8.2009 17:21:10   
čebelica01
hmmmm hvala princesi bomo sprobal brez mila pa da vidmo

Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.8.2009 18:10:13   
Mala_princeska
Čebeli rada pomagam, če kaj nuca user posted image , vsak nasvet prav pride.

Dežujeeeee...in mali žabi paše spanje user posted image user posted image user posted image ,

tavelika pa paca z enimi starimi barvami za steklo in ugotavljam da nisem prav nič ustvarjalna user posted image - ne znam čist nič ustvart z otrokom, zame morjo navodila za uporabo 10 x napisat in prebrat user posted image , men so čist preveč štoraste te barve, grem rajši verižice sestavljat - so bolj na easyuser posted image .
Pa karte mormo iz "naftalina" potegnit, se je vojne naučila v enem popoldnevu z mulčki v soboto in sedaj samo karte karte user posted image user posted image .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.8.2009 18:27:53   
čebelica01
pri nas pa samo človek ne jezi se in activity. sem že čist zmozgana od tega jaz bi pa sam risala pa ja še iz gline mormo karnaprej delat . pravkar sta na balkonu zaključila izdelke iz gline user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.8.2009 6:32:31   
čebelica01
MATEJA4- Sporoča

DANES OB 2.25 JE PONOSNEMU OČKU IN MAMICI NA SVET POKUKALA 3160g TEŽGA IN 49CM VELIKA DEKLICA TAJA.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
5.8.2009 6:37:45   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3645
5.8.2009 7:55:57   
_melody_
Jaz sem včeraj imela prav feeling, da se nekaj dogaja, ker je ni bilo nič na RR user posted image . ČESTITKE ZA TAJOuser posted image !

Sem zdaj še edina aktivna nosečka na tem foromuuser posted image ?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3646
5.8.2009 7:58:49   
kaminek
mateja4: čestitkeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.8.2009 8:01:02   
_melody_
Aja, da vam še poročam kako je bilo včeraj na pregledu...Vse ok, veliki smo za 33/34 tednov (toliko kolk dejansko traja), kar se tiče teže pa dolžine pa ne vem, mi ni nič rekel in on tut to vedno pove pol samo na podlagi tabeluser posted image Sem ga vprašala, če je še zmeraj deklicauser posted image in je rekel, da še vedno kaže na to. Naslednji pregled imam pa 26.8.. Zdaj bo šlo kar s polno hitrostjo a ne? Zredila sem sem pa vsega skupaj +10 kg.

Zaenkrat to, če se pa še kaj spomnem pa dopišemuser posted image .

Se tipkamo!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.8.2009 8:01:52   
Mala_princeska
user posted image

Mateja4
čestitke za Tajo!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.8.2009 8:04:45   
Mala_princeska

********** SEPTEMBER **********

1. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 7.8.

2. _melody_---- 22.9. --- Brežice ---user posted image   P 26.08.

********** OKTOBER **********

3. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

4. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

5. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

6. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 11.08.

********** PREGLEDI **********

07.08. Cukr07
11.08. valentinčica
26.08. _melody_

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC
24. MATEJA4************ **********TAJA

14 user posted image : 11 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pogrešane na naši temi:

Majca----12.8.-----------Straža--------

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

punčka?
akvalina

Katero ime se vam zdi najlepše?

Lea (27%)

Ela (42%)

Pia (31%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!