Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Aaaaawwwww ko mate vse pridne otročke. Upam, da bo naša Živa tud taka. Zdej je priden dojenček, valda bo tud pridna punca. Čeprav je rekla pediatrinja v P, da smo ji kar pravo imel dali. Le kaj je ušpičila mala tam na pregledih??? Princeska dihamo s taboooooo! , no, sej če bi povedala kaj vse dela ko mi živce vn vleče, ne bi bla več mnenja, kolk je pridn. Sam starši smo pač taki(hvala bogu da smo taki), da radi izpostavimo pozitivne lastnosti svojih otrok. Jst sm pač mnenja, da če ga grajam, ko ma svojih 5 minut, ga je treba tut hvalit, ko je vse za 5. Sej konc koncev so le otroci (tut mi smo bli ). Ko sm bla januarja al februarja(se ne spomnim točno kdaj ) na govorilnih urah, je učiteljica ful neki vn padla, da kolk se je Nik spremenu, da kr neki skos pametuje, pa da kr neki odgovarja, pa moti ostale pri pouku..... Pa sm rekla, da ji pač verjamem, ker vem iz lastnih izkušenj, da se otroci v šoli in v družbi obnašajo drugače kot doma in da se bom pogovorila z njim. No, od Nika sm potem pa doma izvedela, da mu ne dovoli, da odgovarja na vprašanja, ker pač ona ve da zna(pa je mali uletaval z odgovori), pa da ima učiteljica rada le pridne otroke(kaj ku..., sej so načeloma itak vsi otroci pridni, sam jim je to treba dat vedt, če pa mu govoriš, da je poreden, pa itak da bo, ker ve da se to pričakuje od njega). Pa sm se čez dva dni najavla na ponovni sestanek, seveda z Nikom, da razčistimo par zadev. Rezultat? Oba sta bla mal kriva . No jst sm sam povedala, da si ne mažem oči s tem, da je moj otrok svetnik, vendar pa vem, da če si zasluži grajo za negativno obnašanje, si zasluži tudi pohvalo za pozitivno. Od takrat nobenga problema več (pa vem, da jih bo še en kup čez celo OŠ ). No, pa še pohvalo je dobil zdej na zaključku!!! Tako, da verjemi, da bo tut vaša Živa vedno pridna!
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 24.6.2009 17:18:32 >
|