|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
6.10.2008 17:58:49   
emi*
Grem nadaljevanka me čaka!!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.10.2008 18:07:46   
arabela*
emi,ne dajaj na dudo daktarinauser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.10.2008 18:08:23   
arabela*
Kero nadaljevanko gledašuser posted image ?? Moja pa je že končanauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.10.2008 18:39:14   
lana luna
evo prvi nasmešek Sarice

http://www.moj-album.com/slike/7825859/Ji6YxC2NtSC9iuUc.v.jpg

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.10.2008 18:50:41   
arabela*
Saricauser posted image user posted image ,luškana pupa

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.10.2008 18:57:42   
emi*
Saraya zakaj ne?Ma v lekarni mi je rekla da dam gor,to ji je tudi pomagalo.user posted image user posted image

Ma veš gledam,Dame chocolate,ti pa uno pred njo ali?user posted image user posted image Začela sem jo gledat med nosečnostjo,od dolgčasa,par jih je že končalo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.10.2008 19:01:10   
bark
Ojla, sem vas prišla mal počekirat.Celo prebrala sem vasuser posted image .
Nekaj sem se spomnila,da vas moram vprašat.
Ali ste ve dala cepiti proti tuberkolozi?Ko so meni v P ponudili to za prebrat in podpisat,sem kr NE obkrožila,ker nisem mela blage veze.
Kahlo mi imamo tudi našega Tita čez dan kr v tej košari od vozeka in tud ful uživa not in tudi zaspi.Sva ful azdovoljna s tem vozičkomuser posted image .Mali pa tudi.Dočim speljemo na sveži zrak,že spi.

Drugače pa jaz uporablljam milerke-tiste najmanjše zaenkrat.Mislim,da so okrog 4eur paket-not jih je pa 28,če se ne motim.

Se še kaj javim.Od jutri naprej sva pa midva sama doma-ojojojoj.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.10.2008 19:07:44   
ključek
po mojem res malo zapira daktarin.

prosim razlago.........zakaj se to uporablja????user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.10.2008 19:07:46   
Lara Croft
Babetine.... jst sem vsak popoldne tkuuuuuuu zmatrana.... in glava me že dva dni boli.... ma ne vem nooooooooo... pa naša Lara kr veliko spi... A me dojenje tku utruja al so to že leta? user posted image

Je bla danes patroažna tle.... smo jo vagale pred podoju in po.... iz desne zize priteče 0!!!!!  Iz leve pa poje 60 ml.... Tudi na videz je moja desna ziza skoraj taka, kot pred nosečnostjo....

Je rekla, da dodatka ne rabi in da se je preveč poredila.... Pa je samo do porodne teže prišla... Če joče, da naj ji dam čaj.... no, tko sem danes že dvakrat naredila in se je glih tko pomirila in zaspala... pa še polivala ni toliko... user posted image

V petek se bo naša punca prvič kopala.... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... samo ne vem, če bo uživala, ker ko je lačna ni pardona.... se dere, kot bi jo iz kože dajali... user posted image user posted image In patronažna je rekla, da jo bo kopala pred dojenjem.... ajuto, to bo dretja...

Ma zakaj se pa Morango nič je javi... sva šli isti dan domov... user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.10.2008 19:09:30   
ključek
A me dojenje tku utruja al so to že leta?

lara.........tadrugo..............user posted image user posted image user posted image ..........že ni...............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.10.2008 19:10:34   
ključek
samo ne vem, če bo uživala, ker ko je lačna ni pardona.... se dere, kot bi jo iz kože dajali...

naša isto........že kričala je od tegote, k sem jo kopala, ona pa lačna..............

Neposredna povezava do sporočila: 411
6.10.2008 19:28:49   
emi*
Lara kak čaj dajaš jaz mam krtek????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.10.2008 19:44:40   
morango
Pozdrav po dolgem času,

sem si vzela čas brez računalnika, neta, TV ... in tako sem vas danes brala kar nekaj časa. Skratka, čestitke vsem novim mamicam: Lana Luna, Marsy, Virtualna, RačkaPK. Upam, da nisem katere izpustila. Čim več lepih budnih trenutkov z malčki in čim več prespanih ur ponoči.

Naša Lena je bla pa težka 3650 in dolga 54 cm, v glavnem kar dolga in težka punca, me je prav presenetila. Porod je bil zaradi velikosti kar naporen, ma je blo pol fajn, ker sem imela za cimro Laro Croft, Lena pa Laro.

Midve se kar lepo dojiva; v porodnišnici ji je teža kar padla, ma zdaj sva spet na 3800. Punca pridobiva počasi, ma vztrajno. Zaenkrat je zelo pridno dete, ima 4-urne intervale spanja, podnevi in ponoči - včasih potegne celo na 5 ur in pol. Najbolj pa uživa v previjanju, je prava mazica, prav čaka, da jo maževa, masirava in takrat začne kar grulit od užitka. Patronažna je rekla, da jo je pravi užitek negovat, ker tolk vidno uživa. Danes smo jo prvič skopali, no jo je patronažna, in seveda je mala uživala 100 na uro. Zdaj pa že cel dan spi, se zbudi, da poje, in gre spet spat. Ja, kopanje jo je čist zmatralo.
Zunaj pa še nisva bili, ker je blo hladno, pa še jaz sem imela par dni vročino. Upam, da bo jutri lepo toplo, da ne bo preveč pihalo in greva na en sprehodič.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.10.2008 20:17:56   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

A me dojenje tku utruja al so to že leta?

lara.........tadrugo..............user posted image user posted image user posted image ..........že ni...............

user posted image user posted image user posted image
Samo me ti hecaj.... ma kukr mi ne gre vse ku bi moglo, se samo cmerim... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.10.2008 20:20:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Lara kak čaj dajaš jaz mam krtek????

Sem kupla začimbe.... majaron, kumino in janež.... vsakega po ščepec dam v deci vode... 

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.10.2008 20:25:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango
Pozdrav po dolgem času,

Bi bil že cajt... user posted image

Sej Lara tudi uživa v umivanju, preoblačenju, masiranju.... ma ne, če je lačna... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.10.2008 20:33:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Lara Croft - hvala za čestitke

kar se tiče pa trebuha
moj je neki tazga kot globus
po obliki pa tut po barvi
vse "reke" se vidjo user posted image
mah bo že........

Pr men so bolj avtoceste, al kere so že z rdečo narisane?user posted image  A je še kera dobila strije po porodu. Jaz jih nisem imela do konca, 2 dni po porodu pa malo morjeuser posted image .

Ful velik pišete o tem Daktarinu. A to je za sor? Jest prvič slišim za daktarin. Malo razlage prosimuser posted image

Lara AD3 kapljice dobiš po 1. mesecu oz. prvem pregledu.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.10.2008 20:38:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Nekaj sem se spomnila,da vas moram vprašat.
Ali ste ve dala cepiti proti tuberkolozi?Ko so meni v P ponudili to za prebrat in podpisat,sem kr NE obkrožila,ker nisem mela blage veze.

Men je to kar sama obkrožila, jaz sem pa sam podpisala. A ni to izjava, da ne prihajaš iz nekih 3. dežel al kajuser posted image . Jaz se ne spomnim, da bi me kdo spraševal če hočem cepit otroka...

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.10.2008 21:07:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A je še kera dobila strije po porodu.

Jst sem danes nekaj kratkih kolesarskih stez na bokih vidla.... Sem gledala, kaj me tk srbi, pa zagledam to reč... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.10.2008 21:50:51   
meta21
Sej če srbi, najbrž pomeni, da se celijo. Mene ena kolegica prepričuje, da če so rdeče, zginejo. Jaz se še kar mažem z oljem proti strijam. Slabš ne more bit.

Neposredna povezava do sporočila: 420
6.10.2008 22:23:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

emi,ne dajaj na dudo daktarinauser posted image .

zakaj ne?    v bolnici so ga dajaliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.10.2008 22:28:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine.... jst sem vsak popoldne tkuuuuuuu zmatrana.... in glava me že dva dni boli.... ma ne vem nooooooooo... pa naša Lara kr veliko spi... A me dojenje tku utruja al so to že leta? user posted image

lara - jaz mislim, da je to tazadnjeuser posted image , se men tud dogajauser posted image , pri prvem pred 8 leti pa se mi ni user posted image  (pa sem ga polno dojila - brez grama dodatka......   , pa nič ni spal, pa .....

Neposredna povezava do sporočila: 422
6.10.2008 22:31:03   
arabela*
zato,ker baje ni vredu.Pa tud otrok se pol tega navadi in noče sprejet več dude brez daktarina(preverjeno).Pa tud naša P.je to potrdilauser posted image
(aja,za daktarin govorim,ker mi citiranje ne gre)user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.10.2008 22:38:26   
gold fish
we are sorryuser posted image ...

... ma nekaj v vezi z daktarinom....

ga dajem na dudo, ko ima krče, mogoče 1x na dan, ko je res hudo.....pa ne vsak dan.....

.... se mi ne da še vse enkrat pisat....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.10.2008 22:41:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...bom pa danes zvečer probala s tem baby vacom.....

....probala....deluje user posted image .....  Dete niti trznilo ni..... je ugotovil, da je fajn, da gredo mačke in sluz ven in je lepo vlekel svojo dudo..... 
Je pa zgledalo res tako kot kaže video.....user posted image

...in sedaj spi.....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?