|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
24.11.2008 13:22:07   
meta21
A si še tukaj? Dej se na skype priklopi!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.11.2008 13:29:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A si še tukaj? Dej se na skype priklopi!

Ja sem... ma nisem na svojmu računalniku, zato nisem on line.... drugače se mi avtomatično vklopi.... Se malo švercam tle na možev PC, ker če prižgem lap top, pol ga do večera ne ugasnem in visim stalno gor...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.11.2008 13:30:08   
gold fish

Joj, Lara je začela na veliko roko čučat..... vsa je mokra.... pa smo ji včeraj spet dudo uturali.... in jo je zagrabla.... juhuhuuuuuuuuuuu.... Zdej je zaspala in jo je ven pljunila oz. ji je padla.... uf pa se nič ne pritožuje.... jo grem kar umaknit....

Jest mu tud roko umikam pa dudo turim v usta. Mam že 100 zvijač, kako ga prepričat, da jo zagrabi user posted image . Na koncu koncev pa še vedno roko oz. prste sesa.user posted image

jaz mu tud dudo turim, namesto da si pest v usta tiši.... gor na njo pa kapljico vetrovnih namažem.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.11.2008 13:33:58   
meta21
Ja, goldi, to je ena od teh 100-ihuser posted image .

Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planovuser posted image . Se zvečer kaj tipkamo, jaz grem zdaj tud kuhat. Sicer mi je foter olajšal delo, ker je poleg vsega ostalega odtopil tud pekač z lazanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.11.2008 13:34:34   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...saj za voziček mi ni problem ta pajac, kaj pa za v lupinicouser posted image  kak ga naj not stlačim..

pf..katero zimsko vrečo imaš...a tisto za lupinico?

Jest ga za v lupinico ne dajem v kombinezon. Itak jo imam samo za v avto in se trudim, da avto prej segrejem, oblečem mu pa poleg tega kar ima doma samo eno jopico in kapo pa pokrijem ga z deko, v avtu pa odkrijem, jopico odpnem in kapo dam dol, ko se enkrat segreje (je vsaj tolk stopinj k doma). Je pa res da mam jane lupinico, ki je ful obložena in je kot da bi bil s treh strani v puhovkiuser posted image

...saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam malo user posted image , pa še pol...kam naj ga tam dam v bolniciuser posted image , .....pa glede na to, da je mrzlo......a mu bo dovolj, da je pokrit s koco, preko glavice pa pleničko vržemuser posted image .....

...ma saj mogoče sploh ne bo tako hudo, samo grem prvič sama z njim s ta večjim avtom, pa bo zadaj samuser posted image ....zato gruntam vse možne scenarijeuser posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.11.2008 13:35:07   
gold fish

Drugač sva pa glihkar user posted image priplužla domov. user posted image

pri mojih sorodnikih na koroškem je baje okrog 5cm snega - Črnauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.11.2008 13:37:33   
bibica1

Sicer mam monologe ampak vam moram povedat, kaj se nam je dans zjutraj zgodil. Ena mala srhljivka po resničnem dogodkuuser posted image :

Moj je šel dol v kuhno, da bi dal psu jest in pride gor pome, češ da naj grem spucat kri v jedilnico, ker se njemu mudi.  In ko sem prišla dol je iz shrambe pod vrati tekla kri in se zbirala v jedilnici. Mater sem že skoraj CSI-jevce sklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In kaj je blo? Moj foter je v nedeljo zjutraj jemal meso iz skrinje in je gajbo z govedno postavil na polico in.... POZABIL! Ko se je odtopilo je seveda ven priteklo... Svašta! Še dobr, da me je moj prej pripravil, ker bi me najbrž kap, če bi sama najdlo to lužo.user posted image

HAHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TI SI PA RES SMEŠNA

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.11.2008 13:38:38   
Lara Croft
.saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma

Jutri dobiš kombinezonček... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.11.2008 13:40:05   
bibica1
TUKI JE PA TOČN 1,5 CM SNEGAuser posted image  ................  user posted image  SM GA ŠLA VEN MERIT Z RAVNILOMuser posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.11.2008 13:41:02   
gold fish
...jaz mam pa že kuhano...sem bila pridna...... bo danes pašta, pa mogoče še jabolčni štrudl vržem v pečico....user posted image  - mi je od včeraj krača ostala, pa sem se kar tega lotila, je tak na iziuser posted image ....

račkapk - krčeki so tak tak...., pomoje to niso več pravi krči....ponavadi okrog 18 ure za cca 15 min nekaj jokca, pol pa mir...  Sicer mu še dajem v vsako flaško sedaj sab simplex, ker se mi ni dalo v A it.... Pa dokler jih ne porabim bo dobil tako kot prej...pol bo pa tak že skoraj 4 meseceuser posted image   ...žeuser posted image    user posted image ....user posted image

kako ste kaj vi?

Kje se pa naše ostale babe potikajo........kar naenkrat so skoraj vse poniknileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.11.2008 13:42:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma

Jutri dobiš kombinezonček... user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.11.2008 13:42:59   
meta21
Deja, a se malo švercaš? Smo tukaj pridne čveke, ne?

Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo?

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.11.2008 13:44:20   
meta21
Joj, kar čvekam. Zdaj pa res grem...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.11.2008 13:47:57   
bibica1
pri nas je bila pa pica NJAMS sem jo sama naredilauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.11.2008 13:50:44   
bibica1

o kakšni deji sanjašuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.11.2008 13:55:15   
Lara Croft

Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planov

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.11.2008 14:57:46   
gold fish

Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo?

bom naštudirala vse možne varianteuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.11.2008 15:08:44   
bibica1
tuki je že 5 cm snega user posted image  bo treba skidatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
24.11.2008 15:12:40   
pf
Gold fish zimska vreča se da speti tudi v jajčko, ampak malo bolj težko. Zadnjič  sploh nisem vedela, da to gre pa je Saraya rekla, da ona pa ima tako, ko gre not. Potem sem študirala, da valjda da so zato spodaj zadrge. Ampak je malo okorna v tistem, zato imam samo za v voziček jo. Drugače pa skozi uporabljam zimski kombinizonček in še lepo gre v lupinico. Zaenkrat. Pa po nogicah jo s tako malo dekico pokrijem zdaj ko je res mrzlo. Ko jo pa nesem v avto, ali pa iz njega ji pa strehico naredim na jajčki (maxi cosi lupinica), da ji ne piha. Bo pa kar problem čez čas tale lupinica, ker so orenk male. Pa vidim pri pediatru, da imajo nekateri še manjše. Ali pa se samo meni zdi? A kaj razmišljate s čim jo boste nadomestile?

Neposredna povezava do sporočila: 3994
24.11.2008 15:15:34   
pf
Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.11.2008 15:17:53   
pf
Glede rokic in prstkov v ustih smo pa zgleda vse na istem. Pa stotih fint tudi. Jih kar dobro poznamo in s pridom uporabljamo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
24.11.2008 17:21:15   
bibica1
pa kje ste dons vseuser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
24.11.2008 17:47:09   
Lara Croft
.lara, čist isto ma lana neja................ima za spat.

Sej piše, da je pidžama.... ma jst bom to rabla za čez dan... za spat imam tiste ta plave.. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
24.11.2008 18:46:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo.

...za v voziček mu dam kombinezon zimski gor - samo mu je ful prevelik misllim, da je 74, če ne celo 80user posted image  (je še od prvega pikeca in kot nov)...

...meni so te lupinice malo mimo...sploh v teh zimskih časih in tej opremi.....

A ve še imate v teh maxi cosi (cabrio) lupinicah notranji del not al ste ga že ven vzeleuser posted image ... Jaz sem zadnjič morala notranji del ven vzeti, ko je bil bolj orng oblečen....naj bi pa bil not  ta del do 4 mesecauser posted image  ...kako mi ni jasnouser posted image , ker je naš med ta drobnimi pa ga komaj not spravim, če je nabunkan.....

Jaz bom počasi začela prakticirati fiksni avtosedež - 0-18kg - ga imam doma, pa smo isto pri prvem pikecu nekje okrog 4 meseca ga začeli uporabljati... in je bilo bolj komot, pa še bolj prostorno je v njem.....  Če bom pa kam šla pa ga lahko dam v voziček ali v kengurujčka.

...če ne bi bile te lupinice tak male, mi sploh ne bi bil problem kaj naj mu oblečem...ker tudi, če mu je preveliko ni panike, tako pa ....user posted image ....študiranje možnih variantuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
24.11.2008 19:00:22   
Lara Croft
Meta..... ti ki imaš tudi Jane lupinico..... kako se jo razširi? Pismo, ne more bit not 2kg težek otrok in 9 kg na isti širini.... Meni se zdi, da je Lari že zdej premala....

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?