meta21
|
..... glede oblačenja sem zato napisala, ker že imam enega in vem kako so nekatere mamice občaile svoje za doma......., pol so pa nonstop bili prehlajeni...ko vč hodijo ven....... nič slabega nisem mislila, samo to, da pol ko gredo ven so lahko potni in se prehladijo, sploh če jih še pol oblečete kot eskime...... ...pišem dobronamerno, da ne bo pomote..... Meta - te žabice iz HM imam jaz tud...sive in rjave, 62-68 in mi je taki lubek, ko mu jih oblečem Jaz dam mojemu, če ima hlače/pajaca brez stopalk..... bombažne nogavičke gor....malo pod koleni...v bistvu dokolenke, preko pa copatke.....pa ima tople nogice.... ...še enkrat...dobronamerno Ne opravičuj se, saj smo tukaj zato, da si pomagamo pa kakšen nasvet dobimo. Jaz sem bolj vroče sorte in hodim na pol naga na okrog, če nočem, da mi je vroče, moj in njegova familjija (beri tašča in svakinja) so pa bolj zmrznjeni. Kadar smo vsi skupaj pri nas, sem jaz oblečena v majco s kratkimi rokavi in jopco (če kaj delam, še to slečem), tašča in svakinja pa v volnene puloverje in pulije. Lovrotu oblečem pribl toliko kot sebi kadar mirujem, 2 tanki bombažni plasti, če sedi v ležalniku, mu pa še nekaj čez noge vržem. Taščo je nonstop strah, da ga zebe. Kar se pa dokolenk tiče oz. nogavičk pod hlačami, je pa meni samo zato smotano, ker mu hlače gor zlezejo, ko ga kdo drži in pol gole nogice kaže. Zato mu rajši žabice spodaj oblečem. Ati Lovrotu pravi, da je baletnik, kadar je samo v žabicah. Pa še enkrat, ti kar napiši-večina nas gre tukaj prvič skozi vse to in nam kakšen nasvet koristi. Če ga hočem upoštevat ga bom, če pa ne, pa ne. A, ne?
|