|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
31.7.2009 18:42:48   
Alex01
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
31.7.2009 18:46:28   
čebelica01
hi kaj sta lušna , ponosni bratec se mu vidi kar žari

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.8.2009 9:21:56   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** AVGUST **********

1. Mateja4---15.8.------------Krško---------user posted image P 04.08.

********** SEPTEMBER **********

2. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 7.8.

3. _melody_---- 22.9. --- Brežice ---user posted image   P 04.08.

********** OKTOBER **********

4. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

5. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

6. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 11.08.

********** PREGLEDI **********

28.07. Mateja4
04.08. _melody_, Mateja4
07.08. Cukr07
11.08. valentinčica

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC

14 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pogrešane na naši temi:

Majca----12.8.-----------Straža--------

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.8.2009 9:28:34   
Mala_princeska

Hurraaaa avgussstttt je tu in navijamo za Matejo ! Ajde rodit, a ti niso rekli da bo prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kmalu bo potem že naš Cukr na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da te še kot user posted image vidim.

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

hi kaj sta lušna , ponosni bratec se mu vidi kar žari

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alex01 res imaš dva cukrčka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, ko boš pa imela pa kaj več časa pa napiši kaj je bilo, da sta bila v bolnici user posted image user posted image user posted image .

Majch tvoja živa je prava lepotička s to čupco, pri moji lahko o špangicah samo sanjam - Nina jih sploh noče nosit, samo imela bi jih enih 100 user posted image user posted image .

Čakam da pridejo naši z morja, to bo veselja in čebljanja, pa "mami poglej kaj sem dobila" user posted image - naheca babi in dedija da ji skor vse kupita. user posted image Saj je fajn, samo kaj ko bi tamala vse imela in ima potem vsega preveč.

Lep vikend vsem, mi gremo danes ob Krko na Kostanjevico na piknik, od mojega brat praznuje in bo pestro user posted image user posted image user posted image , cunje bodo pa že počakale na kasnejšo obravnavo glede likanja, čeprav jih je ceuuu kup user posted image .

Ajde Dolenjkice uživajte v senčki z mrzlo pijačo ali pa s sladoljedom user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.8.2009 13:55:23   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Hurraaaa avgussstttt je tu in navijamo za Matejo ! Ajde rodit, a ti niso rekli da bo prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kmalu bo potem že naš Cukr na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam da te še kot user posted image vidim.

ja,ja rekli so sam se naši gospodični nč vn ne mudi kot kažeuser posted image user posted image nebi mela jst nč proti če bi mjčken pohitela jauser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.8.2009 22:09:08   
čebelica01
hej hej dolenkice, kako ste kaj??

jaz sem pa danes uživala na bazenu pri stricu in sem čisto utrujena od plavanja ufffff. uglavnem potunkana sem bla neštetokrat  na glavo sem mogla skakat kar skoz stoje , da ne govorim sem bla tud kit in krokodil uffff uffff uffff skratka otroci so si dali duška in so me uporabili za vse možno tudi za tobogan. viii vsestranska mami ha ha ha . jutri gremo pa spet . dolenkice moje klepetajte kaj

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
2.8.2009 20:49:47   
kaminek
alex: ful sta luštkana, oba. prava cukerčkauser posted image

mateja4: no, pa si že ti na vrstiuser posted image . kako gre hitr cajt. če bo kaj pohitelo, ti želim, da se ne obremenjuješ s skrbmi, kako bo vse potekalo, prepusti se toku. vse bo ok. pa bom držala pesti za obauser posted image
ker iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da sm se šele po porodu zavedla, da bi se lahko vse drugače izteklo, ker je bila naša le težka punca (4780) in z obsegom glavce 40cm. že pri manjšem obsegu je potreben CR ali vakuum, tko da sm presrečna, da je šlo naravno pot. ampak, tega sm se zavedla šele, ko so me vsi spraševal, da to pa le ni šlo po naravni poti. in prav je tako, da ne misliš o tem kaj preveč.
zato še enkrat srečno, potem pa ostale po szenamčku naprejuser posted image

sej zdej se bom potrudla, da bom tud tukej kej več napisala, sm bla pr temi starši čvekamo, sej veste kako je, da si rad deliš izkušnje, ker noben otrok nima zraven še navodil za uporabo, ko se rodiuser posted image

lepo nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.8.2009 8:57:38   
Anonimen
Čau, evo še mene. Smo šli Aljaž, user posted image  in jaz v sredo 29-ega v Vodice moje starše in otroke obiskat, ka so tam na dopustu, pol smo pa kr tam ostal do včerajuser posted image . Madona, je tako lepo na morjuuser posted image . Aljaž je spal ko angelček.

Ja, hvala glede nasvetov glede dojenja, je tut moja mami zdej te dni opazovala tega mojga malčka in ugotovila, da je ful požeruh. Pa je res, ker kr mljaska in mljaska, pa bruha, pa spet mljaska, tako da zdej vpeljujemo red v prehrani, pa ni preveč navdušenuser posted image . Ga pa pride spet danes patronažna stehtat, pa bomo vidl, ampak vidno napreduje, tako da ni panike. Ojoj, že kriči, pridem kasneje nazaj....

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.8.2009 9:22:14   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

mateja4: no, pa si že ti na vrstiuser posted image . kako gre hitr cajt. če bo kaj pohitelo, ti želim, da se ne obremenjuješ s skrbmi, kako bo vse potekalo, prepusti se toku. vse bo ok. pa bom držala pesti za obauser posted image
ker iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da sm se šele po porodu zavedla, da bi se lahko vse drugače izteklo, ker je bila naša le težka punca (4780) in z obsegom glavce 40cm. že pri manjšem obsegu je potreben CR ali vakuum, tko da sm presrečna, da je šlo naravno pot. ampak, tega sm se zavedla šele, ko so me vsi spraševal, da to pa le ni šlo po naravni poti. in prav je tako, da ne misliš o tem kaj preveč.
zato še enkrat srečno, potem pa ostale po szenamčku naprejuser posted image

živjo

čisto odkrito povedano, sploh ne razmišljam o tem kaj bi šlo lahko narobe... se poskušam čim manj obremenjevat... Ko se bo začelo, se bo... sploh ne razmišljam o vseh zapletih, ki bi se vmes lahko zgodili.. nočem sama sebe strašit. Sem optimist in upam na najboljšeuser posted image .
Drugače počutje je ok.. jutri imam spet CTG... dogaja se pa zaenkrat še nič.....user posted image vztraja pri mamici ..

Pa ve kako ste kaj?

Majch prelepa je, prava mala lepotička

_melody_ kako je s tabo? kej novega? v sredo bom vrjetno mal v brežice prišibala (če ne bom šla prej v rim user posted image user posted image ) tako da če boš imela čas gremo lahko na sokauser posted image

Zdajle gremo pa jaz,user posted image in tašča v Lj za ene ploščice gledat.... Bi jih rada tašča na hodniku menjala...

Drage moje uživajte in bodite v senčki

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
3.8.2009 12:18:15   
Anonimen
Ojla punce

mi smo spet mel vikend na deželi. Moj je praznoval rojstni dan, pa smo meli malo piknika in tako. Drugače nič novega. Njegova sestrična je dobila punčko, tako da imamo okrepitve.

Mateja srečno in hitro pot v rim ti želim.

Princeska hja, jaz se izživljam s špangicami, dokler se še pusti frizirat. Ker pa se ji laski kodrajo, si mislim, da bo še jokanje, ko bo treba česat.user posted image

Alex ful maš luškana fanta. Ni čudno, da bi jih Princeska kar poženila s svojimi babnicami.user posted image Že vidim, da boš odganjala babe od hiše...tolk jih bo.

V glavnem...mejte se.

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
3.8.2009 12:53:23   
METULJ1
Hoj,

se vam pridružujem. PDP 30.12.09. NM.

Čas res hitro beži.

A mi lahko katera pove, kje se v NM izvaja materinska šola. Obiskovala bi jo v oktobru.

Hvala za info

In srečno vsem, ki ste že tik pred dan D:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
3.8.2009 13:32:03   
Alex01
Oj

Majch - k sreči imamo hišo čisto ograjeno, tko, da bomo punce ustavili že pri vhodu user posted image user posted image user posted image mal heca

METULJ1 - DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image . Meterinska šola v ZD se prične vsak prvi torek v mesecu, mislim, da ob 16 uri (zbor pred dispanzerjem za žene), za porodnišnico pa ne vem, mislim pa da ob četrtkih.

Na hitro še poročilo iz bolnice. Iz P sva ošla po 3 dneh, v petek ob desetih sem rodila, domov sva odšla v ponedeljek - popek še ni odpadel (še je imel gor ščipalko). V torek pride patronažna, še enkrat podveže popek. Nejc zvečer dobi skoraj 39 vročine, greva v bolnico in ostaneva not. Mu vzamejo kri, vodo, blato in bris popka. Takoj dobi tudi kanalček v roko in dobiva dva antibiotika, enega na 12 ur enega na 24 ur. Sumijo na vnetje sečil (ker je tudi Alex imel refluks II.stopnje), prvi urikult raste nekaj bakterij, drugi urikult neg. Čakajo bris popka in rezultat, prisotne neke bakterije, tako, da je bila končna diagnoza - vnetje popka user posted image . V bolnici sva bila od torka ponoči 22.7. pa do srede 29.7.09. VSi so gledali popek in se čudili, ga "vrteli", podvezovali, popek nikamor. In potem v torek pokličejo eno sestro iz porodnišnice in pride in popek odstrani v sekundi.
Hvala Bogu, da je vse za nama, Nejc je strašno potrpežljiv otrok, tako kot je bil Alex in je res pravi cukr, ker je jedel in spal. Tako, da sva v teh osmih dneh pridobila na teži 340g in je imel ob odpustu iz bolnice že 4.860g.
Popek se celi, tako, da kopali se še nismo, v četrtek spet pride patronažna in upam, da bo popek ok in da bo na vrsti kopanje user posted image .

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
3.8.2009 13:35:47   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Alex samo, da sta doma in zdravauser posted image .

Punce, zanima me ali imam lahko ležišče na posteljici namontirano na prvi stopnji ali moram že kot dojenčici spustiti nižje dol? (Upam, da boste razumele vprašanje?

Jaz imam na prvi stopnji oz tko, da je jogi čisto pri vrhu.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.8.2009 13:38:17   
Alex01
Mateja4 - ja, pa si res že ti na vrsti user posted image user posted image
Kako hitro gre čas. Zdaj pa že navijamo zate in dihamo s tabo.
Mene je bilo grozno strah poroda in potem, ko je bilo že par dni čez PDP, sm komaj čakala, samo, da se začne. in potem te "potegne not" in nimaš časa za strahuser posted image .
Želim ti čim lažji porod in veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.8.2009 13:39:34   
Anonimen
alex, samo da ste doma in da ste ok. user posted image

Metulj1, dobrodošla med nami.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.8.2009 13:42:25   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

evo pozerkouser posted image

user posted image

Kakšna simpatočna punči user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.8.2009 13:45:10   
_melody_
Helo čveke mojeuser posted image !

Mateja
pri meni nič kaj posebnega, čeprav me že vse dol boli, včasih sploh ne morem na noge stopit. Bomo videli kaj bo jutri G povedal. Jaz sem totaln za to, da greva v sredo na sokeca seveda, če nam ne boš prej "odpotovala". Ti bom na ZS poslala številko, da se bova prej slišali, može?

Metulj1 welcome in da clubuser posted image !

Alex in vse ostale...vaše bebice so vse presladkeuser posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.8.2009 13:46:05   
_melody_
Mateja pa še prav fajn bo, če bodo ohladitve user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.8.2009 15:44:32   
čebelica01
najprej dobrodošlica novi nosečki METULJ1user posted image .

OOOO lejo lejo JAKNIK- je pokukala malo tukaj. Lepo , da ste šli na morčkauser posted image user posted image user posted image .

MATEJA- sej sem že povedala , godi se vašim malčkom v garsonjeri.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.8.2009 18:00:26   
Mateja4

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** AVGUST **********

1. Mateja4---15.8.------------Krško---------user posted image P 04.08.

********** SEPTEMBER **********

2. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 7.8.

3. _melody_---- 22.9. --- Brežice ---user posted image   P 04.08.

********** OKTOBER **********

4. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

5. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

6. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

7. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 11.08.

********** PREGLEDI **********

04.08. _melody_, Mateja4
07.08. Cukr07
11.08. valentinčica

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC

14 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pogrešane na naši temi:

Majca----12.8.-----------Straža--------

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.8.2009 18:12:23   
Mateja4
evo mene iz dolgega potepanja po LJ... res da je dolg trajalo sam ploščice smo pa kupiliuser posted image user posted image

Punce hvala vsem za vzpodbudne besede.

_melody_ ja če ne bo kakšnih sprememb user posted image user posted image potem velja za sredo. št sem dobila tako da te kontaktiram. saj mogoče se pa že ju3 kje pri G vidimo, ker me je prej sestra klicala in rekla da moja zdravnica še ne dela, tako da imam CTG pri Preskarju....

aleks samo da je sedaj vse ok in da sta domauser posted image

čebelica user posted image user posted image že sedaj vejo kaj je to luksuzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.8.2009 18:13:07   
Mateja4
 metulj1 dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.8.2009 20:36:05   
kaminek
joj, grozno, da niso mogl popka primerno oskrbet, če sm te prav razumela. pa kaj morajo naši ta meceni prestatuser posted image . sam, da je zdej vse okuser posted image

metulj1 dobrodošla med dolenjkami. a je to tvoja prva nosečnost?

jaknik1: superca, da ste ostal na morskem zraku, je vsem dober pasal.

naša pa ima v sredo prvi pregled, pa je moj pred nekaj dnevi zadaj v zatilju ji zatipal 3 bulce in jst vsa panična kličem zdravnico in ni delala, patronažna se ni oglasila. pol sm pa kr sestrično poklicala, k je tud ped. in mi rekla, da so to sam bezgavke in da ni nobenga straha za kej. upam, da mi bo v sredo tud to res ped. potrdila, ker mam tak strah, da bi blo kej narobe, da me kr zvije na trenutke.user posted image  

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.8.2009 20:39:18   
čebelica01
nč ni to nč bat res so bezgavke tudi pri nas je blo zatipat bulce

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.8.2009 7:35:39   
kaminek
sej veš, dokler človek ne sliši na lastna ušesa, še kr ni sproščen. sam kje so vse bezgavkeuser posted image , kr ne morm vrjet.
drgač pa smo se glih nafruštkale s patricijo in zdej počasi probamo zaspančkat na kavču, bomo vidl če bo rataluser posted image

je pa moj včeraj prnesu iz BC kengurujčka I.GO, k lahko user posted image  nosiš od začetka v vodoravnem položaju, zaradi hrbtenice in je blo že sprobanouser posted image . se je včeraj ravno mal jokala in sm jo hitr not dala, mal ponosla in je zaspala. pa še za opazovanje okolice ima velik placa. bomo se fotkale, če nama bo uspelo danes, in vam dam gor, da boste vidle zadevco. men se ful dopade.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!