mismis
|
o Lara ti je všeč, kaj pa ta... Mojih pet minut je danes. Brez kravate in vezalk. In če mi še stopinje vzameš, bom kot plesalec brez plesalk. Mojih pet minut je danes. Stražarji puškam pojejo. Ko sonce jutru zarjo vname, jim bodo pesmi vračale. Mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel. In ko se vrnem, bom še vedno isti, ki na postaji prosi: čakaj me! Danes se mi zdijo zvezde... Na prste stopim in so tu. Polne žepe jih prinesem! Verjame sreča vitezu? Potem bom samo tvoj heroj za večne skupne čase. Predpražnik, senca tvojega psa. Potem bom obešalnik, kahla za otroke, kava v postelji, ljubimec za oba. no pa še ena iz domačih krajev Nekako se moram sprostiti in žal ve, mi morate oprostiti ker sem sama, sama in nepoznana... v mislih se igram s samoto, v srcu mi prepeva romantika. V meni gori hrepenenje in ljubezen... a žal je ljubezen daleč stran, in ko zopet pride tisti dan, da se snideva, veselje bo prevelo moje srce, ko bo bilo še glasneje. Če začutite "morda" potres nekje, to ni potres, to je samo moj seks NOČKO VSEM SKUPAJ, v jutrišnjem dnevu vam želim veliko sonca (sonček33 upam, da bereš), želim vam trenutek, ko se zaustaviš in povohaš rožice, trenutek ob katerem vam bo zadrhtelo srce. Želim vam, da bi vam na vseh semaforjih kazala zelena luč, da bi vas vedno počakal prazen lift, želim vam nasmeh na ustnicah vsakega mimoidočega, želim vam vse in še več, samo ne pozabite, vedno tu in vedno z vami "Čakaj me..."
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.10.2008 22:46:31 >