|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
27.7.2009 21:31:04   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image ej veš da sm tud sama že pomislna na touser posted image user posted image user posted image hehe kot kaže ga mal daje da bo vsak čas oči... pol pa mal hormoni podivjajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.7.2009 21:43:55   
čebelica01
ma ja sej so tudi oni revčki k nas morjo tko gledat z velkimi trebuhi nič hopa cupa , pa se jim mal zmeša v glavi

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.7.2009 13:31:21   
Mateja4
hej evo mene.. CTG brez posebnosti... srček lepo bije.. voda ok.. tko da vse tko kot mora bituser posted image user posted image kot kaže bomo še kr malo čakali na našo pikico...pa tko so grozil da bo najbrž prehitrouser posted image user posted image user posted image ji očitno paše v garsonjeri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.7.2009 13:35:09   
čebelica01
hja zadnje čase so tele garsonjerce hudo luksuzne , to je hudič ko se ti podnajemnik naseli not in noče ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.7.2009 14:38:59   
Mateja4
ja nimaš kej.. jim že pašeuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.7.2009 14:58:33   
_melody_
Helooo...

Jaz sem doma, nič na morju pa mi dnevi bežijoooo. Pol je pa še tukaj od mojega tamala in ne pridem do čarunalnika. Sta včeraj prišla bratranec in sestrična iz LJ k babici in dediju na počitnice in naju ne j... 5 posto večuser posted image , zdaj pa lahko čvanžim tukaj gor po netu.

Mateja4 uf še slabi trije tedni so pred tabo. Ti kar zavidam, ker jaz bi jo tudi že najraje mela pri sebi. No ampak naj še kar lepo počakauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za alex in malega, upam da ni kaj hujšegauser posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.7.2009 15:00:05   
Anonimen
Čebeli, jst te zdej rabim, ker vem da si ženska z en kup dobrimi nasveti. Torej, naš Aljaž je non stop na zizi, kot sem že rekla, pa se prej z mojim user posted image  odločva in mu čist za probo narediva mal adaptiranga mleka (mam za vsak slučaj vrečkice od Aptamila1 doma). In glej ga zlomka, mali poje 40ml in zaspi ko top, ga hodva z mojim gledat, če sploh diha. Torej, tekočine je v zizah dost, ker to vidim, čutim...., ampak zgleda, da je bol švoh oz. kako naj se izrazimuser posted image  mogoče ,,osiromašeno mleko,,. Svetuj mi, kaj naj jem, da bo bol bogato mleko. Ti si ga očitno mela, ker je Gregi na sliki res ornk okrogu. P O M A G A J !!!

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.7.2009 15:04:47   
čebelica01
jedla sem zlo zlo veliko zelenjave , pila kompote in jedla belo meso.
jaz sem mela mleka res veliko in kar fino mastno. probej si prej stisnit malo iz zize da po mali pojedel tisto ta mastno pa se bo najedev . če pa ne pa mu dodajaj nimaš kej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.7.2009 15:15:25   
Anonimen
Joj, men pa ravno to ne gre preveč. A Leibniz keksi tut kej pomagajo?user posted image  Pa čaj za doječe mamice pijem. Zdej sm kr mal žalostna, ker že prvič in drugič nism zlavfala z dojenjem, zdej me pa spet neki zeza. V prvo sem dojila 3 tedne, v drugo pa tri mesce. Vse skup nič. user posted image  Bom ga kr pristavljala, pa pol dodajala, pa kar bo bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.7.2009 15:24:31   
čebelica01
sej drugega ti ne preostane , bolje dodajat , kot pa da je mali lačen . povrhu tega pa še tebe izčrpa čist

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.7.2009 18:02:06   
čebelica01
ee moje dolenkice , ja ste se pa poskrile v svojih luknjicah user posted image user posted image user posted image .

sej ne da vam ne privoščim uživajte deklice, vendar je pusto brez vas .

sej jaz tudi kmalu grem pa me bote še hudičevo pogrešale user posted image user posted image user posted image  malo za šalo malo zares user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.7.2009 21:39:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sej drugega ti ne preostane , bolje dodajat , kot pa da je mali lačen . povrhu tega pa še tebe izčrpa čist

Ja Čebeli to je res, sam Jaknik ne sme čist obupat in se "vdat" v usodo in dodajat. Moj nasvet - Veliko pit in si mogoče 1 x spumpat in po flaški dat. Pri moji user posted image sem pogruntala da ni vedno lačna, da če sitnari da mora večkrat kupčka vmes podret in res ven dat tiščanje iz želodčka, včasih pa se napenja in jo kakat, ker se pokaka med dojenjem - user posted image user posted image user posted image Jaknik upam da ti končno zalaufa user posted image user posted image user posted image , drugače pa user posted image so itak najrajš na zizi da vohajo mamo in nas imajo za dudeuser posted image user posted image user posted image namesto nje.
Aja Jaknik - patronažna ti ga je tehtala? Ker če pridobiva na teži, ni non stop lačen? user posted image user posted image

ee moje dolenkice , ja ste se pa poskrile v svojih luknjicah .

sej ne da vam ne privoščim uživajte deklice, vendar je pusto brez vas .

sej jaz tudi kmalu grem pa me bote še hudičevo pogrešale  malo za šalo malo zares

Jaaa skrivamo se itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Seveda te bomo pogrešale, bo potem res mrk na "Dolenjkah" user posted image user posted image

Majch fajn uštimajta z Živo jutri user posted image user posted image user posted image na tehtanju in pregledu.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.7.2009 21:46:42   
čebelica01
princesi daleč od tega , da sem jaknik svetovala v to smer , da lahko kar obupa .
vem kaki karakter je in vem ,da ne bo obupala prvo bo probala vse pol pa bo naredila tko , da bo dodajala če ne bo druge .

TKO , DA JAKNIK NE OBUPAJ TAKOJ user posted image user posted image .

Ja ampak res mal vidm drugje skoz povnejo ta svoj kotiček tle je pa kar mrk.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.7.2009 21:47:56   
čebelica01
aja sam jaz mam na dopustu tudi svojo kišto od compa sabo tko , da ja bom kar prisotna vsaj ob večernih urah user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.7.2009 21:58:19   
Mala_princeska

princesi daleč od tega , da sem jaknik svetovala v to smer , da lahko kar obupa .

Ma sej nisem tako mislila user posted image user posted image

Kva na dopust vlečeš compuser posted image user posted image ....da se ti da še feršterkerijo s seboj nosit poleg vseh cunj, igrač,...kopalk...modrca...user posted image user posted image ,
no sej fajn user posted image , da ne boš čist off line. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.7.2009 22:02:24   
čebelica01
ma ja zmešana baba nimaš kajuser posted image user posted image user posted image . brez tega ne morem . zjutrej kafe na terasi pogled na morje čik in malo virtualnega sveta. zame je to terna za začetek dneva pol ga lahko dam na off. pa zvečer mora bit sam , da pošnofam in to je to .

Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.7.2009 22:17:04   
Mala_princeska
Ma ne daleč od tega da si zmešana user posted image user posted image , sam veš kaj pravijo: "Vsak bik ma svoje veselje" oz. v tvojem primeru "vsaka krava"user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj jaz tud kar ne morem brez RR-je in maila čeprav jih ne berem imam več kot 2000 neprebranih - berem samo najnujnejše, pa sem in tja kako foro, reklam pa sploh povoham ne user posted image user posted image , bom enkrat res mogla čistko naredit drugač bo šel mail v maloro v smislu zabasanosti....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.7.2009 22:31:40   
čebelica01
eh malo sem user posted image user posted image . ja sej jaz tud vse kenslam reklam to sploh vse odpisala sam naj mi pošlejo kako reklamo mamicu im j....  .
sam nekako sem se razvadla , sej če nimam sabo mam pa na telefonu pa je spet ista pesem.

Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.7.2009 12:45:04   
Anonimen
Ojla, midve sva s pregleda.
Živa ima 5830g in 59cm, če sem si vse prav zapomnila. Naslednjič greva 4.9. ko bo doživela tudi svoje prvo cepljenje. Ajoj.

Drugače...hja no...nič pametnega...včeraj zvečer je kar brez razloga jokala in evo, zgleda da ne bomo čisto pobegnili krčkom...čeprav je hitro minilo...upam, da je samo prebava.

IN ko sva ble arvno v DM, nisem mogla kaj, da ji nisem kupla špangice. Ene metuljčke majcene in je taka faca, ko jih ma v laseh. (mami uživa v čupci, dokler traja ). Moram prilepit slikico, ko se mi bo dalo. Jo mam na telefonu.

Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.7.2009 13:48:42   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image  za vašo lepotičko z neverjetno frizuro. to s špangicami pa moraš pokazat , pupika mala si jo kar predstavlam . mami kaj hudiča si mi to na lase dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.7.2009 14:23:07   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Joj, men pa ravno to ne gre preveč. A Leibniz keksi tut kej pomagajo?user posted image  Pa čaj za doječe mamice pijem. Zdej sm kr mal žalostna, ker že prvič in drugič nism zlavfala z dojenjem, zdej me pa spet neki zeza. V prvo sem dojila 3 tedne, v drugo pa tri mesce. Vse skup nič. user posted image  Bom ga kr pristavljala, pa pol dodajala, pa kar bo bo.

DAN VSEM

Probaj velik pit čaje (otroški čaj- mercatorjev, tušev), vodo in seveda konpote, pa polento in gres na mleku kuhano in kosmiči, pa kakšno pivce si prvošč, to vse velik mleka da, saj pr men deluje.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
29.7.2009 14:24:21   
čebelica01
pivo to  ja sej sem vedla , da sem glavno pa spustila hvala čebeica maja user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.7.2009 14:25:45   
Anonimen
evo pozerkouser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
29.7.2009 14:26:58   
čebelica01
iiiiii kaki cuker mali jaoooo crkljivka mala kako že šmeka res je prava pozerka ta bo fantom dala vetra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
29.7.2009 14:31:25   
Anonimen

ta bo fantom dala vetra

kako jim bo šele mami dala vetrauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.