|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 12:28:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Če boš delala ob 3 zjutraj mi ga pošlji, bom še mojgauser posted image zbudila, da mu povem lepo novičkouser posted image

user posted image ne.....bi rada da pošlje tiralicouser posted image za mano......si smešna. Bo ded mislil, da se nam je čist odpelalo..

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
16.10.2008 12:28:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, imaš najbrž že nosečniško pozabljivost user posted image sem ti to že povedala user posted image

joj Abra, če ne bo plus, bo jutri Mb poplavljen od žalosti strašne.......saj ni, da se ne pripravljam tud na to, samo je upanje enostavno premočno.
No, no zdej pa hitr usta sprat pa roke fejst zdrgnit s sirkovo krtačo, da se to ne ponovi, alo gremouser posted image , kake so to besede user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.10.2008 12:28:54   
baci

Baci si se že dogovorila za user posted image user posted image ? Bo stimuliran al kr naravni ciklus?

mislim da bo naravni,nisem se še nič dogovorila,ampak koliko mi je takrat razložla,pa seveda koliko sem razumela je rekla naravni,nevem,res!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.10.2008 12:30:07   
Abra
Zarja, ne zdaj mislit, kaj če ne bo ... zdaj smo pozitivne in mislimo na plus!!!
Punce, jaz moram it mal delat user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.10.2008 12:30:36   
zarja1
Zarja, pol bo test kar sred noči padal user posted image te bo Shuka zbudila, ko bo ona šla lulat user posted image

Shuki si vidla.......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.10.2008 12:30:39   
sonček33
Ma abra ni ti treba it....user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.10.2008 12:33:21   
jazzz27
Še tukaj nekaj sladkega za vse nosečke in bodoče nosečke....navijam!!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.10.2008 12:33:35   
zarja1

Zarja, imaš najbrž že nosečniško pozabljivost user posted image sem ti to že povedala user posted image

joj Abra, če ne bo plus, bo jutri Mb poplavljen od žalosti strašne.......saj ni, da se ne pripravljam tud na to, samo je upanje enostavno premočno.
No, no zdej pa hitr usta sprat pa roke fejst zdrgnit s sirkovo krtačo, da se to ne ponovi, alo gremouser posted image , kake so to besede user posted image

zdaj mi je pa slabo......user posted image  od tega ribanja......samo res zgaga me daje že nekaj dni od nervoze....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.10.2008 12:34:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

Baci si se že dogovorila za user posted image user posted image ? Bo stimuliran al kr naravni ciklus?

mislim da bo naravni,nisem se še nič dogovorila,ampak koliko mi je takrat razložla,pa seveda koliko sem razumela je rekla naravni,nevem,res!!!

aha, pol čakaš le še user posted image . Moraš prvi dan poklicat verjetno za UZ?

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.10.2008 12:34:21   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Abra - v Wellnes Živa Bled....poročno darilo

sicer ne poznam, je pa super darilo. user posted image Uživajta! Jaz tudi še razmišljam kam bi šla. Baje je v Šiški super tajska za nosečke.

Zarja, pol bo test kar sred noči padal user posted image te bo Shuka zbudila, ko bo ona šla lulat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image tud lahko user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.10.2008 12:34:59   
zarja1

PA JA jAZZZ JE SPEKLA PECIVO......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.10.2008 12:36:11   
Shuka

zdaj mi je pa slabo......user posted image  od tega ribanja......samo res zgaga me daje že nekaj dni od nervoze....

Jest bi rekla od česa drugega....ampak to bomo na glas povedali jutriuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.10.2008 12:37:01   
zarja1

Abra - v Wellnes Živa Bled....poročno darilo

sicer ne poznam, je pa super darilo. user posted image Uživajta! Jaz tudi še razmišljam kam bi šla. Baje je v Šiški super tajska za nosečke.

user posted image user posted image user posted image user posted image tud lahko user posted image

pa saj sem ti že rekla,....Le kaj bi jaz brez tebeuser posted image ...Evo na nasuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.10.2008 12:38:02   
Shuka

PA JA jAZZZ JE SPEKLA PECIVO......
Mal preveč čokolade za moj okus ampak ne bomo malenkostni user posted image user posted image user posted image

Abrica
- delo krepa človeka in kar lahko storiš danes pusti za jutri, te bo še vedno počakalo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.10.2008 12:40:12   
zarja1
Shuki pa je tebe tud po Estrofemu tak spodaj špikalo?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.10.2008 12:40:12   
baci
pozdravljene vse

naj vam povem,da sem zaradi tega mojega zoba skoraj izgubila živce
šla sem k zobarju,ker me je bolel ko hudiča in pridem tja pa pravi da ne vidi nič kaj bi me lahko bolelo
mene pa boli,potem ko sem rekla naj me da na slikanje pa bo mogoče takrat vido,pa me je z muko dal
in potem,kaj se je zgodilo,spulo mi je drugi zob,in ne tisti ki me je bolel,znorela sem in tako ostala brez zdravega zoba!!!
drugi dan spet grem,ker me ne neha bolet in ko me je vido,mi je rekel,da so to bolečine od tega zoba ki mi je ga spulil,in jaz njemu nazaj pravim,da me ne boli to,ampak zob zraven,pa spet glada,pa pravi da ni nič!!!
ko mi je do konca spustlo sem misla skočit v njega!
pa sem šla samoplačniško k drugemu zobozdravniku in me je pregledal slikal in takoj videl,da imam neko cisto,bila sem dobro uro na stolu,me rešil bolečin,sedaj me zdravi z nečim in bolečine ni več!
si morate mislit,da mi je ta butec spipal zdravi zob???
znorela bom,da sem ostala brez svojega zoba!!!

vse me je...,danes sem šla na wc,pa zagledam spet ta roza flek,ki sem ga imela po ET,pa res nevem ,ker za M,je še prehitro,bi jo mogla dobit komaj konc meseca,zdaj pa je 15,dan ko sem jo imela!!za popi...t
nevem kaj se to dogaja  z mano!!!me kr v user posted image spravlja

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.10.2008 12:42:40   
baci
zarja-prvi dan moram poklicat ko dobim M
samo nevem kako bo zdaj to,ker tako kot sem napisala prej v postu,se nekaj že dogaja,pa sama nevem kaj!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.10.2008 12:42:48   
zarja1
Baci no zobna katastrofa. Fino pa, da je bolečina mimo. Izcedek je lahko zaradi količine hormonov še v telesu. Saj se bo uredilo.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.10.2008 12:46:30   
Shuka

Shuki pa je tebe tud po Estrofemu tak spodaj špikalo?
Ne jest sem mela sam mal slabo prebavouser posted image user posted image user posted image . Veš nikoli zagotovo ne moremo reči, zaradi česa nas špika ali je to E ali U ali kaj drugega, važno je da so pikice zdej vgnezdene in verjetno poganjajo korenine globoko v maternici pa je to tisto kar čutiš.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.10.2008 12:46:37   
pika.po
ufffffffffff kok sem raz****, me je spet ven vrglo, jest pa cel roman napisan...

mojsonček: Mi je prav hudo za eno tvojih pikic. user posted image user posted image user posted image Ampak verjemi da je druga pikica prava borka in bo ostala pri tebi na toplem še kar nekaj mesecev. Ti pošiljam veliko pozitivne energije, pa tele pikapoke za srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP: Verjamem da je težko tebi in njemu. Se je včasih preklemano težko spopasti z strahovi, dvomi in ostalimi črvički in hudički. Držim pesti, da vama tokrat uspe. Poskusita se čimbolj sprostiti, si vzeti čas zase, se malo pocrkljati in dati vse ostale stvari na stranski tir. Na enem od naslednjih srečanj se itak srečamo kot user posted image   user posted image user posted image user posted image

Pikovitka: Morda bi bilo res boljše zamenjati G, ta ti kot zgleda ni v pomoč in podporo. Držim pesti da ti ciste odnese teta rdečka, potem pa veselo v postopek.

kajsica: pozitivne misli, še malo pa boš zagledala user posted image user posted image . user posted image

mismis: tale teta Pehta je pa carica. Sem že veliko slišala o njej. Vidiš verjetno sta vidva rabla samo še tale skrivni recept: najprej čajčki pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob pravem času in rezultat user posted image user posted image bo tu! Navijam zate!

Pa kužona pozdravi, ga naslednjič pobožam user posted image user posted image user posted image

gigi, Mlinčka, miš: vidim da ste dobro opravile in da pirčki pomagajo user posted image user posted image user posted image

lučka 25: bravo za nov postopek user posted image user posted image user posted image

bozza: navijam tudi za tvoja dva user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

gospodarica: dan ko boš zagledala magični plusek je že skoraj tu user posted image user posted image user posted image

V glavnem punce moje navijam za vse nas!

Lep dan vsem!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.10.2008 12:50:23   
baci
ja res upam da se bo vse uredilo,ker imam ta teden že pokvarjen do konca

zarja-kako se ti držiš? še malo pa bo plusek pokazal ne?držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.10.2008 12:50:49   
Shuka
Baci - teli socialni zobarji so čist prevelki mazači enim se sploh ne ljubi delati kot bi morali. Žal mi je da si bila ob zob zato, zdej vsaj veš, da k njemu ne greš več nazaj. Naj ti hitro popusti bolečina.user posted image

Kar se pa M tiče so pa res tolk skrivnostna ta pota gospodova, da se mi zdi, da je nikoli zares ne bomo pogruntali do obisti.

Upam, le da te vse te tegobe kar se da hitro zapustijo in da ti bo spet posijal sonček.user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.10.2008 12:51:10   
zarja1
Hvala Baci.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.10.2008 12:51:28   
miska73
Samo na hitro poročam.
Vas nimam zdajle čas brat. Bom nadoknadila popoldan ali zvečer.

Danes je bila v LJ na UZ gužva.
Sem spoznala dve super dekleti - Mlinčko in Žiži.
Če ste vse tko fajne, potem komi čakam, da pade kmalu spet kak žur.

Drgač pa moji folkli bolj počasi rastejo. V zadnji dveh dneh so se povečali samo za 2-3 mm.
Jutri se tako grem spet pokazat na UZ.
Mlinčka pravi, da moram malo več piva spiti. Jo bom ubogala. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.10.2008 12:52:43   
zarja1
Miška 73 ti bom rekla sam to: HAJNIuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?