|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 20:46:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

aja, mimgrede... prejle sva bla pr Rešu, k smo mel pravnika, pa je povedal (sej najbrž itak že veste), da on decembra ne dela
Kako, kaj, zakaj gre?user posted image

Je reku, da nima več koncesijskih postopkov, da samo samoplačniških pa ne bo delu, da gre raje na dopust. user posted image user posted image user posted image

Tako je rekel tudi meni danes. user posted image

Čeprav nas je imel v svojem blokcu na najini strani sigurno ene 5 parov s koncesijo napisanih, pa (še) nobenega samoplačniškega.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
16.10.2008 20:46:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Shuka, kje se dobijo uni lepi smajliji, ki jim je nerodno pa ki lubčke talajo. Bi ti jst enega prilimala, ki na veliko maha v pozdrav.

Evo miška73 TUKI

Nikol pozabla. user posted image
Nikoli ne reci nikoliuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
16.10.2008 20:47:00   
obayifo

Se mi zdi ja, da bo to naredil!user posted image user posted image user posted image

kukr kol.. reku je, da ga decembra ne bo, da takrat ne bo nč, da nej kr prej zrihtava al pa po novem letu

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
16.10.2008 20:47:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

wp, če lahko samo neki kot primer,

imam sodelavca, ki mi je tudi zelo dober prijatelj in mi je povedal svojo zgodbo. Z ženo sta bila na enakem kot smo vsi mi, samo da on ni imel nobenega migajočega frajerja za ženino celico. In je šel na operacijo (ki traja eno urco cca. in greš še isti dan domov), celice so poiskali pri izvoru in so jih vzeli in zamrznili. Sedaj je ponosni očka dveh lepih punčk in vsak dan hiti iz službe, da preživi čim več časa z njima.

NIČ NI BREZUPNO, mislim da se tudi tvoj spopada s to kompletno situacijo in mu ni lahko, ker se boji ponovnega razočaranja. Žal tudi moški to občutimo in smo po eni strani še bolj živčni, tečni in trepetajoči ko so postopki v teku.

LP
user posted image

Sem prekopirala samo tvoj odgovor. Tako lepo ne bi mogla napisati nobena od nas, ampak samo moški. Točno tako kot si rekel, tudi vi se spopadate z vsem tem in ste živčni, trepetajoči,...kajti v tem postopku smo vedno v paru in ne sami.

Hvala ti za te besede.user posted image

Če smem, še moj podpis pod tole lučkino zahvalo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
16.10.2008 20:47:49   
Shuka

Sploh nisem pogruntala, da je krucifix dec. user posted image  Pa res po diagonali berem. Svašta.
user posted image user posted image user posted image dobro jutro, sam ti me zmer tolk nasmejiš user posted image user posted image user posted image Hvala tiuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
16.10.2008 20:50:38   
Shuka
Pupe moje, grem jest v krpe k me že mal trebuh boli, tko da se jutri tipkamo.user posted image

Lep večer vsem.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
16.10.2008 21:02:55   
mlinček

KruceFiks in Mlinček, kok je lepo imeti moško družbo tle gor. Imamo zdaj še tehnično podporo. Sam ne vem kako kej prenašata, ko me začnemo une tipe gor limat user posted image user posted image

Mlinček, sem danes tvojo mlinčko spoznala. Je fajna, veš.

Glede limanja tipov, naj povem kako ste mene sprejele v druščino - TAKO DA SEM DOBIL ENE PAR NALIMANIH ŽENSK, predvsem Angie, tako da to enkrat na teden (približno) vzamem v zakup in takrat mal po diagonali berem user posted image

Glede mlinčke je pa res, to sem spoznal že več kot desetletje nazaj in od takrat je zato pač ne dam in je ne bom dal. Je pač moja  user posted image  .......

< Sporočilo je popravil mlinček -- 16.10.2008 21:06:48 >

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
16.10.2008 21:09:47   
womanpolice
PUNCE IN FANTJE (da ne bom delala krivice)... če verjamete al ne, sm se zdajle počutila kot v službi. Tolk ste mi napisale-i, da sm morala vzeti papirček in pisati nekakšen zapisnik. Upam, da ne bom koga pozabila. Pa začnimo.

KAJŠICA... Če bi vedela, da si me tko napizdila v postu zaradi kilogramčkov, bi te prejle doma kr malce za ušesa pocukala. No, če smo iskreni, mislim, da če bi ti to naredila, bi me tvoj maček še bolj grdo gledal in me še bolj oklufotal.

MOJSONČEK... Zelo mi je žal za eno pikico, za drugo pa trdo stiskam pesti, da se bo obdržala, in da jo boš čez 8 (upam, da se nism zmotila) mesecev varvala v svojem naročju.

ARNEJA- ja, ne bom ga v tem postopku več silila z ničemer. Kar smo nardil, smo nardil. V naslednjem (če) pa zagotovo....

SONČEK33... Hvala ti!!!

OBAYIFO
GIGI1
MIŠKA73
GOLDY
NETKA 34 (in upam, da sta vidva zgladila zadevo)
PIKA.PO
LUČKA25
MLINČKA
DAISY
JAZZZ27
NIKITA
BBPIKICA      Hvala vam za nasvete in pomoč.

MLINČEK ti pa si res tko lepo napisal... res.... nimam besed... najlepša ti hvala

DAISY
SAPI
LEDENKA
ZARJA
LARA LIGHT
NETKA34             Hvala za navijanje za jutri... Upam, da bodo lepo velike in kvalitetne...

LARA LIGHT, DAKEC - ČESTITKE!!!

MLINČKA... vidm, da si predlagala srečanje... v soboto in nedeljo imam nočno. Lahko pa pridem med nočno pogledat, če ste v stanju, da sedete za volan v nealkoholiziranem stanju... no, sej vas morm pohvalit, da si uredite prevoz in ne vozite pod vplivom takšnih ali drugačnih substanc.... user posted image user posted image user posted image

MIŠEK73.. Ja, sm videla, da si ti tud v LJ... Glej, jst sm tam vedno že pred 7.00 uro, da sm prva na vrsti... Če boš tko zgodnja, lahk še greva na koffe... Kak me prepoznaš? hmmmmmmmmmmmmmm....... Bom dala puloverček gor, ki mi ga je polovico častila tašča (imam res dobro taščo) in sicer v vijolični barvi. Imam pa svetle lase (pobarvane na svetlo rjavo s svetlejšimi prameni, deloma čez ramena)...
Mi lahk zaupaš v čem boš ti, da te ne bom debelo gledala, ko se boš mi približevala in se mi nasmihala... da ne bom pomislila, da me osvajaš.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GIGI1 IN MLINČKA... KR TKO NAPREJ... ŠE MAL JAJČK IN PIVA... men so se jajca že tko zagabla, ampak prejle sm še pa vseen dve pojedla.... bljek.... user posted image user posted image user posted image Bom videla jutri al se je to obrestovalo...hihihihihi

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
16.10.2008 21:12:23   
womanpolice
aja, POZABILA SM POROČAT....

Sva se pogovorila; deloma, ne še v celoti... to še pride... In sva se dogovorila, da če tokrat ne rata, da takoj začnema z vsem tistim, kar ste naštele-i. Sm mu kr tko rekla: "če se lahk jst špikam, boš pa ti tud te tablete jedu in vitamine pil; pa če jih bo treba 10 različnih, pa deset. Jst zate, ti zame...." Videt mu ni blo ok, ampak se je strinjal...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
16.10.2008 21:13:25   
mlinčka
Glede mlinčke je pa res, to sem spoznal že več kot desetletje nazaj in od takrat je zato pač ne dam in je ne bom dal. Je pač moja  user posted image  .......

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
16.10.2008 21:13:50   
womanpolice
ko sm vas naštevala, upam, da nism ktere pozabila... tiste včerajšnje sm se pa že tko zjutraj zahvalila... če sm ktero pozabila, se opravičujem, in se ji iskreno zahvaljujem za nasvete, podporo in pomoč.... Če vas je pa toliko... prave prijateljice ste, veste....

Neposredna povezava do sporočila: 3661
16.10.2008 21:14:44   
womanpolice
Mlinček in Mlinčka... pa dajta no... kak sta romantična.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
16.10.2008 21:16:00   
Abra
Čerčka pupe in mlinček!
Prej sem samo Laro na hitro prečekirala, zdaj pa tut bolj po diagonali user posted image user posted image
Lučka, kaj berem, si v postopku? user posted image
Aja, Reš pa v decembru nikoli ne dela, tudi lani ni, čeprav je imel ful postopkov. Za plusek sem mu morala sms-at v Egipt user posted image Et sem imela 30.11. še en teden so delali, pol pa nč več. Z uz pa je začel kmalu po novem letu, v PO so pa začeli kak teden kasneje. Daisy, sej je tebe tudi lani v januar premaknil, se vse spomnim user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
16.10.2008 21:18:44   
Abra
WP user posted image user posted image vidim, da si službeno taktiko uporabla user posted image itak ne bo treba nč spreminjat, ker bo ratalo user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
16.10.2008 21:23:42   
pikovit
Čaučiuser posted image  sem že boljše voljeuser posted image .Tolk ste napisale,da ne vem več kaj sem prebrala.

Larica user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za 2 srčka. No to je pa tudi vse kar sem si zapomnilauser posted image

Zato pa za vse ostale držim pesti in mislim na vse.

A še nekaj sem se spomnila Zarja a bomo kmalu lulaliuser posted image

Grem še mal počekiratuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
16.10.2008 21:25:25   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

aja, mimgrede... prejle sva bla pr Rešu, k smo mel pravnika, pa je povedal (sej najbrž itak že veste), da on decembra ne dela
Kako, kaj, zakaj gre?user posted image

Je reku, da nima več koncesijskih postopkov, da samo samoplačniških pa ne bo delu, da gre raje na dopust. user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi ja, da bo to naredil!user posted image user posted image user posted image

Kar je reku, je reku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.10.2008 21:25:35   
womanpolice
ABRA... Ja, sm se kr razjezila... nč nism pojasnjevala spet čemu je to potrebno... Rekla sm mu, če se jst trudim, se boš tud ti in konec... Pa je zaleglo... upam, da bo držal besedo. Ma drgač pa ga bom vklenila v lisice in mu tiščala vse te reči v usta in ga prisilila, da jih poje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
16.10.2008 21:25:49   
pikovit
Abra sem bila danes na razgovoru.Je pa res en frikuser posted image .Sva se pa tudi smejala.Tako da sva se odločila za terapijo.Najprej 1terapijo,potem pavza in nato tik pred še 8 terapij.Matr bom zapravla enih €user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.10.2008 21:25:57   
DaisyE
Lučka očitno ma koncesijsko knjigico za ta fajne. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.10.2008 21:27:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ma drgač pa ga bom vklenila v lisice in mu tiščala vse te reči v usta in ga prisilila, da jih poje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj če pa bi vse te zadeve dala nase in naj jih je iz tebe.Po mojem bi to še rajeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.10.2008 21:27:11   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

user posted image

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
16.10.2008 21:27:40   
womanpolice
ja, PIKOVIT... Spet si mi ušla user posted image user posted image user posted image user posted image ... Zjutraj si bila mal za menoj, ampak te morm popravt, da nism bla prva tokrat.... me je prehitu kruci fiks... sm pa bla prva od žensk... a a a ... to pa tud nekaj šteje... hihihihi

Daj, povej mi, kak si mi ti, seksi lepotička?

Neposredna povezava do sporočila: 3672
16.10.2008 21:28:43   
womanpolice
PIKOVIT... A veš, da to pa res ni slaba ideja... hmmmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.10.2008 21:31:12   
womanpolice
PISMO, spet ste vse nekam odšle... pa vedno takrat, ko jst imam čas klepetat... user posted image

ja, te pa nič...

JAZZZ27 Vso srečo jutri v PO (sorry, nism vedla, da nisi v LJ)

MIŠEK73 ti pa mi le prosm napiši po čem te prepoznam. Bom preverla prej tle gor, predn bomm šla jutr v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.10.2008 21:32:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PIKOVIT... A veš, da to pa res ni slaba ideja... hmmmmmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?