|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
21.7.2009 22:36:20   
Mateja4
user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.7.2009 22:38:46   
Mala_princeska
Alex01 user posted image user posted image user posted image res sta fajn lušna tale tvoja fanta - eden za mojo starejšo hčer, eden za mlajšo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image za porodno zgodbo in to da si jo na koncu odnesla s svojimi popadki in brez šivov pri takem obsegu glavice oz. tako dolgemu fantičku - najbrž še komaj 62 oblečeš, a ne? user posted image
Pa kaki laski, bo kmalu "rokezica" kot pri Lovrotu user posted image user posted image

Cukr a ni fajn tole gnezdenje? user posted image da sta uštimala prostorček za vašega cukrčka. Si verjetn pol kile lažja user posted image (no tak se reče ko se neki uštima). Pa bravo za pregled.

Matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes finance pikicama uredila - tamali sem odprla kar Toli račun in banka je podarila 10 Eur, taveliki sem pa eur-čke gor naložila (sicer obresti minimalne user posted image ).

Nočko.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.7.2009 22:39:18   
čebelica01
sva z mojim prej ene par partij človek ne jezi se odigrala, jaz bi še mojmu se pa več ne da, pravi da greva spat . ehhh men se pa spat še ne da ,sem pa tle na tem forumu

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.7.2009 22:40:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

user posted image

Si kaj bolje? user posted image user posted image
Tale Čebeli te samo zafrkava, jo bom za ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.7.2009 22:41:32   
čebelica01
mal heca more bit, da pozabi da je kaj narobe user posted image user posted image user posted image .

in tebi princesi nočkouser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.7.2009 22:42:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sva z mojim prej ene par partij človek ne jezi se odigrala, jaz bi še mojmu se pa več ne da, pravi da greva spat . ehhh men se pa spat še ne da ,sem pa tle na tem forumu

Ja kje pa boš? user posted image user posted image
No, moram jaz kmalu spat - bo prekmalu zizi alarm, pa zjutraj ob 6h mojedva "auf" v službo, vrtec, ob 9h pa pridejo Telekomovci montirat še en Siol tv v spodnji štuk, pa telefone menat.......da bo samo en strošek, namesto dveh....

Neposredna povezava do sporočila: 3481
21.7.2009 22:43:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

mal heca more bit, da pozabi da je kaj narobe user posted image user posted image user posted image .

in tebi princesi nočkouser posted image

Ma dobro da si me spomnila, evo zdaj vem kje se moram potožit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa brez zamere.....

Neposredna povezava do sporočila: 3482
21.7.2009 22:43:48   
čebelica01
user posted image user posted image ja on navija za postlo user posted image user posted image user posted image .

ti pa le hitro počivat , da bo zjutrej lažje vstat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
21.7.2009 22:44:34   
čebelica01
ni zamere jaz to ne poznam

Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.7.2009 22:44:49   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

user posted image

Si kaj bolje? user posted image user posted image
Tale Čebeli te samo zafrkava, jo bom za ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebeli mora zafrkavat... sej je prov takouser posted image user posted image user posted image

ja kot kaže so ble res tiste naktarine krive... nisem dans več nič bruhala...hvala boguuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
21.7.2009 22:46:08   
čebelica01
sej sem pridna nobeno ne bom pičlauser posted image user posted image user posted image .

ja za ušesa navit bom pa še vesela se bomo vsaj vidle pol k drgač mi jih ne morete navituser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
21.7.2009 22:48:00   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image ja ti sam povej kdaj pa kam pridešda ti jih pridemo navituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
21.7.2009 22:49:40   
čebelica01
jaz sem na loki v čajarni v san sebastianu v botru hmmm razni koncerti pa tudi v kakšnem otroškem kotičku , tam se me da največkrat ulovit

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
21.7.2009 22:50:42   
Mateja4
na loki, san sebastjanu...tam tud mene večkrat najdeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
21.7.2009 22:53:08   
čebelica01
no ko me zagledaš me sam poklič al pa kar ruken ,bomo še na štiri oči kako rekle , če ne bom prej kaki gusar pa bomo sam na tri . user posted image user posted image user posted image  sicer pa ta teden znam kaj popoldan v san sebastiana zavit

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.7.2009 7:36:45   
Infinity1
Zivjo punce, me kar nekaj časa ni blo. Ste se pol dobile na pijački al ne? Kako je blo, nisem nič brala za nazaj. Jaz imam ta teden še enga malčka v varstvu, tako da bi tud bol težko prišla.

Alex: čestitam na prečudovitem fantku user posted image user posted image user posted image , res je pravi korenjak, pa kolk lask :)))

Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.7.2009 7:59:22   
Mala_princeska
Infinity welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ma mislim da se bejbe niso dobile user posted image user posted image .

No fajn čuvaj otročke in se beremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , slišim kako user posted image prdka - prvič pa je nisem previla ponoči in mislim da bo kar nakidano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa na srečo nič ni motilo zaenkrat.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.7.2009 8:02:02   
Mala_princeska
Aja pa če se kateri da naj mi tole pokomentira:

Dobro jutro.
Sicer je naslednje šolsko leto še daleč 2010/2011 samo mene že grize user posted image user posted image in moram fejst razmislit o logistiki vrtca in šole.
Jaz bom šla v službo najverjetneje nazaj v Ljubljano, moj ima službo v Trebnjem - kjer je zaenkrat tavelika punca tudi v vrtcu in ni bil problem (pred 5.leti) dobit v drugi občini (živimo v občini Mirna Peč).
Naslednje šolsko leto bo moja prvorojenka za v šolo, drugorojenka za v vrtec, mami pa za v službo.
Mene zanima kako je, če hočeš vpisat otroka v drug kraj v šolo (žal pa tudi v drugo občino)? Sicer sem še v dilemi kaj bom naredila - naša frajla ima vrtec v drugi občini in posledično vse prijatelje/prijateljice
- šola v drugi občini je večja - mislim na ogromno število otrok
- vozit jo bo treba ali v eno ali v drugo šolo, ker je v obeh primerih šola daleč - ta v naši občini nam je "odročna", res pa je da potem vozi šolski avtobus (ko gre pač otrok lahko sam), edino če bo res v drugi občini bo ta vožnja 9.let
- ne bi rada enega otroka v en kraj vozila, drugega v drug kraj, ker je kar razdalja - rada bi da imam potem oba otroka v isti občini v šoli in vrtcu....za Mirno Peč se sicer ne nagibam preveč, ker sem bila do sedaj s Trebnjem zelo zadovoljna (vzgojiteljice,...)

Torej na kaj gledati - na logistiko ali na to, da bom z varstvom, šolo zadovoljna tako jaz, kot otroci?

Ma upam da nisem zakomplicirala, želim slišati vaša mnenja, pa če ima kdo podobno izkušnjo.....kako ste "sfurali"?

Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.7.2009 12:54:13   
jazzz27
Moje dolenjkice...

še vam prilepim slikico našega dolenjčka Borisa....

Hvala vsem....in čestitam tistim, ki ste rodile v moji odsotnosti. Navijam za tiste, ki še boste rodile.

user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.7.2009 13:54:07   
Anonimen
Alex in Jazzz, ful kjutkani bebiji user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.7.2009 14:41:57   
Anonimen
oooo luškane slikice...joj kak fajn...

kaj je zdaj Dolenjke s tem našim kofetom? Midve sva vsako jutro okol 10 na Loki, ful enih vozičkarc, pa ne mi rečt da nobena od vas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.7.2009 15:53:43   
kaminek
Alex01: čestitamuser posted image user posted image user posted image , je pa zeloooooooo podoben naši patriciji, ko se je rodila. sicer je bla za pol kg težja in obseg glavice je imela 40 cm. res, fullll sta si podobna po slikicah.
lepo se oba spočijta in naberita moči za nadaljnje dni.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.7.2009 15:58:36   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem pa danes finance pikicama uredila - tamali sem odprla kar Toli račun in banka je podarila 10 Eur, taveliki sem pa eur-čke gor naložila (sicer obresti minimalne user posted image ).

mi2 sva tud odprla toli račun za tamalo in sva dala kr mesečno preko trajnika, da iz najinih računov trgajo določeno vsoto. pa še, če kdo da darilo v €, jih položiva gor. obresti so pa res mini.

Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.7.2009 22:39:18   
čebelica01
tle smo dolenkice čisto zmrzlne user posted image user posted image . dajmo mal bol živo mal bol na poskok user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.7.2009 22:51:05   
Mateja4
hej damice

kako smo kej... jst sm sama, dragi v nočni... tko da dolgčas mal po forumu preganjam....
jutr moram it pa mal domov pogledat... je rekla mami če sem pozabla kje sm (bla) domauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.