womanpolice
|
PUNCE IN FANTJE (da ne bom delala krivice)... če verjamete al ne, sm se zdajle počutila kot v službi. Tolk ste mi napisale-i, da sm morala vzeti papirček in pisati nekakšen zapisnik. Upam, da ne bom koga pozabila. Pa začnimo. KAJŠICA... Če bi vedela, da si me tko napizdila v postu zaradi kilogramčkov, bi te prejle doma kr malce za ušesa pocukala. No, če smo iskreni, mislim, da če bi ti to naredila, bi me tvoj maček še bolj grdo gledal in me še bolj oklufotal. MOJSONČEK... Zelo mi je žal za eno pikico, za drugo pa trdo stiskam pesti, da se bo obdržala, in da jo boš čez 8 (upam, da se nism zmotila) mesecev varvala v svojem naročju. ARNEJA- ja, ne bom ga v tem postopku več silila z ničemer. Kar smo nardil, smo nardil. V naslednjem (če) pa zagotovo.... SONČEK33... Hvala ti!!! OBAYIFO GIGI1 MIŠKA73 GOLDY NETKA 34 (in upam, da sta vidva zgladila zadevo) PIKA.PO LUČKA25 MLINČKA DAISY JAZZZ27 NIKITA BBPIKICA Hvala vam za nasvete in pomoč. MLINČEK ti pa si res tko lepo napisal... res.... nimam besed... najlepša ti hvala DAISY SAPI LEDENKA ZARJA LARA LIGHT NETKA34 Hvala za navijanje za jutri... Upam, da bodo lepo velike in kvalitetne... LARA LIGHT, DAKEC - ČESTITKE!!! MLINČKA... vidm, da si predlagala srečanje... v soboto in nedeljo imam nočno. Lahko pa pridem med nočno pogledat, če ste v stanju, da sedete za volan v nealkoholiziranem stanju... no, sej vas morm pohvalit, da si uredite prevoz in ne vozite pod vplivom takšnih ali drugačnih substanc.... MIŠEK73.. Ja, sm videla, da si ti tud v LJ... Glej, jst sm tam vedno že pred 7.00 uro, da sm prva na vrsti... Če boš tko zgodnja, lahk še greva na koffe... Kak me prepoznaš? hmmmmmmmmmmmmmm....... Bom dala puloverček gor, ki mi ga je polovico častila tašča (imam res dobro taščo) in sicer v vijolični barvi. Imam pa svetle lase (pobarvane na svetlo rjavo s svetlejšimi prameni, deloma čez ramena)... Mi lahk zaupaš v čem boš ti, da te ne bom debelo gledala, ko se boš mi približevala in se mi nasmihala... da ne bom pomislila, da me osvajaš..... GIGI1 IN MLINČKA... KR TKO NAPREJ... ŠE MAL JAJČK IN PIVA... men so se jajca že tko zagabla, ampak prejle sm še pa vseen dve pojedla.... bljek.... Bom videla jutri al se je to obrestovalo...hihihihihi
|