|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
30.5.2009 8:20:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mene je pa v križu začelo špikat  , pa mora  počakat - ker ima ati jutri zabavo za rd.

Princesi- mal prehitevaš, nisi še na vrstiuser posted image user posted image

No, saj se je umirilo čakamo junij user posted image user posted image user posted image . Mora ati žurko sfurat, da ne bodo samo enkrat pili. Gre pa v zidanico in bo po moji zapovedi kar gor v spalki prespal, da ne bo prehudo, ko bo zalil 2 x 30 (ko skupaj s sodelavko praznujeta). Držte pesti, da ne bo dežja.

Je rekla ena njegova sodelavka, da mi more dežurno cifro priskrbet, če me kaj zagrabi user posted image user posted image user posted image .

Tko da bomo danes večino dneva sami s tamalo (moj pride jutri dopoldne domov, ko pospravijo in ostanke pojejo), je še kašljat začela user posted image user posted image .

Kaminek ja res paše mau pošpejat sem gor, jaz sem kar odvisna od vas user posted image user posted image user posted image .

No, jaz grem pa sesalec drgnit, pa malo še cote v pralni stroj zmetat, da bo popoldne lenarjenje u nulo. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
30.5.2009 12:11:50   
Anonimen
Joj Kremplček, sem pokukala v tvoj album. Joj, kaj je mali cartkan. user posted image  Kr ne morem verjet, da dobimo še eno tako malo štruco.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
30.5.2009 13:25:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Joj Kremplček, sem pokukala v tvoj album. Joj, kaj je mali cartkan. user posted image  Kr ne morem verjet, da dobimo še eno tako malo štruco.

Jaz tud ne dojemam.
Krempeljček res cortek.
Sem pa pokukala tudi v album od Majch - tudi njena pupa je pravi mali zakladek.

Vsem majčicam user posted image user posted image user posted image za okrevanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
30.5.2009 15:41:03   
petra2008
Ali gre katera na predavanje epiduralne v torek ob 14. uri? Jaz sem se odločila, da grem, saj čez dober mesec dni bom rodila.
Mene je že kar malce strah.

Pozdravček vsem novopečenim mamicamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.5.2009 15:52:12   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

2. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 03.06.

3. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

4. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 04.06.

********** JULIJ **********

5. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

6. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image P 1.6.

7. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 3.6.

8. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

9. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

10. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

11. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 19.06

********** NOVEMBER **********

12. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

01.06. Jaknik1
03.06 Alex01; Mala_princeska
04.06. Kaminek
18.06. Mateja4

19.06. Cukr07

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.5.2009 17:34:14   
Anonimen
Ja, jst bom po vsej verjetnosti šla. Sicer sm bla že pred dvemi leti, ampak bi se rada na seznam vpisala. Sicer jo menda dobiš tut če te ni na seznamu, sam zihr je zihruser posted image . Me pa najbolj zanima to, če bo v juliju EA tut skos na razpolago al bo zarad dopustov žalost.

Neposredna povezava do sporočila: 2631
30.5.2009 18:00:51   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: petra2008

Ali gre katera na predavanje epiduralne v torek ob 14. uri?

Jaz imam namen it, če mi bo uspelo pravočasno iz službe pobegnit.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 30.5.2009 18:01:06 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu petra2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
30.5.2009 20:58:38   
Mala_princeska
A ste videle, da naše junijke že pridno rojevajo(-mo). user posted image user posted image user posted image

Tko da ne uidem....

Kaminek katera bo prej - jaz ali ti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
31.5.2009 9:00:18   
kaminek
ti dam prednost, da mi ne bo ktera očitala, da sm te prehitelauser posted image user posted image

najboljš bi blo, da bi se kar v P srečale

Neposredna povezava do sporočila: 2634
31.5.2009 9:07:23   
kaminek
tko, zdele sm si pa naštimala najboljši zajtrk doslej: sveže nabrane borovnice, navadni jogurt in cornflakes!
mnjami

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
31.5.2009 9:49:15   
cukr07
A so že borovnice zrele?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
31.5.2009 10:09:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
ti dam prednost, da mi ne bo ktera očitala, da sm te prehitelauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, najbolje bi bilo tako. user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
31.5.2009 18:56:07   
Anonimen
No, pa nam je spet ratal, da smo zbolel. In sicer Jakob. Ja dobro, da mam še 5 tednov do PDP-ja, pa upam, da bo zdrav, ko bo čas za dojenčka. Smo pa ponovno na Hiconcilu in Tobrex kapljice za očke (zraven pa še standart zaščita Singulair in Nitrofurantoin). Uglavnem cel dan sam gledam na uro in razmišljam katero zdravilo zdajuser posted image . Hvala bogu, da hoče mali vsaj jogurte pa skuto s sadjem jest, da je želodček vsaj mal zaščiten. V vrtec mam pa tut sam vpisanga, tam je pa res zelo malo.

Junijke - ja vidim, da ste že prav lepo začele obiskovati P in se vračati s svojimi user posted image  domov. Princesi, upam, da je s tvojo Nino kaj bolje in da bo zdrava pričakala Manco ali Maticauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2638
31.5.2009 18:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, najbolje bi bilo tako. user posted image

No, vama res želim, da si delita sobo, vama bo tako lepo, ka se že mal poznata, a ne?! Sicer se pa mamice tam v P itak hitr zadebatirajouser posted image . Vsaj jst sm mela dvakrat tako srečo, da sm mela res super cimre.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
31.5.2009 22:07:17   
Anonimen
Hej

en kratek pozdravček. Nič ne berem, kaj se vam dogaja. Mi smo koomaj malo zalaufali zadeve doma. Naša princesa kar dosti spi, je pa bolj počasi pa z užitkom, tak da mamo cele procedure. Ampak bo.

Živa se je torej odločila, da bo obujala sopmine na maršala in tako smo v nedeljo ponoči šteli popadke. Hihi...sploh nisem vedela, a je to to al ni, čeprav me je zvijalo lepo na 5 minut. Ob 4 sem potem zbudila dragega, pa sva se šla pokazat v porodnišnico. In smo kar lepo ostali. Potem cela procedura, CTG in klistir. Pa v porodno. Še 2 uri CTG. Ampak zaprta ko štacuna v nedeljo popoldne. Poslali so me gor na oddelek še malo dihat. Sem si prislužila zajtrk in kosilo. Ob enih so me spet malo pogledali in ugotovili, da smo na 2 centimetra. Nazaj dol v porodno. Potem so mi počasi predrli mehur in potem je šlo zares. Vmes sem hotela epiduralno, samo je bil ponedeljek tako zgužvan, da so pozabili name. Ko pa so se spet spomnili, kaj bi rada, smo bili že za rodit. Dali so mi še samo eno injekcijo proti bolečinam (a to sploh kej pomagauser posted image ). Ob pomoči še malo umetnih popadkov in dveh babic smo ob 19. 45 iztisnili malo princeso na dan.

Zdaj lepo prestavljam svojo rit levo in desno, ker imam še nekaj krasnih šivov. Poleg tega pa me bolijo rebra, ker je babica tako vneto pritiskala našo pupo na dan. Hja...sem en mali invalidekuser posted image . Pa saj bo...ko ob tem sončku pozabiš na vse drugo.

Punce...navijam, da se boste kmalu cartale, pa da se vidimo na kakem vozičkanju.

P.s. Krempeljček...oprosti, ker vaju nisem obiskala...sem bla čisto adijo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
31.5.2009 23:02:09   
rea27
hej hoj in dober večer :)

NO, pa takole je bilo: morje...NOT..je bilo vreme smotano, pa burja je pihala - baje, al so me pa samo fino nategnil :)

Ampak smo imeli druge težave...je bila naša miška zaprta dva dni.nič kakala nič punkala nič.nič..nič!!! Sem bila že kar malo zaskrbljena in kot vestna mama ji dam za pit kamilice - jasno ful sladkane. Ker tako pravijo stare mame, da ko je otrok zaprt samo sladkih kamilic skuhat in stvar bo stekla..Ja in je stekla dobesedno...
smo plavali v dreku..kar smejte se!!! Jst sem se tut prvo rundo, potem pa je naša usekala ko po mitraljezu..sploh ni hotelo bit konca...Matr je moj dragi skakal čez kakce in lužice z rolo papirja v rokah..jaz pa komaj zadrževala da se nisem polulala :) :) Tko, zdej se pa nehite smejat in poslušte naprej: no, je bila mami prav vesela in srečna, da se je miški odprlo..Jo je tako zvijalo par dni da je groza...

Sedaj pa lepo pančka, ker je umita - ni blo kaj, sva jo morala kar v banjico dat, je bilo prehudo..do sredine hrbta... No, kot rečeno je umita in nahranjena, lepo zavita v dekico in pančka...Jaz pa sem pospravila zdemolirano kopalnico, dala namočit in našpricala z Luno proti madežem in seveda fliknila v pralni stroj..Je še poceni tok... :)

Heheh, sem pa vesela..danes je Eva Lana od svojega pradedka in prababice na račun dobila 500 EUR!! Lepo lepo lepo.. Babica in dedek pa tudi šparata za miško, sta dala polico odpret in bosta varčevala do 2030 vsak mesec po 50 EUR..preračunano na datum z obresnimi merami in ne vem čim še dobi 10.800 EUR..Uglavnem pri 18 dobi kar lepo vsoto..
Tudi z možem sva ji odprla enako polico, tako da..dobi naša frklja še bo vse posreči: cca 22.000 EUR.. Zdej pa rečte če se s tem ne da študentskih let preživet :)

Tako, mal sem poklepetala z vami..fino je bilo...

Novopečenim mamicam en velik hugec, nosečkam pa vso srečo in stiskam pesti!!!!

Lepo mi pančajte in papa od mene

< Sporočilo je popravil rea27 -- 31.5.2009 23:04:03 >

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.6.2009 8:59:19   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

A so že borovnice zrele?

jp, v naših koncih oz. tam, kjer sm bla doma pred poroko, so borovnice že zrele in zelooooooo okusneuser posted image  

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.6.2009 12:20:49   
Mala_princeska
Jaz pa se pa kar še sama furam z avtom v Nm in danes sva se s sestro pri zdravniku hecali (ko sem šla po infuzijo železa), kaj če me v Žabjeku pri ciganih zvije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da oni bi pa že vedeli kaj naredit, sam bi še user posted image za svojega vzeli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mal heca mora bit).

Majch user posted image za tvojo izkušnjo in naberi si novih moči, pa da bodo bolečine čimprej minile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vozičkali pa logično da bomo, samo da rodimo. user posted image user posted image user posted image

Rea ja tudi zaprtje žal pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo pupiko, verjamem da je bilo smešno ko je vse naokoli frčalo.

Jaknik user posted image user posted image user posted image za tvojega Jakoba.

Kaj pa ostale mamice - Krempeljček, Metuljčica kako ste??? (pa vse ostale???)

Fajn bodite.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 1.6.2009 12:22:10 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.6.2009 12:21:34   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

A so že borovnice zrele?

jp, v naših koncih oz. tam, kjer sm bla doma pred poroko, so borovnice že zrele in zelooooooo okusneuser posted image  

Ja pri nas so tud že borovnice, jih je tašča kar v šopu prinesla za našo punco, ki jih rada zoblje.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.6.2009 14:05:11   
Alex01
Jaz v službi user posted image .
Prehlajenauser posted image  ampak polna energije.
V sredo imam pregled. Kdaj je prvi CTG? V katerem tednu?
Mmmm...  borovnice, men pa ful paše pit borovničev sok.
Pa češnje jest user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.6.2009 14:24:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jaz v službi user posted image .
Prehlajenauser posted image  ampak polna energije.
V sredo imam pregled. Kdaj je prvi CTG? V katerem tednu?
Mmmm...  borovnice, men pa ful paše pit borovničev sok.
Pa češnje jest user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje Alex01.
1. CTG je meni naredila, ko sem dopolnila 37.teden user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ SEM DEKLICA VESELAAAAAA IN DEBELAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem naredila še zadnji izpit za šolo letošnje šolsko leto, danes sem izvedela, da je padla 9.
Tko da do jeseni možgani na off, če se ne bom prej diplomske spravila pisat user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj pa zares lahko grem rodit!user posted image user posted image user posted image
Hvala za vse vas, ki ste držale pesti zame!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 1.6.2009 14:33:48 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.6.2009 14:40:49   
Anonimen
mala princeska - čestitke user posted image user posted image user posted image

alex - user posted image user posted image user posted image  za zdravje, CTG -  pa men začne delat v 36.tednu in pol vsak teden do konca

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 1.6.2009 14:41:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2647
2.6.2009 8:36:19   
Alex01
Princesi in Jaknik hvala za lepe želje za moje zdravje. Danes sem že bolje user posted image user posted image .

Princesi iskrene čestitke za opravljeni izpit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
2.6.2009 8:38:50   
kaminek
nekam smo se dolenjke potuhnile. kaj je zdaj to?user posted image

dejte se mal bolj oglašat, da bomo vedle, kaj se kje dogaja. drugač bo naenkrat preveć info, pa ne bomo sfolgale.

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
2.6.2009 9:08:46   
Mateja4
Jutro user posted image

evo da spet jaz napišem kaj se kej pri nas dogaja :) 
Mene že 3 dni boli modrostni zob (ki je prišel ven ampak tako čist mjčkeno..) dlesni mam use zatečene, sm šla učeraj k zobozdravniku pa mi za nameček še kartica ni vlekla.. (je pisalo da osnovno zavarovanje ni urejeno) in sem cel dopolne letala za papirji da sem dokazovala da v bistvu je urejeno in ko sem končno to uredila je bila ura že 13.30 in mi je zobarca nehala delat user posted image , danes pa dela popoldne in čakam da bo ura ena da grem tole grozo v ustih pokazat, ker od bolečin že 2 dni ne spim.
Če odmislimm zob je počutje super. user posted image brca kot še nikol.. Danes grem na predavanje za epiduralno, v četrtek se nama začne MŠ tako da mamo kar pester teden.

Princesi čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aleks upam da je tvoje počutje že boljše user posted image user posted image user posted image
Krempelček iiiii kok je mali škratek cotkanuser posted image user posted image user posted image čudovit jeuser posted image user posted image

Jaknik, cukr gre katera na predavanjeza EA??

Aleks in Princesi srečno jutri na pregledu

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.