|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.6.2009 13:27:40   
Anonimen
Ojla

sem prišla gledat, kaj je s Princesko. Ma...če ji bodo res zdaj končno dali tabletko, potem bo ekspres. Nazadnje so ji tako nardili, pa njen dragi ni mel časa v porodnišnico pridet.

Princeska, srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.6.2009 15:32:32   
Anonimen
Kaminek sporoča, da sta se videli z malo princesko. Tabletko je dobila, sedaj pa navijajmo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
24.6.2009 15:36:17   
Anonimen
Joj, šele zdej sm vidla nadaljevanje sms-a.  Kaminek mora ostat še 1 teden not na opazovanju, sam menda ni zlatenca. NM P sucks - menda ful fustrirajo z dojenjem in je boga kaminek čist žalostna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.6.2009 15:41:13   
čebelica01
ti povej kaminek , da naj dela po svoje noben ji ne more solit pamet in pika.
kar rabi naj pove možeku pa ji naj kupi pa bo . tudi mleko , v termovki naj prinese prekuhano vodo pa bo nardila za jest , če ma malo mleka . reči ji , da jo čebelica lepo pozdravlja in naj se ne da .

princeska končno - dajmo dajmo navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.6.2009 15:56:32   
Anonimen
Ok...zgleda da bo ane? greeemo princeskaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image

Ma ja...s tem dojenjem znajo mal zafrustrirat. Naša je ponoč 4 ura spala...valda da sem jo pustila, ker itak js nisem nič spala, pa sem bla kregana, da bi jo mogla zbudit in nahranit. user posted image  NO, potem, ko je velik jokala in so ji devali še dodatek, so se me naveličali. So mi celo dudo svetovali (pa ne okol govorit). V glavnem...punce...na ignore jih dajte. 

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.6.2009 16:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ti povej kaminek , da naj dela po svoje noben ji ne more solit pamet in pika.
kar rabi naj pove možeku pa ji naj kupi pa bo . tudi mleko , v termovki naj prinese prekuhano vodo pa bo nardila za jest , če ma malo mleka . reči ji , da jo čebelica lepo pozdravlja in naj se ne da .

Sm ji sporočila.

Ampak kr ne morem verjet, da je taka štala zarad dojenja!!! Mislim, sej zato pa je adaptiran mlek, a ne? Uh, kaj sm se razjezila, me je kr minil, da bi šla rodit. Bom zihr še tri tedne domauser posted image .

Kar se pa tistega zbujanja user posted image  na dve ure tiče, mi je pa čist mim. Jst sm ga dojila, ko se je zbudu (čez dan na 2,5-3ure, ponoči je znal pa tut po pet ur spat), na tist njihov evidenčni list sm pa pisala dve ure, da je bil volk sit in koza cela. Pa me je enkrat ena sestra vprašala zakaj mam list skor prazen za tisti dan(sm mela izpolnjenega sam ene tri hranjenja, bil pa je že večeruser posted image ), pa sm ji povedala, da mam dost dela z user posted image  in da vpisujem birokracijo, ko mam čas!

Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.6.2009 16:11:20   
čebelica01
eh puste vi njih . delejte tko kot se vam zdi da je ok , če malčki spijo naj spijo .
kaminek pa naj se ne sekira klinc jih gleda . naj pa piše lažne ure hranjenja tko kot si rekla jaknik 1 .  tale patricija je ornk baba in naj ne tečnarjo se bo že mastila, ko se bo hotela .mami kaminek pa naj le počiva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.6.2009 16:14:28   
Anonimen
user posted image user posted image  ja res so smotani s tistim evidenčnim listom. Birokracija do amena.

Al pa tole...men je prinesla una teta liste za na matični urad...emšo pa to za tamalo. In ni blo časa izpolnit. Čez pol ure je bla že nazaj, js pa tamalo na joški. Ja, gospa čez pet minut hočem un list.user posted image  IN potem sem vzela uno podlogo z otroške postle (mal sem žonglirala njo) in s tamalo na joški izpolnjegval obrazec. KOmaj sem bla fertig do takrat ko je že bla nazaj.user posted image  Ko ne morjo počakat dve minute.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.6.2009 16:17:54   
čebelica01
ma bi jo jaz ruklna nekam un list pa zatlačla v r.... bemti . bi one vidle hudič pr men . mi je že žal , da jz ne grem rodit , bi jim take napela . kaj mi to pokrov dvigne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.6.2009 16:20:44   
čebelica01
AJA SEM POZABLA POVEDAT . MOJA PRINCESKA MANCA JE DANES ZAKLUČILA 1 RAZRED IZGUBILA PRVI ZOBEK IN DOBILA ZLATO MEDALJO . MOJ PRINC GREGOR PA BO V NEDELJO DOPOLNIL 5 LET JUHUU  . Se morem mal pohvalt

Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.6.2009 16:23:08   
Anonimen
Čebelica, take it easy! SEj ni tako hudo. Dihaj!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.6.2009 16:24:04   
Anonimen
Aja, pa čestitke tvojim otročkom za te pomembne dosežke in dogodke. Zobek moraš pa miški pusti, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.6.2009 16:27:26   
čebelica01
ja zobek bo pa miška odnesla .

ko zaspiš prav potiho , miške se prikradejo
zobek daš pod blazino, za darilo menjajo .

HVALA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.6.2009 16:31:12   
čebelica01
ZDEJ PA LETIM KUPT MOJIMA ČRIČKOMA DARILO ZA KONČANO ŠOLSKO LETO  IN SEVEDA VRTIČKARSKO LETO user posted image user posted image user posted image user posted image . POL PA PRIDEM BACK

Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.6.2009 16:46:37   
Anonimen
Ej ženskice moje, sva se s kaminekom sedaj slišale in se vam zahvaljuje za spodbudo. Je bla pa tut mala princeska pri njej pred že kr neki časa in jo je menda že kr fejst zvijal, tako da mislim, da kmal zvemo kaj novegauser posted image user posted image user posted image .
Pa še to, kaminek je danes dopoldne ostala brez cimre, držmo pesti, da dobi sedaj v sobo malo princesko!!!user posted image

Čebelica - čestitke tvojemu naraščaju za dosežke, zobke, praznovanja... Mi smo šli pa danes po Nika v šolo že ob 12.00, ker so predčasno zaključili. In po pregledu spričevala in priznanj mu povemo, da smo zelo ponosni nanj in da ga za nagrado peljemo danes na pico, pa mali pravi:,, A sm bil tako hudo priden?,, Pojma nimam, kje sm jst dobila tega zlatega dečkotauser posted image . Sej vem, da se ni lepo hvalt, ampak ta otrok je pa res zlat. Ma ja no, sej na trenutke mi tut živc vn potegne, ampak pustmo danes to, ka sm vesela!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.6.2009 16:51:06   
Anonimen
Aaaaawwwww ko mate vse pridne otročke. Upam, da bo naša Živa tud taka. Zdej je priden dojenček, valda bo tud pridna punca. Čeprav je rekla pediatrinja v P, da smo ji kar pravo imel dali. Le kaj je ušpičila mala tam na pregledih???user posted image

Princeska dihamo s taboooooo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.6.2009 17:17:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Aaaaawwwww ko mate vse pridne otročke. Upam, da bo naša Živa tud taka. Zdej je priden dojenček, valda bo tud pridna punca. Čeprav je rekla pediatrinja v P, da smo ji kar pravo imel dali. Le kaj je ušpičila mala tam na pregledih???user posted image

Princeska dihamo s taboooooo!

user posted image  user posted image  user posted image , no, sej če bi povedala kaj vse dela ko mi živce vn vleče, ne bi bla več mnenja, kolk je pridn. Sam starši smo pač taki(hvala bogu da smo taki), da radi izpostavimo pozitivne lastnosti svojih otrok. Jst sm pač mnenja, da če ga grajam, ko ma svojih 5 minut, ga je treba tut hvalit, ko je vse za 5. Sej konc koncev so le otroci (tut mi smo bli user posted image ).

Ko sm bla januarja al februarja(se ne spomnim točno kdajuser posted image ) na govorilnih urah, je učiteljica ful neki vn padla, da kolk se je Nik spremenu, da kr neki skos pametuje, pa da kr neki odgovarja, pa moti ostale pri pouku..... Pa sm rekla, da ji pač verjamem, ker vem iz lastnih izkušenj, da se otroci v šoli in v družbi obnašajo drugače kot doma in da se bom pogovorila z njim. No, od Nika sm potem pa doma izvedela, da mu ne dovoli, da odgovarja na vprašanja, ker pač ona ve da zna(pa je mali uletaval z odgovori), pa da ima učiteljica rada le pridne otroke(kaj ku..., sej so načeloma itak vsi otroci pridni, sam jim je to treba dat vedt, če pa mu govoriš, da je poreden, pa itak da bo, ker ve da se to pričakuje od njega). Pa sm se čez dva dni najavla na ponovni sestanek, seveda z Nikom, da razčistimo par zadev. Rezultat? Oba sta bla mal krivauser posted image . No jst sm sam povedala, da si ne mažem oči s tem, da je moj otrok svetnik, vendar pa vem, da če si zasluži grajo za negativno obnašanje, si zasluži tudi pohvalo za pozitivno. Od takrat nobenga problema večuser posted image (pa vem, da jih bo še en kup čez celo OŠuser posted image ). No, pa še pohvalo je dobil zdej na zaključku!!!

Tako, da verjemi, da bo tut vaša Živa vedno pridna!

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 24.6.2009 17:18:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.6.2009 17:25:27   
Anonimen
Hehe, saj vem...mulčki znajo bit oboje angelčki in vragci. In maš prav, da jih je treba pohvalit, ko si to zaslužijo. To pa se v šoli še največkrat pozabi. Tud učiteljice znajo/mo stopit mulčkom na živec, pol pač dobijo/mo svoje nazaj.user posted image  Itak je pa da se kot starš MORAŠ pohvalit s svojim mulčkom, če je priden.  Zakaj ne, saj to je ena najlepših stvari zraven, ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.6.2009 17:26:18   
valentinčica30
Ti punce povejte mi kaj je s to birokracijo okol dojenja, tega v LJ P ni bilo, pa tut noben ni ne vem kaj kompliciral, razen če si sam zaprosil za pomoč. Moj pravi da bi tega otročka kar že bo v NM rodila, sam če so tak zateženi, bomo v LJ leteluser posted image .
Jaknik, ker vidim, da imaš tri otroke, mi prosim povej če se  ti je v tretji nosečnosti trebuh hitreje povečeval. ker sama sem trenutno v 8 mesecu, pa mislim, da ne bom mogla več dolgo skrivat. Moj se zeza , da bodo user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.6.2009 17:28:10   
valentinčica30
Pa še to k vidim da se hvalte, moji dve čebelici sta bili tudi ful pridni. Obe prinesli knjigici, za včasih odličen uspeh, sta 1 in 3 razred.
Ma a ne delamo samih genijev, punce se vam ne zdi?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.6.2009 17:36:39   
Anonimen
No, kar se tiče birokracije v P ni take sile. Malo mormo pošimfat ane? Vse kar moraš, je izpolnjevat uno tabelco, kdaj si otroka dojil. Fajn je da maš na cca 2-3 ure vnos, če ne, pa tud ni krize, sam radi vprašajo, kaj je blo. Če se nočeš kregat, lahko malo lažeš. Če ne gre, mu dajo dodatek. Sam moraš rečt. DRugač pa radi odgovorijo na vse probleme z dojenjem. IN pomagajo. Tud črpalko posodijo, če je kriza. Na zvonec takoj nekdo prileti. Samo, ponavadi dobiš različne nasvete od vsakega. Tako, da se zanesi na svojo intuicijo.So pač NOVOROJEČKU prijazna bolnica. V glavnem kar ustrežejo, samo REČT je treba. Rinil vate ne bo nihče. Razen malenkost pri dojenju....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.6.2009 17:37:28   
cukr07
Dejmo Princesi!user posted image

Držim pesti, da čimprej stisne k sebi malo štručko, pa da bi bilo še danes, ker bo ati zelo vesel, saj bo dobil najlepše darilo za rojstni dan.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.6.2009 17:40:39   
čebelica01
tako je naši otroci so res geniji . ampak moram pa povedat , da od jaknik1 je tavečji res genij ( jaknik - mi je jure povedu za operacijo jošk oz povečavo al nekaj takega o zaslušku pa to  user posted image user posted image user posted image ).

evo nagrade za moje dva čmrla so kupljene zdaj pa sam še miška pride ponoči pa bo . 

Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.6.2009 17:44:17   
Mateja4
no pa se je le začelouser posted image user posted image user posted image user posted image
DAJMO princeska, naj bo user posted image čimprej zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.6.2009 19:16:59   
Anonimen
valentinčica - ja, v tretji nosečnosti so trebušne mišice že tako prožne, da bunkica ful hitro skoči ven. Če pa boste slučajno imeli dvojčke, bo pa buši še tolk večjiuser posted image .

čebelica - ja, naš Nik ima strašno rad živali in je dolgo govoril, da bo veterinar. Pol je pa enkrat brskal po netu in je prišel do cifer, ki jih zaslužijo plastični kirurgi in mi je zelo strokovno razložu, da kolk stane plastična operacija za zize pri zasebniku, kolk približno je davka in kolk ostane njemu čistegauser posted image  No, men menda ne bo nič računal, ka sm glih njegova mamiuser posted image .

NM P - pomojem je tut mal odvisno od smene, ki je v službi. Sam sej so kao usposobljen kader, pa uglavnem ženske, ki so uglavnem že same mame in  po mojem bi jim mogl bit tut mal jasn, kaj delajo hormoni po porodu. Novorojenčkom prijazna porodnišnica - in kaj ima otrok od tega, če je mama u nulo sprovocirana zarad dojenja? Kvragu z stereotipi, vsaka mama je dobra mama, pa tut če ne doji!!!

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.