baci
|
pozdravljene vse naj vam povem,da sem zaradi tega mojega zoba skoraj izgubila živce šla sem k zobarju,ker me je bolel ko hudiča in pridem tja pa pravi da ne vidi nič kaj bi me lahko bolelo mene pa boli,potem ko sem rekla naj me da na slikanje pa bo mogoče takrat vido,pa me je z muko dal in potem,kaj se je zgodilo,spulo mi je drugi zob,in ne tisti ki me je bolel,znorela sem in tako ostala brez zdravega zoba!!! drugi dan spet grem,ker me ne neha bolet in ko me je vido,mi je rekel,da so to bolečine od tega zoba ki mi je ga spulil,in jaz njemu nazaj pravim,da me ne boli to,ampak zob zraven,pa spet glada,pa pravi da ni nič!!! ko mi je do konca spustlo sem misla skočit v njega! pa sem šla samoplačniško k drugemu zobozdravniku in me je pregledal slikal in takoj videl,da imam neko cisto,bila sem dobro uro na stolu,me rešil bolečin,sedaj me zdravi z nečim in bolečine ni več! si morate mislit,da mi je ta butec spipal zdravi zob??? znorela bom,da sem ostala brez svojega zoba!!! vse me je...,danes sem šla na wc,pa zagledam spet ta roza flek,ki sem ga imela po ET,pa res nevem ,ker za M,je še prehitro,bi jo mogla dobit komaj konc meseca,zdaj pa je 15,dan ko sem jo imela!!za popi...t nevem kaj se to dogaja z mano!!!me kr v spravlja