|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
25.11.2008 15:12:27   
Virtualna
A se da tu na RR blockirati kaksnega usera, mislim...a obstaja kaksna opcija, da ne beres komentarjev DOLOCENIH user posted image  ....berem, berem, berem...in se nekako trudim, se vzdrzujem...a ne gre vec ...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
25.11.2008 15:27:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

joj, kako mi razjeda zivce ... najraje bi jo... user posted image

user posted image user posted image user posted image kdo?

Aja... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4077
25.11.2008 15:30:27   
Virtualna
user posted image user posted image user posted image  z bolanimi "forami"

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
25.11.2008 15:31:56   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image  z bolanimi "forami"

Enostavno ne beri...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4079
25.11.2008 15:33:51   
Virtualna
ma ta OSEBEK mora biti res orng user posted image , da se ji da to pocet tle gor...

Neposredna povezava do sporočila: 4080
25.11.2008 15:36:42   
Lara Croft
Virtualna.... kak si kej drugač? Kdaj prideš kej v Slo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4081
25.11.2008 15:37:20   
arabela*

ma ta OSEBEK mora biti res orng user posted image , da se ji da to pocet tle gor...

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4082
25.11.2008 15:47:41   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Virtualna.... kak si kej drugač? Kdaj prideš kej v Slo? user posted image

moje pocutje je bolj tak-tak...cez nosecnost sem velikokrat jamrala, da me zgaga pece, da me zelodec boli...vse to so pripisevali moji nosecnosti, hormonom...zdaj so pa ugotovili, da imam zolcne kamne, ki so se zataknili na nekem prehodu...krvni obtok mi ves ta cas ni deloval kot je treba...zdaj imam pa probleme z jetri, s trebusno slinavko...ma za znoret...
Kar koli pojem, me zelodec zaboli... mah, brez veze....

Kdaj pridem v Slo...moji so bili pred parimi tedni pri meni na obisku...tako, da jaz nekje po Novem letu nactrujem iti k njim...ne vem...vse odvisno od "moje bolezni" ... tok se ukvarjam sama s sabo, se vso sreco, da je moja pikica tako pridna in da ne zahteva pretirane pozornosti...user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 25.11.2008 15:49:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4083
25.11.2008 15:57:23   
Lara Croft
..krvni obtok mi ves ta cas ni deloval kot je treba...zdaj imam pa probleme z jetri, s trebusno slinavko...ma za znoret...

Uf ojoj...to pa ni dobro... Ku da bi vedla, da nisi ravno OK... Upam, da se čim prej pozdraviš... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4084
25.11.2008 15:59:29   
*bubi*
...cez nosecnost sem velikokrat jamrala, da me zgaga pece, da me zelodec boli...vse to so pripisevali moji nosecnosti, hormonom...zdaj so pa ugotovili, da imam zolcne kamne, ki so se zataknili na nekem prehodu..

user posted image  user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4085
25.11.2008 16:16:55   
Virtualna
Hvala obema user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
25.11.2008 16:42:03   
pf
Virtualna tudi jaz ti želim, da se čimprej pozdraviš.
Lara ti pa fajn kremšnite speči. Joj si mi naredila lušte.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
25.11.2008 16:45:01   
pf
Glede osebka pa tudi jaz mislim, da je tole naravna katastrofa. A ni toliko pametna, da bi videla, da smo jo skužile, pa na drugih temah tudi. Punca zresni se. Čimprej. In če se delaš tako norca kot se ti, se ti prej kot slej vse povrne. Pa ti ne privoščim, ampak razmisli o tem. Idi se raje malo zluftat kot da tu visiš na netu in se norca delaš. Pa verjetno veš, čeprav te ne imenujem, da je to namenjeno PRAV TEBI. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
25.11.2008 16:58:52   
emi*
ojla!

o vidim ,da ste se začeli že kregati med sabo.kaj pa je blo ,če smem vedeti??user posted image user posted image kar naenkrat nova tema.user posted image

Danes je š emalo snežilo in zdaj je mir,upam,da se kmalu stopi ta sneg,ki ni nobene koristi od njega,samo blato.user posted image To mi je najhujše,ko moram kam ven pa nimaš kam stopit.Lepo ga je gledat skozi okno ko pada.user posted image

Ines se kar z rožico pogovarja,še dobro da je danes mirna,ker sem danes dobila po tem 1 letu to fešto smotano.user posted image user posted image Joj tak čuden občutek mam spodaj kot da mi bo vse ven padlo.Važno,da ni nekih bolečin.Prvi dan je vedno bil samo za sedet.user posted image

če bi se radi kregali evo me,jaz sem taprava za to.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
25.11.2008 17:04:34   
emi*
aja pa še to,joj moram dat ven iz sebe,če ne bom tašči nos razbila.user posted image kaj še kateri tašča utruja okrog dojenčka??Enkrat sem mojo napizdla pa zdaj ne govori več meni amak kar Ines govori.Npr.: Ines kihne a ona:Joj a si se prehladila,ti je mrzlo,joj maš ledene roke,...user posted image Ines mežika z učkami,ko ji greš proti nosu(mislim,normalno ne) in ona :Ma kaj te je kdo tepel,ti kdo preveč nos čisti,....user posted image Ines včasih tečna pa ta spet:Kaj si lačna,ti je vroče,sigurno ti nekaj ne paše,......................OOOO hvala bogu da ne živi blizu.

Aja in pol je še rekla mojemu,da se vidi, da je ne maram.Mislim haloooo,kaj je nora.user posted image

ccc,enkrat bom še bolj eksplodirala,da bo joj.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
25.11.2008 17:16:18   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

aja pa še to,joj moram dat ven iz sebe,če ne bom tašči nos razbila.user posted image kaj še kateri tašča utruja okrog dojenčka??Enkrat sem mojo napizdla pa zdaj ne govori več meni amak kar Ines govori.Npr.: Ines kihne a ona:Joj a si se prehladila,ti je mrzlo,joj maš ledene roke,...user posted image Ines mežika z učkami,ko ji greš proti nosu(mislim,normalno ne) in ona :Ma kaj te je kdo tepel,ti kdo preveč nos čisti,....user posted image Ines včasih tečna pa ta spet:Kaj si lačna,ti je vroče,sigurno ti nekaj ne paše,......................OOOO hvala bogu da ne živi blizu.

Aja in pol je še rekla mojemu,da se vidi, da je ne maram.Mislim haloooo,kaj je nora.user posted image

ccc,enkrat bom še bolj eksplodirala,da bo joj.user posted image user posted image

....danes se je moj mali ustrašil da je začel na ves glas jokat,se dret(zelo glasno govori...tašča)....ona je pa cel halo zgnala da kaj mu je če se je danes sploh kaj smejaluser posted image ...in ko povem da ja ful...pol ma pa take za povedat da je jojuser posted image ...da je juter luna,pa da ni dost jel...halooooooooooooo...pol sem jaz začela neki šmrcat,ker sva bila odzuni ona pa joj mami je prehlajena te ne bo smela lupčkat...jaz sem pa mela fajn izgovor da ga nikol ne na usta sam na lička(ker sem že njo parkrat ulovila da ga na ustauser posted image )pa se je hiter zgovorla da ona ga tudi ne...no zdej bo vsaj vidla da gledam kam ga lupčkauser posted image ....pol ga je začela slačevat iz kombinezončka in se je jokal ko sem pa jaz pršla zraven se je pa umiril me gledal in se mi smejal...ona je pa komentirala da zaradi tega ker ga rihtam in sem največ z nijm....ja normalno saj sem jaz mama oziroma mami ker si ona želi da jo kliče mama....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
25.11.2008 17:18:05   
pf
Emi ne se sekirat, saj so vse tašče iste. Samo vsaka ima svoje fore, vsaj to jim je različno. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
25.11.2008 17:20:28   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....danes se je moj mali ustrašil da je začel na ves glas jokat,se dret(zelo glasno govori...tašča)....ona je pa cel halo zgnala da kaj mu je če se je danes sploh kaj smejaluser posted image ...in ko povem da ja ful...pol ma pa take za povedat da je jojuser posted image ...da je juter luna,pa da ni dost jel...halooooooooooooo...pol sem jaz začela neki šmrcat,ker sva bila odzuni ona pa joj mami je prehlajena te ne bo smela lupčkat...jaz sem pa mela fajn izgovor da ga nikol ne na usta sam na lička(ker sem že njo parkrat ulovila da ga na ustauser posted image )pa se je hiter zgovorla da ona ga tudi ne...no zdej bo vsaj vidla da gledam kam ga lupčkauser posted image ....pol ga je začela slačevat iz kombinezončka in se je jokal ko sem pa jaz pršla zraven se je pa umiril me gledal in se mi smejal...ona je pa komentirala da zaradi tega ker ga rihtam in sem največ z nijm....ja normalno saj sem jaz mama oziroma mami ker si ona želi da jo kliče mama....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne moreš verjamešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
25.11.2008 17:22:18   
pf
Gloria tvoja tašča si želi, da jo kliče bavcek mama. Ta je pa dobra. Povej ji, da je mami, mama, mamica samo ena in da si to ti. Moja si želi, da bi jo klicala nani. A ste že jemale to? Poznam kar precej ljudi in še v življenju nisem slišala za nani. Sedaj mi ni za komentirat teh njenih fint, ko bo pa mala začela dojemati in govoriti, ji bom pa jaz povedala, da je to njena babica in ne nani in takrat bom tudi njej povedala. Pa pedagoški delavec je tale naša nani. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
25.11.2008 17:23:24   
gloria
...pozabla sem vas pozdravt sem šla kr komentiratuser posted image ....dober dan oziroma že večer....

...berem vas tko tko na presledke in se res divim vam ko ste skoz tuki da vse sfolgateuser posted image user posted image user posted image .....jaz upam da ko krči minejo bo tudi več cajta....vas pa pogrešamuser posted image ...
...mali lepo napreduje....zdej mi ga dva dneva sračka da mi zvečer pred 23 ne zaspi drugače se pa prav veliko ne sekiram ker je še verjeten premali da bi ga uvajala na red ali neuser posted image ...rokco si tudi rine v usta da o slinjenju ne govorimuser posted image ....slikice od naših septemberčkov so prečudovite....res so lepi otrociuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
25.11.2008 17:28:54   
gloria
Gloria tvoja tašča si želi, da jo kliče bavcek mama. Ta je pa dobra. Povej ji, da je mami, mama, mamica samo ena in da si to ti. Moja si želi, da bi jo klicala nani. A ste že jemale to? Poznam kar precej ljudi in še v življenju nisem slišala za nani. Sedaj mi ni za komentirat teh njenih fint, ko bo pa mala začela dojemati in govoriti, ji bom pa jaz povedala, da je to njena babica in ne nani in takrat bom tudi njej povedala. Pa pedagoški delavec je tale naša nani.

...jaz se tudi tolažim z tem da ko bo večji mu bom že dopovedala....zdej se pa ne mečem na zobe z njo....ona je zdej šla v penzijo in je po cele dneve doma,tak da jaz komi čakam da pride moj domov ker mamo mir...on ji že pove svoje....za nani pa tudi jaz nisem slišalauser posted image ....sem vesela da ste zdaj ok,sem prebrala kak si se sekiralauser posted image ..

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
25.11.2008 17:30:29   
gloria
Glede osebka pa tudi jaz mislim, da je tole naravna katastrofa. A ni toliko pametna, da bi videla, da smo jo skužile, pa na drugih temah tudi. Punca zresni se. Čimprej. In če se delaš tako norca kot se ti, se ti prej kot slej vse povrne. Pa ti ne privoščim, ampak razmisli o tem. Idi se raje malo zluftat kot da tu visiš na netu in se norca delaš. Pa verjetno veš, čeprav te ne imenujem, da je to namenjeno PRAV TEBI.

user posted image user posted image user posted image user posted image  katastrofa resuser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
25.11.2008 17:33:48   
gloria
...eno vprašanje....
..Nik si dostikrat rokcami žuli očke in nosek ter pordeči mu okrog oči,v predelu obrviuser posted image ....ali ga kaj srbi ali je pa na kaj alergičenuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
25.11.2008 17:34:35   
gloria
....morem iti alarm se beremo kasneje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
25.11.2008 17:36:56   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gloria tvoja tašča si želi, da jo kliče bavcek mama. Ta je pa dobra. Povej ji, da je mami, mama, mamica samo ena in da si to ti. Moja si želi, da bi jo klicala nani. A ste že jemale to? Poznam kar precej ljudi in še v življenju nisem slišala za nani. Sedaj mi ni za komentirat teh njenih fint, ko bo pa mala začela dojemati in govoriti, ji bom pa jaz povedala, da je to njena babica in ne nani in takrat bom tudi njej povedala. Pa pedagoški delavec je tale naša nani. user posted image  user posted image  user posted image

Očitno preveč gleda španske nadaljevankeuser posted image user posted image user posted image Tako se tam kličejouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?