|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
18.7.2009 15:09:27   
čebelica01
mene žal ne bo je mali neko vročino fasal in ga crkljam . drgač pa jaz bi tudi kafetkala z dolenjkicamiuser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.7.2009 16:43:51   
valentinčica30
Alex01 čestitke za user posted image , celi družinici.

Sama lepo ležim in kar molim za dežuser posted image user posted image , da me sonce ne draži, ker sem ležanja že sita. drugače pa uživajte čez čas, pa spet pokukak k vam.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.7.2009 19:38:51   
Mateja4
hej

ja drage moje kje pa ste danes vse? čist tiho tukaj gor user posted image
mene že cel dan nekej čudno zvija... in me moj dragi sam postran gleda kdaj bom rekla d gremouser posted image user posted image
in ve kako ste kej preživele ta deževno-sončni vikend?
uživajte user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.7.2009 20:59:38   
čebelica01
jaz sem bla na kosilu, potem pa še malo v bazenčku. doma sem imela potem obisk ,zdaj pa smo se zrihtal ,skopali, večerjali, pravljica in sta zdaj v postelji štejeta ovčke.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.7.2009 8:52:33   
_melody_
Morning!

Jaz sem pa imela kar leteči vikend. V soboto smo imeli piknik s sošolci iz srednje šole in je bilo prav fajn, čeprav nas je vreme malo hecalo. In tudi v tem letu ne bom edina mamica user posted image . V nedeljo sta nas pa sestra in njen dragi povabila na kosilo, smo ribe pekli potem se malo mazili pod orehom, proti večeru nas je pa še moj dragi pelal k Jagodi na sladoledddduser posted image .

Mateja4 naj še tvoja pupa malo počakauser posted image !

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.7.2009 9:50:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Tudi jaz sem enakega mnenja, Mateja ti kar počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image .

Naša dojenčica je hitro zadovoljen otrok in res imam srečo, čeprav se na momente še lovim. Včeraj sem jo ob 20h podojila, pa sem mislila da je še lačna in sem ji čez eno urco še drugo dojko ponudila in ona "ruk" v loku ven metala kot nora - naša nima mere in bi jedla in jedla, potem pa kupčkov ne podira, kolca.... Edino posrana ne mara bit , ponoči jo 1 x previjem....

Današnja noč je minila mirno - ob 22 h zaspala in potem nekje do pol 2h zjutraj, sem ji samo dudo dala, podojila sem jo ob pol 3h in je spala do 6h in potem od 7.30 dalje, pa še zdaj ajčka, se pa počasi oglaša in bo jutranja nega z vodo po obrazu, previjanje, dojenje,....
Sem pa kar pri taveliki v otroški spala in je bilo kar ok, sem vsaj še taveliko pokrivala ponoči, pa tamalo takoj zaslišala. Proti jutru sem k mojemu zlezla, ki je počez čez obe postelji spal kot polh - sem mu vsaj eno noč mir dala z nočnim vstajanjem .

Ja čez vikend je bil piknik za taščo, ki ima danes RD.user posted image
Pa obisk najboljše prijateljice....ki bo drug mesec postala mamica.
In vikend je hitro minil user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.7.2009 10:06:32   
Anonimen
jutro

mi smo cel vikend pri tašči, da se spravimo ven iz bloka. Veraj sem imela iskren namen prit na Loko. A je sploh katera bla??? Ampak imamo problemčke s prebavo. Mala je zaprta do amena in se skoz nekaj napenja in joka. Kaj češ potem tako rinit okoli...no, potem sem ugotovila, da je možno, da jo zapirajo une kapljice proti krčem iz kumine, tako da sva danes na janeževem čajčku in čakamo, če bo kaj pomagalo. Po jutranjih bojih s čajem in mlekom zdaj spi. Če danes ne bo nič pametnega, se bova oglasile pri zdravniku. no..ko tole rešimo, bomo meli pa spet našo pridno punčko nazaj. Se moram pohvalit, da imam tako zelo pridnega otročkauser posted image . Srčica spi od osmih, devetih do petih, šestih že par tednov. Podnevi, pa tudi nič ne komplicira. Kadar je pač prebava ne heca...
NIč, mejte se...pa valda se vidmo tud še kaj...

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.7.2009 10:07:38   
_melody_
Sem pa kar pri taveliki v otroški spala in je bilo kar ok, sem vsaj še taveliko pokrivala ponoči, pa tamalo takoj zaslišala. Proti jutru sem k mojemu zlezla, ki je počez čez obe postelji spal kot polh - sem mu vsaj eno noč mir dala z nočnim vstajanjem .

Mene pa zelo zanima kako je s takšnim sistemom, a imaš posteljico v otr. sobi? Kajti medva sva jo postavila v sobo od moje pastorke (se grdo sliši), stara je 8 let, kajti zaenkrat smo še v dvosobnem stanovanju in pri naju ni prostora. Sej imam pregled na posteljico in čisto blizu je, samo me zanima, če bo to moteče za Niko in tečno zame ker se bom morala šetati? N. je sicer en teden pri naju, en teden pri svoji mamici...

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.7.2009 16:16:51   
Alex01
OJ

Midva sva doma user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke in navijanjeuser posted image user posted image user posted image

Samo sporočim, da sva ok, kakšno slikco in kaj več pa čez čas.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.7.2009 18:32:28   
čebelica01
ooo lepo je biti spet doma , kaj ne ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.7.2009 21:37:54   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tudi jaz sem enakega mnenja, Mateja ti kar počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

hehe mislim da bo na koncu še zamujala user posted image user posted image moj dragi mi je zdejle v službo pobegnu..nočnauser posted image ... midve se bova pa počasi spat odpravle..

aleks user posted image user posted image user posted image super da sta doma in da sta oba zdravauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.7.2009 15:00:47   
Mala_princeska

Mene pa zelo zanima kako je s takšnim sistemom, a imaš posteljico v otr. sobi? Kajti medva sva jo postavila v sobo od moje pastorke (se grdo sliši), stara je 8 let, kajti zaenkrat smo še v dvosobnem stanovanju in pri naju ni prostora. Sej imam pregled na posteljico in čisto blizu je, samo me zanima, če bo to moteče za Niko in tečno zame ker se bom morala šetati? N. je sicer en teden pri naju, en teden pri svoji mamici...

Pozdravljena pesmica user posted image user posted image , ja posteljico imam v otroški sobi zdraven spalnice, pa napeljan "baby phone". Naše Nine - 5.let Manca nič ne moti, je ne sliši ker trdno spi, tako da včasih tudi taveliko tolažim ko v spanju joka. Šetanje pa ni ovira, ker sobica ni daleč od spalnice, kar gre. Po moje je bolje da tako navadiš user posted image , je lažje, prvorojenko smo razvadili in še zdaj rajši spi pri nama kot v svoji lepi sobici.

Končno smo prejeli pošto za sistematskega pri 1.mesecu, imamo ga 23.07., 24. bo pa dopolnila 1.mesec .

Nič šibam naprej označevat cunje, ki sem jih dobila v izposojo in iskat še od tavelike za kolegico. Cunj za izvoz, sedaj se res bolj malo uničijo oz. odvisno od materialov. Če verjamete - punci imata več cunj kot jaz , pa jih ne kupujem ogromno, dobim jih še od sestrične, sestre,.....

Držite se v senci.....

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.7.2009 15:01:46   
Mala_princeska
Alex01 super user posted image user posted image user posted image , fajn se rihtajte, pa kmalu pokaži Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.7.2009 15:38:43   
_melody_
Hvala princesa za obrazložitev user posted image .

Ja Alex, kmalu pokaži vašega korenjaka, da nam bušikam skomine naredišuser posted image .

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.7.2009 15:58:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Šetanje pa ni ovira, ker sobica ni daleč od spalnice, kar gre. Po moje je bolje da tako navadiš user posted image , je lažje, prvorojenko smo razvadili in še zdaj rajši spi pri nama kot v svoji lepi sobici.

Tudi pri nas Živa že od prvega dneva spi v svoji sobi. Ker spi celo noč, mi res ni težko.user posted image Upam, da bo tako tudi, ko bo večja.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.7.2009 17:24:29   
Alex01
Tako, slike našega malega Nejca
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.7.2009 17:43:19   
Alex01
Na hitro še mal o porodu.

Prvi popadek iz četrtka na petek mal čez polnoči. Ravno sva se z možem odpravila spat, se uležem v posteljo, pa je "prišel" prvi popadek user posted image . Gledam na uro, naslednji čez 15 minut in tako do tretje ure zjutraj. Se obračam z levega boka na desnega, predihavam popadke, pogledam spet na uro, evo, so bili na 5 minut. Zbudim moža, da se nekaj "dogaja". In se po tuširanju in oblačenju odpraviva proti P.
Ob štirih pridem  na porodni oddelek, poteka "procedura", CTG, pregled, odprta 3 cm, vse mehko in mi pravi ginekologinja, da če želim klistir, potem bomo pa videli, ali se bodo popadki kaj okrepili oz kako bo.
Po klistiranju jaz do 6.30 hodim po hodniku in predihavam popadke. Pride babica Jovanka (se mi zdi da je rekla, da ji je tko ime) in me pospremi v porodno. Mi predrejo mehur, mi čez čas dajo malo umetnih popadkov ,user posted image pa pade pulz. Tako, da so jih takoj "zaprli"- umetne popadke mislim, in potem je šlo do konca poroda z mojimi popadki. Vmes še pokičem moža in "akcija". Nejc je rojen 4 minute do desetih (4380g, 57cm, obseg glave 36cm), jaz pa sem jo "odnesla" brez enega šiva user posted image user posted image user posted image . Ponosna sama naseuser posted image user posted image user posted image .
Je bila pa v porodni veš čas babica pripravnica, pa babica Jovanka, na koncu pa še babica Metka. Krasne babice user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se opravičujem, če sem se razpisala preveč na dolgo, v glavnem se oba z Nejcem počutiva krasno. Nejc je zelo priden, je in spi (upam, da bo tako tudi v naprej)
Alex je pa zelo ponosen na svojega malega bratcauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 21.7.2009 17:45:07 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.7.2009 18:12:39   
cukr07

Alex01, joj kolk je luškan tale tvoj Nejc. user posted image

Jaz sem pravkar prišla od G s pregleda. Z našo pikico je vse uredu, pridno raste, pa tudi na glavico se je že obrnila.
Naslednji pregled imam 07.08.

Po pregledu sem šla še po par stvari, ki so mi manjkale, tako da imam sedaj uglavnem vse pripravljeno.

Z mojim user posted image sva bila ta vikend zelo pridna, saj sva pobelila celo stanovanje in tudi uredila kotiček za najino pikico v spalnici.

Še kakšen teden počakam, potem bom pa začela počasi s pranjem cotk.

Bodite v senci, veliko pijte in pazite na svoje user posted image in svoje trebuščke.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.7.2009 18:28:17   
čebelica01
ooo kok sta lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za to tvojo porodno zgodbo

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.7.2009 21:47:23   
Mateja4
hej
iiiii alex prelepa sta tvoja fantauser posted image user posted image user posted image pa še enkrat čestitke, super zgodbauser posted image user posted image
cukr čestitke za pregleduser posted image user posted image

jst sem pa ponoč 2x bruhala... in se že cel dan nekej čudn počutm... upam da ne bom zdej kej staknila... sam tega mi je še treba ja user posted image

nč drage moje uživajte, lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.7.2009 22:22:49   
čebelica01
maš prašičjo gripouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.7.2009 22:27:10   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image bi rekla da neuser posted image user posted image user posted image pomoje mi sam tiste naktarine k sm jih čerej zvečer jela niso pasaleuser posted image user posted image a ti bi men kr diagnozo prašičja gripa postavla a user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.7.2009 22:29:37   
čebelica01
ja mogoče si bla pa ponoči v sanjah kej v grčiji, pa si pol preko sanj to staknila user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej so pa naktarine krive user posted image user posted image user posted image . al pa si mogoče spet noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.7.2009 22:31:48   
Mateja4
ne spet.. še vednouser posted image user posted image user posted image bo treba najprej tole gospodično vn spravtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.7.2009 22:34:16   
čebelica01
o to je pa čudeš še vedno noseča in bruhauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.