|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
22.7.2009 22:55:09   
čebelica01
a dragega si pa kar delat poslala, moj pa pred tv sedi pa šalta . jaz pa se počasi odpravljam malo v bano , da bom plavala kukr žabca ribca al pa kit user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.7.2009 22:58:32   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz osebno se sedaj ko grem v bano počutm ko nasedli kituser posted image user posted image user posted image ja en mora delatuser posted image red mora bit, čeprov slab user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.7.2009 23:00:46   
čebelica01
e ja pa jade . jaz pa sem glih danes izvedla eno zlo žalostno novico . od moje najbolše prjatlce( imela je ss) groza res , smo obe tako jokale . ampak sej bo po še poskušala

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.7.2009 23:02:48   
Mateja4
uff žal mi je za prijateljico si sploh ne morem predstavljat kako grozno mora to bit.....user posted image upam da ji čimprej uspe...

Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.7.2009 23:04:48   
čebelica01
ja jaz tudi upam ( močno si želim , da ji rata ). edina je še v naši družbi k nima nič in si tko želi , revica moja je . in hvala za želje

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.7.2009 7:46:45   
Anonimen
čebelica - user posted image user posted image user posted image  za tvojo prijateljico.

Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.7.2009 13:20:12   
_melody_
Čaw babe žabe...

Sedaj sem bla pa kar malo raz...... Naročila sem torbo za negovalne pripomočke katero lahko pripneš tudi na ročaj vozička. So mi jo danes pripeljali in vidim, da ni notri previjalne podloge. Jih kličem in men ženska začne, da se še nobena stranka ni pritožla, kot da sem si zmisnla al kaj. Mi reče, da ji naj dam št. da bo preverila in me poklicala nazaj. Čakam, mine pol ure nič...pokličem in reče joj nisem še preverla grem sedaj pogledat dol s telefonom. Kot da imam jaz cel dan čas čakat pri telefonu kdaj bi me, ČE bi me poklicala nazaj. Pa mi ženska poklopi. Pa še enkrat pokličem in reče, ja očitno jo je kdo vn vzel al kaj takega in da mi jo bo naknadno poslala, in že hoče poklopit pa jo jaz vprašam, če ve kam sploh more poslat...mislim HALO!user posted image

Še eno vprašanje za vas... kupila sva Aventovo flaško za novorojenčka in piše, da je pač primerna za vse sterilizacije..potem pa "pozor! - če sterilizirate s prekuhavanjem, morate dati dele, ki jih želite sterilizirati, v hladno in ne v vrelo vodo)user posted image ???? Ni mi najbolj jasno!

Alex v kateri porodnišnici si rodila? Kajti ena Metka, ki dela v brežiški je moje sorodstvo.user posted image

Se opr., ampak morala sem se razpisat.user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.7.2009 13:27:51   
čebelica01
ja prvo daš dele v mrzlo vodo šele nato daš da zavre . mišleno je kao , da nebi slučajno čakala , da voda zavre pol pa delčke not vrgla kot makarone npr.user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.7.2009 14:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja prvo daš dele v mrzlo vodo šele nato daš da zavre . mišleno je kao , da nebi slučajno čakala , da voda zavre pol pa delčke not vrgla kot makarone npr.user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ,  se opravičujem, ker se smejem, ampak ta naša čebelca tako dobr opisuje stvari, da se včasih res prov valam od smeha.

Princeska - vaša Manca je ene 14 dni starejša od našega Aljaža. Mislim, da sem enkrat zasledila, da jo dojiš, zato me zanima, če ji v tej vročini daješ tut kej za pit. Vem, da propagirajo, da dojeni otroci ne rabjo druge tekočine, sam naš Aljaž je dobesedno žejen in mi zdej že dva dni spije po cca 60 ml komarčkovga čaja čez dan. Mam pa mleka po mojem čist dost, ker sm mu probala po dojenju dat adaptiranga, ker sm prvo misnla, da je še lačen, pa ga ni hotu. Torej je sit in žejen.

Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.7.2009 15:30:02   
čebelica01
princesi je rekla , da daje za pit , se mi zdiuser posted image .

kaj se smeješ , smej se še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.7.2009 22:37:03   
Mateja4
hej

kaj zdej to...nič niste načvekale dons.... lenobeuser posted image user posted image men je vrooooče... kr teče od mene....ah ja.... bo žeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čebelica sam je res tko kot jaknik pravi... včasih se tvojim komentarjem prov pošteno nasmejimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.7.2009 22:42:00   
rea27
čer...
eko, takole, mam malo časa zato malo drekam tukile gor :)

Jutri zjutraj šibamo na morje, še se bomo pa predolgo motali bomo šli pa zvečer..Ker se ne bomo po 36 st. Celzija pelali na morje, kljub klimi :)

Vidim, da pridno čvekate in kramljate...sem pa videla eno vprašanje..ne vem, mislim, da vprašanje glede čajčka...Poglej, ti verjetno v teh soparnih in vročih dneh tudi ne bi zdržala samo ob mleku..se paca in poca da je groza...in če boš dobro pogledala usteca malega dojenčka, boš videla, da ima suha in nagubane ustnice..torej - žeja :)
Jaz moji principessici dajem obvezno dvakrat na dan...dopoldne in proti večeru..ga zdonga da je veselje..Ji pa dam malo več.naredim ji po 120 -150ml in vse popije..Če pa kaki dan ni pri volji za čaj, jo pa tudi ne slilim..Je pa tudi dobro za ledvičke, da se takole prečiščujejo in normalno funkcionirajo :) Seveda jo čisto normalno dojim..Pravijo tudi, da je dobra prekuhana voda..a jo naša ne mara...hmm..

Tako..malo sem pofilozofirala..kot rečeno, jutri šibamo..upam le, da res ne bo prehude vročine, ker potem z malim otročkom res nimaš kaj početi na morju..je prehudo..

Bomo vidli, gremo probat!

Lepo se imejte moje babežabe :)

Aja, klinc vas gleda glede Loke..sem sama svetila naokoli..zdej kr druge organizirajte :) :)

papa, pa enga cmoka!

< Sporočilo je popravil rea27 -- 23.7.2009 22:43:51 >

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.7.2009 8:20:35   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Moje dolenjkice...

še vam prilepim slikico našega dolenjčka Borisa....

Hvala vsem....in čestitam tistim, ki ste rodile v moji odsotnosti. Navijam za tiste, ki še boste rodile.

user posted image

Luškan, luškan, luškan user posted image user posted image user posted image .

Čebelica01: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prijateljico, upam da ji čim prej rata mala kepica pod srčkom, ki se bo obdržala.

-melody-: s flaškami ne bo nič narobe, lahko jih daš tud v toplo, al pa pol že v vrelo, preizkušeno, mi to delamo že od samga začetka, cuclji se minimalno zmehčajo (silikonski), razpadejo pa ne, v bistvu ima mali še rajši te zmehčane, kot nove ki pridejo malo trši.

jaknik1: otročki so žejni po tej vročini, ponudi mu čajčka vsak dan. Jaz dajem kar hladnega oz. sobno temperaturo in mi spije včasih celo po dve flaši 260 ml. Je pa res, da pri taki količini čaja spusti recimo en obrok mleka na dan, ponavadi v sredini dneva, ko je najbolj vroče, samo jaz mislim da mu kljub temu nič ne manjka, saj ima pri 4 mesecih in dveh tednih kar 7 kg in je čisto zadovoljen.

No pa še dobro jutro vsem skupaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.7.2009 8:21:12   
Anonimen
Jutro

sam je res vroče! Danes ne vem, če bova kaj šle okoli. Tu mač. Včeraj sem princesko srečala in lahko potrdim, da so njene punčke tud v živo u iber cukri.user posted image Tak, da bravo, princeska, dobro sta to organizirala s tvojim.
Naša čupka še vedno pridno raste. Mamica je čist happy, ker je začela se smejat pa igračke boksat.user posted image

Kar se tiče čaja, naša ga velik spije. Je res, da dodajam še zraven adaptirano mleko, samo se mi zdi, da bi glih tako pasalo malo pit zraven. Probaš, če ne, pač ne siliš. Dete že ve.

Rea, uživaj na morju. (smo folš od zavisti).

Za srečanje pa ajoj, res smo katastrofalne. user posted image A čmo kar en datum določit pa rečt, da je udeležba obvezna?user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.7.2009 8:23:05   
Anonimen
jazzz27, maš pa enak voziček ko mi - tud barvo. Samo naša pa že napolni skoraj celo košarouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.7.2009 9:04:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Včeraj sem princesko srečala in lahko potrdim, da so njene punčke tud v živo u iber cukri.user posted image Tak, da bravo, princeska, dobro sta to organizirala s tvojim.
Naša čupka še vedno pridno raste. Mamica je čist happy, ker je začela se smejat pa igračke boksat.user posted image

Rea, uživaj na morju. (smo folš od zavisti).

Za srečanje pa ajoj, res smo katastrofalne. user posted image A čmo kar en datum določit pa rečt, da je udeležba obvezna?user posted image

Dobro jutro.

Majch hvalaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Za Živo, da je začela boksat igračke user posted image user posted image , še dobr da ne tebe user posted image , vsak napredek je tako lepo videt pri teh našihuser posted image .

Rea tudi mi smo folš - uživajte maksimalno - v senci user posted image user posted image user posted image

Jaknik ja občasno ji dam čajček, samo ga ne forsiram preveč ker naša škratka full poliva. Včer je spila malo več čajčka in potem je kar naprej pokalo v plenice - kakanje do vratu user posted image user posted image , samo ne vem ali zaradi čaja ali dojenja user posted image user posted image user posted image

Evo tole četico Dolenjkic že v živo poznam (Mateja pa mene v štacuni prepozna, jaz pa nje ne user posted image ) user posted image user posted image user posted image , včeraj naključno srečala Majch in Krempeljčkauser posted image

INFINITY1******** ----LOVRO

TIA12************* -----TAJ

Krempeljček****** -------TIMOTEJ JERNEJ

Majch********* *******ŽIVA

Kaminek****** ********PATRICIJA

ALEX01*******user posted image NEJC

user posted image CUKR07

Srečanje - ja babe žabe res bo treba tko naredit kot Majch pravi - brez izgovorov in obvezna udeležba user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 24.7.2009 9:05:38 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.7.2009 9:50:29   
Mala_princeska
Pa še o včerajšnjem pregledu - sem vesela, da je z našo dojenčico vse ok, menda vse bp kot iz knjig , imam pa s taveliko punco "probleme" - že dolgo mi jamra in mi je jamrala, da njo tišči lulat in da ne more.....(ta problem smo že enkrat imeli in ni zdravnica nič rekla da bi bilo kaj narobe), gre lulat in čez dve minutki - "mami mene spet lulat pa ne morem" včeraj je dala vodo za dve preiskave in oba izvida sta ok. Torej je možno, da je to psiha, da se po domače povedano 5.letnica "izmišljuje", ker hoče pozornost, ker imamo še enega člana v družini??? Ma ne vem, kar živčkam in živčkam na momente.....Sedaj ko malo več spije čaja, je menda ok.... bom pa bolj pozorna, edino spolovilo ima bolj rdeče - menda zaradi močne vode.....tudi njo mažem z Riboderminom in je bolje...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.7.2009 10:00:19   
čebelica01
ej princesi si dobila z.s ?

ej to je tudi pri naši , mi ji zvečer termoforček naštimamo in je ok pol. sam to je vse psiha , kaj hudiča morjo že malčki trpet . ampak res ne vem kaj bi blo narobe . moj je itak v zdravstvu zaposlen pa smo vse teste dal čez pa je vse ok. z njo se ukvarjamo ma vse dobi kar hoče je ne zanemarjamo počitnice izkorišča res luksuzno no ( od lizike, do obiskov sošolk, bazen razne igre trampolin, kmalu gremo tudi na morje , včeraj je prišla iz počitnic ) res ne vemo kaj bi lahko bil vzrok temu . pa že popizdevam ker skoz lulat, lulat ,lulat user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.7.2009 10:50:02   
Anonimen
uh punce...tele problemčke pri puncah vam pa nisem folš. user posted image upam, da boste kmalu zrihtale.
Jaz se pa malo z vrtci ukvarjam. Bo najbrž spet fajn gužva za te naše malčke. Mate kaj izkušenj ,informacij? Mi smo čist stran od babic in dedkov, tako da bomo nujno rabil varstvo, pa še moj dela cele dneve, tak da bom fajn sama z malo. Baby boom se nadaljuje, zgleda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.7.2009 10:58:07   
čebelica01
sej stanje se počasi normalizira, ampak kaj je vzrok tega to me jezi , k nimam pojma .

aja majch poglej z.s user posted image

to da se pa dobimo na pijački bo pa še trajal predno se vse nakotimo skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.7.2009 11:02:00   
Anonimen
ko bo konec dopustov, kje septembra nam bo mogoče pa res ratalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.7.2009 11:03:14   
čebelica01
hmmm no dejmo se zdej tolažt . sej nismo tko daleč sam zberemo se pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.7.2009 11:35:58   
Anonimen
user posted image

evo naše pozerkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.7.2009 11:37:57   
čebelica01
hi hi hi kake okice ma kok je sladka . bo malo pokobacala po brisačkah

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 24.7.2009 11:38:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.7.2009 11:40:17   
Anonimen
je mela nek dober dan, ker drugač sploh ne dvigne glave kaj preveč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.