|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
23.6.2009 17:58:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Evo za lepši dan, Vam moj Taj poklanja en prečudovit nasmešek....user posted image

user posted image

OMG, kak cukr user posted image user posted image user posted image

Princeska - prišla sem ti zaželet srečo, da se te jutri končno usmilijo in pospešijo zadevo!!! Moraš nam julijkam naredit plac na seznamu.
Kaj se pa s Petro dogaja? A ni zadnjič neki omenjala, da jo nekaj šravfa?

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.6.2009 19:02:03   
Infinity1
Vsem "na novo" mamicam iskrene čestitke in vsem ki to v kratkem času boste, držimo pesti user posted image user posted image user posted image . Še par slikic in en prav lep pozravček.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.6.2009 19:16:41   
cukr07
Infinity1 in jaknik1 kolk sta luštna vajina malčka.user posted image
Ob takih slikah se čist raznežim in še bolj komaj čakam na rojstvo svoje pikice.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.6.2009 19:22:23   
čebelica01
cuker 07 - mal si se zmotila jaknik1  je kopirala slikico od tie 12

vendar ma tudi jaknik1 lušna fanta drgač user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.6.2009 19:25:45   
Mateja4
Tia, Infinity čudovita stauser posted image user posted image user posted image user posted image uff jst že komej čakam na našo princesko

Midva sva padans zaklučla z MŠ tko da zdej je treba pa sam še počakat na dan D user posted image user posted image

uživajte Princesi zate pa držim pestiuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.6.2009 19:29:09   
čebelica01
user posted image

mater sam tole pa je čupa ma kar irokezico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.6.2009 19:44:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska - prišla sem ti zaželet srečo, da se te jutri končno usmilijo in pospešijo zadevo!!! Moraš nam julijkam naredit plac na s

Hvala user posted image user posted image user posted image

Je moj reku, da moram jutri še po tamalo v vrtec da bo šel po službi na pijačo za rojstni dan user posted image user posted image user posted image , pa da zihr ne bo nič jutr user posted image ,
matr je "optimističn" in tečn user posted image user posted image .

Nič fajn bodite user posted image in mamice.

Infinity res lušna ta vaša princesa.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.6.2009 19:46:12   
čebelica01
princesi - srečno

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.6.2009 19:53:31   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska - prišla sem ti zaželet srečo, da se te jutri končno usmilijo in pospešijo zadevo!!! Moraš nam julijkam naredit plac na s

Je moj reku, da moram jutri še po tamalo v vrtec da bo šel po službi na pijačo za rojstni dan user posted image user posted image user posted image , pa da zihr ne bo nič jutr user posted image ,
matr je "optimističn" in tečn user posted image user posted image .

Nič fajn bodite user posted image in mamice.

Infinity res lušna ta vaša princesa.

Hehe, ta naša princesa je Lovro user posted image user posted image user posted image .

Laski pa počasi izpadajo, ob strani jih praktično ni več, zdej zgleda k en panker  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.6.2009 20:01:12   
čebelica01
infinity1 - ha ha ha princeski ni za zamerit , revica bi tudi rada že zibala pa vidim , da bi mela Manco user posted image user posted image user posted image

LOVRO JE PA RES PRAVI PUNKER IN ROCKER user posted image user posted image user posted image
GA LAHKO DAŠ MENI ZA VIKEND GREVA MEDVA NA ROCK OTOČEC SKUPAJ BO GLAVEN TAM user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.6.2009 20:11:21   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

cuker 07 - mal si se zmotila jaknik1  je kopirala slikico od tie 12

vendar ma tudi jaknik1 lušna fanta drgač user posted image user posted image user posted image

Sem opazila, sam je blo že prepozno, da bi šla popravljat. Še en dokaz, da sta me mala dva čist prevzela.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.6.2009 20:13:40   
Infinity1

infinity1 - ha ha ha princeski ni za zamerit , revica bi tudi rada že zibala pa vidim , da bi mela Manco user posted image user posted image user posted image

LOVRO JE PA RES PRAVI PUNKER IN ROCKER user posted image user posted image user posted image
GA LAHKO DAŠ MENI ZA VIKEND GREVA MEDVA NA ROCK OTOČEC SKUPAJ BO GLAVEN TAM user posted image user posted image user posted image

hehe, mamo mi rock otočec kar doma in to vsak večer, mogoče bi ti vedla, oziroma imela kakšen nasvet, kako naj ga dam zvečer spat, da ne bo eno uro prej jok (pa nima krčev), pa skopam ga prej, pa ful je zaspan, kar učki mu skup padajo, pa nikakor ne moremo, pa se božamo po učkih, pa se obračamo, pa nikakor ne. Sam zvečer mamo take probleme, čez dan zapančka čist normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.6.2009 20:21:19   
Mala_princeska

Infinity1 sem te zamenjala z Reo, ma se res vidi da se mi že blede na momente. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.6.2009 20:24:18   
čebelica01
a si probala že z kako otroško uspavanko jaz sem kupila kaseto uspavanke za dojenčka ma je tkoj zaspala , ampak obvezno vsak večer  je moglo bit potem pa kar od enkrat nič več in je zaspala brez problema . drugače pa kako pa ga uspavate ( ga guncate , ležite zraven , ga samo položite v posteljico ) ?

Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.6.2009 20:33:46   
Infinity1
ej probal smo čist vse, ležat ga sploh ne smem dat, včasih mi rata pa mu podturim dudo ampak tud ob tem se razjoka, pol ga nosim, pa ga vse drugo zanima okol sebe, sam spanje ne. Pol luč ugasnem, oziroma naredim polmrak, čist popizdi, uspavanke, otroške pesmice, klasiko... vse sem probala, enostavno ne in ne.

Očitno točno ve kdaj je noč in čas za spanje in se ful upira, ampak je očitno zaspan.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.6.2009 20:38:28   
čebelica01
potem pa naredi tako , mej eno lučko mini brljavko tok da je res minimalna svetloba , se uleži na posteljo z njim in se crkljajta malo se igrajta s prstki malo ga pomasiraj po trebuščku potem pa ko se bo malo bol umiriv pa ga samo še božaj . probaj , če seveda že nisi

Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.6.2009 20:41:32   
Alex01
Infinity1 - Lovro pa ma frizurouser posted image . Tako lep je. Naš Alex je imel tut ful las ko se je rodil, črne in dolge, potem pa so postopoma izpadli in rastli so novi, svetlo rjave barve in čisto skodrani.

Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.6.2009 20:49:30   
Infinity1

potem pa naredi tako , mej eno lučko mini brljavko tok da je res minimalna svetloba , se uleži na posteljo z njim in se crkljajta malo se igrajta s prstki malo ga pomasiraj po trebuščku potem pa ko se bo malo bol umiriv pa ga samo še božaj . probaj , če seveda že nisi

Tud to sem že probala, enostavno ga sploh ne interesira crkljanje, božanje in podobno, sploh ga ne smem dat ležat, sam pokonc bi bil rad. Tud podnev za kakšne igrače nima nobenga interesa, njega zanima daljinc od TV-ja, obožuje gledanje televizije in če se le da lovi ekran s pogledom, čeprav ga umikam stran. No sej ko nam enkrat rata, da zaspi, ponoči nimam nobenih težav z njim, 2x se zbudi, v 15 minutah spije flaško, se previjeva in že spi dalje, ampak za zaspat je pa rock otočec user posted image .

Alex hvala, tud nam tako izpadajo laski da včasih gledam al je v postelci ležal Lovro, al kak maček user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.6.2009 20:53:17   
čebelica01
potem pa kar obupam , sam je pa vsaj dobro da nimate celo noč rock otočecuser posted image user posted image user posted image .
sej bo kmalu pogruntal , da je najlepš sam spat pol ga boš pa budila  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.6.2009 7:15:47   
Mala_princeska
Dobro jutro.

Jaz grem rodit in pika.
user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem! (kljub dežju)

Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.6.2009 7:18:01   
Volga

Dobro jutro.

Jaz grem rodit in pika.

A še kar nisi? Ne gre, pa ne gre, a ne, bedno vreme, pa se malemu ne mudi ven user posted image  No, če greš pa danes, pa srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.6.2009 7:43:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Dobro jutro.

Jaz grem rodit in pika.

A še kar nisi? Ne gre, pa ne gre, a ne, bedno vreme, pa se malemu ne mudi ven user posted image  No, če greš pa danes, pa srečno.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.6.2009 8:41:04   
Alex01

Dobro jutro.

Jaz grem rodit in pika.

DRŽIM PESTI user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.6.2009 11:02:27   
krempelček
Mala princeska- želim ti veliko, veliko sreče pri porodu, pa naj se že kmalu zgodi....to bo sigurno en luštn fantek...no ja ne vem...tvoj pa nej bo v bližini, da bo lahko stregel, ker bo tale otroček s svetlobno hitrostjo ven prišel....upam na lepo porodno izkušnjo, vso srečo.

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.6.2009 11:47:39   
Alex01
Oj

PRINCESI sporoča, da so jo končno obdržali v porodnišnici in da bo dobila tabletko za sprožitev user posted image user posted image .

Držim pesti za Priincesko, da bo vse ok in da bo čim prej cartala svojega user posted image

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.