|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
6.10.2008 10:31:55   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Berem, da te je Lara čist pocukrala. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ja, res.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.10.2008 10:33:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vauuuuu,mi je uspelo poštimat malo po stanovanju.Pa še omaro sem celo pospravla,še eno imam,pol pa se itak alarm vklopiuser posted image user posted image

Ma ti si za ožent.... za vse imaš cajt.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.10.2008 10:41:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

No, pa sem vas najdla user posted image . Midve sva doma!!! In sem ugotovila po seznamu, da je najinaKaja največja med septembrčki user posted image .

Zdej sem šla jaz to počekirat.....user posted image al je na seznamu narobe, ker so še druge pupe večje..... od VIrtualne mislim, da je največja..... pol MTY.... tvoja nima niti 4kg, glede na seznam...user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 378
6.10.2008 10:43:06   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image user posted image user posted image user posted image  Uspelo mi je mojega prejšnjega sončka v avatarju zamenjat novim sončkom-Lovrom!user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, joj, joj, kaki cartek.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.10.2008 10:45:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
tale dojenje...........user posted image user posted image user posted image user posted image ..........sploh ni tako ajnfuh kot zgleda...........

Niti približno.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.10.2008 10:46:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ja,mi z škarjami režemo nohte.Do sedaj sicer še nismo,sem ji res malo pogrizla,nekaj pa potrgala.

Jst bom tudi grizla, ker škarjic ne najdem.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.10.2008 10:50:05   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

OJLA

8/9 smo dobili našo punčko Marijo
velika je bila 50 cm in težka 2,900kg

Čestitke..... lepo ime sta ji dala.... user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.10.2008 10:52:36   
Lara Croft
Madonca, skor celo stran sem nakucala sama.... user posted image user posted image user posted image

Tk, zdej ku sem rešla zadeve na forumu, se grem stuširat in spedenat.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.10.2008 11:12:13   
Lara Croft
Kaj zdej, si bomo tudi trebuhe kazale? user posted image user posted image user posted image user posted image Matr, mam dobre ideje, ne? hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 384
6.10.2008 11:38:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Berem, da te je Lara čist pocukrala. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ja, res.... user posted image

Jaz se tudi kar nasmiham, ko vidim, kaj je to malo bitjece iz tebe naredilo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 385
6.10.2008 13:22:39   
RAČKAPK
Lara Croft - hvala za čestitke

kar se tiče pa trebuha
moj je neki tazga kot globus
po obliki pa tut po barvi
vse "reke" se vidjo user posted image
mah bo že........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.10.2008 13:26:11   
alysa
Komej vas dohajam ... user posted image user posted image user posted image  sm si mogla mal odpočit ... čez vikend me je taka utrujenost prijela, da sm si mogla vzet mal časa zase ... user posted image user posted image user posted image  

lara, luštna pupika user posted image user posted image user posted image

čestitke lani luni, marsy in račkipk user posted image user posted image user posted image

goldfish, js mu dajem vetrovne kapljice na dudo, ko ga zvija, lahk pa tut na žličko, do 10 kapljic ob napenjanju ... Anžetu do sedaj kr pomagajo, da krči ponehajo in se pokaka ali pa sprdiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.10.2008 13:35:31   
gold fish
...danes vračam tehtnico....mislim, da ima naše dete nekje okrog 4kg...... ga nisem čisto slačila zato ne vem, ampak je tu nekje.....  Drug teden pa že druga posvetovalnica in 2 mesecauser posted image ...ne morem verjetuser posted image

A ste kaj razmišljale a boste dale user posted image  pri 2 mesecih cepiti proti rota virusu?  Jaz še ne vem točno....

...bom pa danes zvečer probala s tem baby vacom.....

Bubi - koliko poje tvoja bubika?  Sta tudi vidve že preko 100mluser posted image .......

pa še nekaj me zanima....a res ta Daktarin - zapirauser posted image

...šibam.... alarmuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.10.2008 13:37:05 >

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.10.2008 14:06:09   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.10.2008 14:10:50 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.10.2008 14:12:10   
ključek
čestitke za princesko!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.10.2008 14:15:36   
pf
Pozdravljene punce.
Gold fish po mojem res malo zapira daktarin. Naša kaka po trikrat na dan, zdaj pa ji malo bolj intenzivno mažem jeziček in je včeraj samo enkrat, drugače pa cel dan in noč samo tiščala. Brez uspeha seveda. Zjutraj sem ji skuhala kamilčke z malo sladkorja in je zdaj šlo dvakrat. Ne vem, če je to od daktarina, ampak sem nekaj brala, da zapira.
Pri nama je bila danes patronažna. Sem jo klicala, ker Lana tako malo je že dva dni, da človek ne more verjeti. V petih minutah se kao naje in noče več pa če še ne vem kaj. Mi jo je zvagala in se je od 23.9. zredila 360 gramov, ampak ne gre mi v glavo, da se naje tako hitro. Imam namreč občutek, da se ne. Dojko tišči stran, če jo hočem še malo siliti pa začne jokati. Sicer imam mleka ful, ampak ne verjamem, da lahko tako hitro toliko posesa. V bistvu bi ona mogla 100 ml na tri ure že pojest, ker je 6 tednov stara, ampak dvomim da jih. Pa saj je nočem pitati, ampak se mi zdi, da to ni vredu. Patronažna mi ni znala nič kaj svetovati. Jeziček ji mažem z daktarinom, ker ima malo belega in mi je patronažna to tudi svetovala. Drugače je živahna, ne kaže nekih bolezenskih znakov, ampak jaz sem vseeno zaskrbljena. A ima katera kakšen nasvet?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.10.2008 14:31:30   
arabela*
oi,babikeuser posted image

Bom kar našo Mariso pohvalila najprej.Je spala od dvanajstih zvečer,pa do devetih zjutraj.pa to brez,da bi se bilokaj zbudila.Me je skoraj kap zjutraj,ko sem na uro pogledalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.10.2008 14:34:23   
arabela*
mleko,so mlekarne spet v pogonu.Moram rečt,da se za to mleko tak psihično,kot fizično trudim.Včasih pet min.moram sploh čakat,da kaj priteče,pol pa se odpre in lepo steče.se mi zdi,da moram bit kar umirjena,drugače zašteka.Upam,da bo zdaj se spet delalo in da nebo problemov,drugače ne vem,kaj bomo papcaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.10.2008 14:40:02   
arabela*
drugače pa,danes sem rihtala vse možno i na občini,pa csd,svašta je tega letanja.je moral moj it očetovstvo podpisat,pa novi rojstni list smo dobili.Zdaj pa še samo otroške poštimamo in zdravstveno.Malo morje je te laufarijeuser posted image

Pa malečka se vrne iz varstva zdaj,tak da....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.10.2008 16:22:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...danes vračam tehtnico....mislim, da ima naše dete nekje okrog 4kg...... ga nisem čisto slačila zato ne vem, ampak je tu nekje.....  Drug teden pa že druga posvetovalnica in 2 mesecauser posted image ...ne morem verjetuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Mi imamo pa jutri prvo posvetovalnico. Me prav zanima.... danes sem z metrom okol bubike skakala, je po mojih merah kar zrasla user posted image

A ste kaj razmišljale a boste dale user posted image  pri 2 mesecih cepiti proti rota virusu?  Jaz še ne vem točno....

Ne, ne bom. Otrok je takoj po ceplenju kužen, ne vem, kako bi to potem speljali pri nas, da ne bi bubi fasal.

Bubi - koliko poje tvoja bubika?  Sta tudi vidve že preko 100mluser posted image .......

Ja, okoli 100 - 120 poje + aperitiv user posted image  ampak potegne po 4 ure.

pa še nekaj me zanima....a res ta Daktarin - zapirauser posted image

Ko ste začele to tu gor pisat, sem jaz tudi pomislila, da je bil Daktarin pri nas kriv za kakanje na 3 dni. Zdaj pa ga že nekaj časa nisem dala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.10.2008 17:44:14   
arabela*
kaj pa je danes tu za eno mrtvilouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.10.2008 17:45:05   
arabela*
Jaz bom danes prvič z daktarinom sšistla Marisi usta.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.10.2008 17:48:29   
arabela*
Danes sem kupla te Mullerjeve plenice.Pa moram rečt,da sem zelo razočarana.So tako trde,da sem jih z težkim srcem dala malečki na rit.Ko sem jih primerjala z Pampersko tud iz Mullerja,moram rečt,da je razlika oćitna.Tadruge so že na otip tako fino mehke.Nevem,zgleda da so meni premočle čez hrbet,zato ker so ji premale,ne zato,ker so prešvohuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.10.2008 17:54:20   
emi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.10.2008 17:58:13   
emi*
Lep pozdrav vsem še enkrat in čestitke novim,če vas je še kaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ines je pridna,samo spi je,vse po starem in se redi.Še vedno jo samo dojim kolko pa poje,nimam pojma.user posted image Ne vem kolko povleče ven,a mislim,da ma dovolj mleka.

Midve se že pogovarjava,mi že odgovarja na moje besede,prav razumem ko ji kaj paše a ko pa ne,pa smeje se mi non stop.user posted image

Daktarin sem ji že mazala in ji je pomagalo v dveh dneh se je ščistilo,ampak sem dajala na dudo in z gazo sem ji čistla parkrat na dan.Pa še na bradavice je treba dajat,da se ne ponovi,kao!!user posted image

Evo po enem mesecu ji moram spet mazat,malo se ji je nabralo na jezičku.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?