Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:22:07
|
|
|
|
meta21
|
A si še tukaj? Dej se na skype priklopi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:29:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A si še tukaj? Dej se na skype priklopi! Ja sem... ma nisem na svojmu računalniku, zato nisem on line.... drugače se mi avtomatično vklopi.... Se malo švercam tle na možev PC, ker če prižgem lap top, pol ga do večera ne ugasnem in visim stalno gor...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:30:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, Lara je začela na veliko roko čučat..... vsa je mokra.... pa smo ji včeraj spet dudo uturali.... in jo je zagrabla.... juhuhuuuuuuuuuuu.... Zdej je zaspala in jo je ven pljunila oz. ji je padla.... uf pa se nič ne pritožuje.... jo grem kar umaknit.... Jest mu tud roko umikam pa dudo turim v usta. Mam že 100 zvijač, kako ga prepričat, da jo zagrabi . Na koncu koncev pa še vedno roko oz. prste sesa. jaz mu tud dudo turim, namesto da si pest v usta tiši.... gor na njo pa kapljico vetrovnih namažem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:33:58
|
|
|
|
meta21
|
Ja, goldi, to je ena od teh 100-ih . Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planov . Se zvečer kaj tipkamo, jaz grem zdaj tud kuhat. Sicer mi je foter olajšal delo, ker je poleg vsega ostalega odtopil tud pekač z lazanjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:34:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj za voziček mi ni problem ta pajac, kaj pa za v lupinico kak ga naj not stlačim.. pf..katero zimsko vrečo imaš...a tisto za lupinico? Jest ga za v lupinico ne dajem v kombinezon. Itak jo imam samo za v avto in se trudim, da avto prej segrejem, oblečem mu pa poleg tega kar ima doma samo eno jopico in kapo pa pokrijem ga z deko, v avtu pa odkrijem, jopico odpnem in kapo dam dol, ko se enkrat segreje (je vsaj tolk stopinj k doma). Je pa res da mam jane lupinico, ki je ful obložena in je kot da bi bil s treh strani v puhovki ...saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam malo , pa še pol...kam naj ga tam dam v bolnici , .....pa glede na to, da je mrzlo......a mu bo dovolj, da je pokrit s koco, preko glavice pa pleničko vržem ..... ...ma saj mogoče sploh ne bo tako hudo, samo grem prvič sama z njim s ta večjim avtom, pa bo zadaj sam ....zato gruntam vse možne scenarije ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:35:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugač sva pa glihkar priplužla domov. pri mojih sorodnikih na koroškem je baje okrog 5cm snega - Črna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:37:33
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sicer mam monologe ampak vam moram povedat, kaj se nam je dans zjutraj zgodil. Ena mala srhljivka po resničnem dogodku : Moj je šel dol v kuhno, da bi dal psu jest in pride gor pome, češ da naj grem spucat kri v jedilnico, ker se njemu mudi. In ko sem prišla dol je iz shrambe pod vrati tekla kri in se zbirala v jedilnici. Mater sem že skoraj CSI-jevce sklicala . In kaj je blo? Moj foter je v nedeljo zjutraj jemal meso iz skrinje in je gajbo z govedno postavil na polico in.... POZABIL! Ko se je odtopilo je seveda ven priteklo... Svašta! Še dobr, da me je moj prej pripravil, ker bi me najbrž kap, če bi sama najdlo to lužo. HAHAHAHAHA TI SI PA RES SMEŠNA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:38:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
.saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma Jutri dobiš kombinezonček...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:40:05
|
|
|
|
bibica1
|
TUKI JE PA TOČN 1,5 CM SNEGA ................ SM GA ŠLA VEN MERIT Z RAVNILOM
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:41:02
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz mam pa že kuhano...sem bila pridna...... bo danes pašta, pa mogoče še jabolčni štrudl vržem v pečico.... - mi je od včeraj krača ostala, pa sem se kar tega lotila, je tak na izi .... račkapk - krčeki so tak tak...., pomoje to niso več pravi krči....ponavadi okrog 18 ure za cca 15 min nekaj jokca, pol pa mir... Sicer mu še dajem v vsako flaško sedaj sab simplex, ker se mi ni dalo v A it.... Pa dokler jih ne porabim bo dobil tako kot prej...pol bo pa tak že skoraj 4 mesece ...že .... kako ste kaj vi? Kje se pa naše ostale babe potikajo........kar naenkrat so skoraj vse poniknile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:42:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma Jutri dobiš kombinezonček...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:42:59
|
|
|
|
meta21
|
Deja, a se malo švercaš? Smo tukaj pridne čveke, ne? Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:44:20
|
|
|
|
meta21
|
Joj, kar čvekam. Zdaj pa res grem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:47:57
|
|
|
|
bibica1
|
pri nas je bila pa pica NJAMS sem jo sama naredila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:50:44
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Deja, a se malo švercaš? Smo tukaj pridne čveke, ne? o kakšni deji sanjaš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 13:55:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planov Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 14:57:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Deja, a se malo švercaš? Smo tukaj pridne čveke, ne? Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo? bom naštudirala vse možne variante
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 15:08:44
|
|
|
|
bibica1
|
tuki je že 5 cm snega bo treba skidat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 15:12:40
|
|
|
|
pf
|
Gold fish zimska vreča se da speti tudi v jajčko, ampak malo bolj težko. Zadnjič sploh nisem vedela, da to gre pa je Saraya rekla, da ona pa ima tako, ko gre not. Potem sem študirala, da valjda da so zato spodaj zadrge. Ampak je malo okorna v tistem, zato imam samo za v voziček jo. Drugače pa skozi uporabljam zimski kombinizonček in še lepo gre v lupinico. Zaenkrat. Pa po nogicah jo s tako malo dekico pokrijem zdaj ko je res mrzlo. Ko jo pa nesem v avto, ali pa iz njega ji pa strehico naredim na jajčki (maxi cosi lupinica), da ji ne piha. Bo pa kar problem čez čas tale lupinica, ker so orenk male. Pa vidim pri pediatru, da imajo nekateri še manjše. Ali pa se samo meni zdi? A kaj razmišljate s čim jo boste nadomestile?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 15:15:34
|
|
|
|
pf
|
Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 15:17:53
|
|
|
|
pf
|
Glede rokic in prstkov v ustih smo pa zgleda vse na istem. Pa stotih fint tudi. Jih kar dobro poznamo in s pridom uporabljamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 17:21:15
|
|
|
|
bibica1
|
pa kje ste dons vse
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 17:47:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
.lara, čist isto ma lana neja................ima za spat. Sej piše, da je pidžama.... ma jst bom to rabla za čez dan... za spat imam tiste ta plave..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 18:46:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo. ...za v voziček mu dam kombinezon zimski gor - samo mu je ful prevelik misllim, da je 74, če ne celo 80 (je še od prvega pikeca in kot nov)... ...meni so te lupinice malo mimo...sploh v teh zimskih časih in tej opremi..... A ve še imate v teh maxi cosi (cabrio) lupinicah notranji del not al ste ga že ven vzele ... Jaz sem zadnjič morala notranji del ven vzeti, ko je bil bolj orng oblečen....naj bi pa bil not ta del do 4 meseca ...kako mi ni jasno , ker je naš med ta drobnimi pa ga komaj not spravim, če je nabunkan..... Jaz bom počasi začela prakticirati fiksni avtosedež - 0-18kg - ga imam doma, pa smo isto pri prvem pikecu nekje okrog 4 meseca ga začeli uporabljati... in je bilo bolj komot, pa še bolj prostorno je v njem..... Če bom pa kam šla pa ga lahko dam v voziček ali v kengurujčka. ...če ne bi bile te lupinice tak male, mi sploh ne bi bil problem kaj naj mu oblečem...ker tudi, če mu je preveliko ni panike, tako pa .... ....študiranje možnih variant
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 24.11.2008 19:00:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta..... ti ki imaš tudi Jane lupinico..... kako se jo razširi? Pismo, ne more bit not 2kg težek otrok in 9 kg na isti širini.... Meni se zdi, da je Lari že zdej premala....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?