Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 19:05:39
|
|
|
|
ključek
|
dam lahko tvoje podatke na seznamček???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 19:10:07
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,zs imaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 19:50:43
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. No končno malo lepega vremena. Glede kravic, naša Lana jih pa rada pase, pa ful suče pol tisto malo bučko sem in tja, ter kuka in opazuje levo, desno. Vse hoče pregledati, pa tak jamra zraven, kot da bi se napenjala. Po desetih minutah jo sama obrnem na hrbet, ker ona bi se še kar borila in tišala glavico še bolj v luft. Kak je smešna, pravi borec je. Tak je začela noreti, da vam ne morem povedati. Ko se kopamo kar šprica okrog tak brca in pa odriva se od roba banjice ful rada. V posteljci pa tudi je iz boka na hrbtu v sekundi. Se nimam cajta niti obrniti stran, pa iz ene strani na drugo, pa povprek že zleze, pa čeblja ful. Sem vesela, ker se mi zdi, da lepo napreduje. No vsaj mislim, da je to OK, bomo videli kaj bo rekla pediatrinja. Saraya danes pa smo bili na tvojem koncu. Smo šli na sprehod na Lent in pa v mestni park do treh ribnikov, pa v Ezl ek (Astoria) na pijačko. Je bilo super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 19:56:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma vsake koliko časa imate pregled pri pediatrinji? Lara je komaj januarja spet naročena.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 19:58:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me to you,zs imaš ti tudi..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 20:12:24
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft vsak mesec imamo posvetovalnico, medve imava 26. 11. že tretjo. To nekaj ni vredu, da sta komaj januarja naročeni, pokliči v zdravstveni dom in se pozanimaj. Kolikor jaz vem, mora biti posvetovalnica vsaj na začetku vsak mesec. Lep večer punce še naprej, grem si kopel pripraviti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 20:23:20
|
|
|
|
arabela*
|
pf,si uživala ti danes v naših krajih,ha?? Pa nisi k meni na prišla,ti ti. Hecam se
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 20:24:06
|
|
|
|
arabela*
|
babe,kak kopate ?? Naša tak v banjici brca,da jo komaj skopam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 21:33:14
|
|
|
|
arabela*
|
ste vse poniknile
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 21:46:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,kak kopate ?? Naša tak v banjici brca,da jo komaj skopam. Lara še ne dela kažina.... Danes pa sploh ni bla razpoložena za kopanje.... je začela že po par minutah protestirat..... In se je še pol, ku sem jo oblačla drla ku da bi jo s kože dajala.... Jo moram odvadit na joški zaspat.... joj, sploh noče drugače.... se dere in dere.... dude pa ne mara.... no ma danes sem vztrajala in jo je pol vzela.... ma je bla čist mokra vsa okoli ust.... pa slinček je bil tudi čist moker... Samo zaspala pa ni.... Zdej naju čaka še ena runda... Če jo dam na joško..... par minutk in je koma.... Ma ta odvisnost ni glih v redu, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 21:53:30
|
|
|
|
arabela*
|
Naša tud po novem spet ziza .Mi jo je nekako uspelo navadit nazaj.Samo ponoči ima problem.danes mi je skoraj celih pet minut grabla in ni znala zgrabit. Mi našo frkljo kopamo čisto vsak dan.se nikoli ne dere,samo brca not,ker ji paše zgleda
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 22:45:30
|
|
|
|
arabela*
|
pa madonca,kaj ste vse pod odejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:07:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lana Neja znori, ko pasemo kravice. to se tok dere, da je joj..................... ....pa sem kupila tisto blazinico, žabico, prav za ležanje na trebuščku.......ne pomaga ničesar.............. me to you - saj še bo...... naš jo tud bolj malo koristi....trenutno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:10:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma vsake koliko časa imate pregled pri pediatrinji? Lara je komaj januarja spet naročena. ...pri 1, 2, 3 mesecih..., pol pri 6, pa mislim da 9 in 12 Mi imamo sedaj drug teden 3 posvetovalnico pri 3 mesecih in prvo cepljenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:13:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,kak kopate ?? Naša tak v banjici brca,da jo komaj skopam. ... naš je pa danes tak ležal meni na roki kot na kakem ležalniku, pa se smejal zraven, pa malo čebljal, pa z nogami fejst migi migi .... kot pravi kralj živali ... sem ga danes skopala ne z milom ampak sem probala tisto dermatološko zadevo, ko smo jo v bolnici dobile ...nekak na m..... je pa zastopnik v Trzinu.... Bom videla, če bo tudi imel tak suho kožo kot po Nivea trdem milu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:15:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi našo frkljo kopamo čisto vsak dan.se nikoli ne dere,samo brca not,ker ji paše zgleda pa nima potem ful suhe kože al jo vsak dan z oljem po celem mažeš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:16:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa madonca,kaj ste vse pod odejo jaz še ne.... čakam pikeca, da se zbudi, da se naje in gremo v spalnico ajat.... sedaj je v dnevni sobi v prenosnem kinderpetu, pa ga ne upam pustit, pa it v spalnico spat, ker ne vem če ga bom slišala ko se zbudi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi našo frkljo kopamo čisto vsak dan.se nikoli ne dere,samo brca not,ker ji paše zgleda pa nima potem ful suhe kože al jo vsak dan z oljem po celem mažeš? obvezno z mandljevim vsak dan.Milim jo pa dvakrat tedensko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:46:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya obvezno z mandljevim vsak dan.Milim jo pa dvakrat tedensko jaz ga ne mažem z oljem vsak dan, tudi prvega nisem pa ni imel suhe kože..... Ma bom videla mogoče bom pa tega morala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 23:47:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz ga ne mažem z oljem vsak dan, tudi prvega nisem pa ni imel suhe kože..... Ma bom videla mogoče bom pa tega morala..... Jaz pa sem se tak navadla,da pozimi vedno.Se mi zdi tud fajn zaščita za kožo.Poleti pa ne bom,ker potem koža ne diha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 0:02:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz ga ne mažem z oljem vsak dan, tudi prvega nisem pa ni imel suhe kože..... Ma bom videla mogoče bom pa tega morala..... Jaz pa sem se tak navadla,da pozimi vedno.Se mi zdi tud fajn zaščita za kožo.Poleti pa ne bom,ker potem koža ne diha bom videla, pa ti javim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 0:03:00
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 0:16:41
|
|
|
|
gold fish
|
babe nekak niso ble aktivne danes (no mislim včeraj ).... lara, pa saraya, pa pf, pa mty...so se še nekaj javle ...kaj pa ostale .... ...ste uživale na sončeku...... al ste kaj zbolele ..... ...hitro na plano...... čakamo raport.... ... pa kaj jaz ne morem spat .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 8:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro. danes vam lahko s postrežem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 10.11.2008 8:43:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše Me to you
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?