Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 8:14:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, dobro jutro Sem očitno prva danes. za vse
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 8:27:04
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej,si poštimala Lari temenca?? Celo štalo sem naredila.... sem ji namazala z oljem, nisem pa imela pravega glavnika.... s tistim, ki ima na koncu bunkice, nisem naredila nič... pol se je pa tisto olje lepo gor zaleplo in je imela ku eno grampo gor.... Včeraj sem ji potem namočila in z enim mojim glavnikom, tistim, ki ima špico za tupiranje, spraskala dol.... glih tam na sredini glave, kjer je funtanela, je imela največ... Danes sem se matrala še pri strani.... še malo, pa bo. Jaz pa mojemu namažem z opljem, potem pa ga kopam in ko mu brišem glavico mu s plenico mal dlje drgnem glavico. v dveh kopanjih mu je že skoraj zginilo. Čez dan sem ga pa večkrat počesala v nasprotni smeri rasti las.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 8:27:23
|
|
|
|
lana17
|
...dobro jutro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 8:30:03
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kolko pa kaj vaši kravice pasejo? jaz bubike ne obračam pogosto. Se ne spomnim Pa itak se mi zdi, da ji ni preveč všeč. Naš sploh ni maral bit na trebuhu, je takoj roko premaknil in se prevalilna bok, če sem mu pa roke držala je pa kmal začel kazat nezadovolstvo. No zdaj pa že rad pase , vendar mora imeti pred seboj kaj zanimivega, da lahko gleda. Se mi zdi, da je čedalje bolj firbčen in hoče vse videt in če ne je potem takoj siten. V aročju bi bil sam v pokončnem položaju, ležat mora tako, da vidi celo sobo ... HB v vozičku je zaenkrat še priden
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 9:15:04
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 10:06:36
|
|
|
|
dojenček223
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223 ja štiri imam 3 punčke pa 1 fantka miha 5 let 25 kg katja 2,5 let 20 kg maja 9 mes. 17 kg tia 2 mes 5 kg ej, dojenček, kaj ti nas malo na elastiko? Že to, da je med majo in tio 7 mesecev razlike (pa tia ni bila nedonošenček) ne gre v račun. Ampak to, da ima maja pri 9 mesecih 17 kg Al si se zatipkala al pa Aja, moj skoraj triletnik jih ima 15. nič vas ne hecam 17 kil ima, je taka bajsika,joj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 10:33:09
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike. Tudi jaz sem danes probala kapljice AD3 pri Galu. Eno uro se je revček drl od teh krčev. Pa sma samo eno kapljico probala. Bom videla kako bo jutri, če bo isto, bom tudi jaz probala tiste avstrijske ali italijanske, ko ste pisale o njih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 10:47:49
|
|
|
|
mucica12
|
oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 11:21:31
|
|
|
|
amor real
|
jupppi, pri nas je takooo lepo sonce , gremo po kosilu takoj na sprehod ob morju LARA, kako se kaj obnesejo kapljice idroplurivit? Nimate nič stranskih učinkov? Drugače je naš Tomaž dokaj priden, je začel spat ponoči, kar konkretno V ležalniku zdrži tudi vedno več Zgleda, da še bo nekaj iz našega fanta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 12:41:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , tvoja tašča bi si sama izbrala, kdaj bi prišla na praznovanje RD ja, zgleda...... no pa saj sem napisala zakaj...ker bi na vsak način rada da njegova seka zraven pride, zdaj je pa nikoli ni bilo, pa niti menli se nismo..dokler se ni mali sonček rodil..pol bi pa ona kar nekaj komunicirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 12:43:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm. pozdravljena mucica12
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 12:49:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm. po novem so same TIE
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 13:38:08
|
|
|
|
gold fish
|
..pri nas je tak fajn sonček..., še sploh nismo imeli kosila ...jaz sem zdaj pridirkala noter, da sem malo prečekirala zadevo na štedilniku in v pečici, ...vse pod kontrolo... ...šibam ven na soooooooooooooooonceeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 14:01:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm. Mucica.. dobrodošla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 14:02:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
LARA, kako se kaj obnesejo kapljice idroplurivit? Nimate nič stranskih učinkov? Nobenih.... včeraj sem ji po nesreči kapnila dve v usta, sem se bala, da bo kažin, ma je blo vse v redi.... danes sm ji dala spet samo eno... Sej niti ne vem, koliko dni je treba bit na istem številu? Dva, tri?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 14:13:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hm, ne vem, če nima glih zdej nekih problemov, ki ji ne pustijo spat.... ma včeraj ni blo nič.... bom vidla..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 15:19:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zgleda, da je bla samo še malo lačna... Meni se zdi, da je tisti dodatek, ki ji dajam, čisto odveč... ima že čist zalita kolena in globoke gube po stegnih... spredaj in zadaj... Jao, jao....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 15:25:05
|
|
|
|
mucica12
|
hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 15:29:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 hvala za dobrodošlico Ma si komaj zdej odkrila ta forum al ti ni blo do druženja te vrste?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 15:51:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm. Dobrodošla Kaj že drugo štručko čakate. glede na podpis?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 17:36:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kolko pa kaj vaši kravice pasejo? jaz bubike ne obračam pogosto. Se ne spomnim Pa itak se mi zdi, da ji ni preveč všeč. Lana Neja znori, ko pasemo kravice. to se tok dere, da je joj..................... ....pa sem kupila tisto blazinico, žabico, prav za ležanje na trebuščku.......ne pomaga ničesar..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 17:37:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 oj jest sem pa nova,imam hčerkico tijo ki bo 10 .11 ,stara 2 meseca ima 4 kile, je drobcena in lepa. dolga je 55 cm. dobrodošla...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 17:40:03
|
|
|
|
ključek
|
ste bile pridne................. ........naklofale, da sem vas komaj uspela prebrati...............v petek sva šla gledat bonda, je sestrca mirkala LN pa babi je pomagala................ ...........včeraj smo praznovali moj rojstni dan............... ........danes smo bili pa na krstu od prijateljev................ ..................se samo potepamo......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 18:34:36
|
|
|
|
mucica12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: mucica12 hvala za dobrodošlico Ma si komaj zdej odkrila ta forum al ti ni blo do druženja te vrste? ja, šele danes sem odkrila ringarajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.11.2008 18:37:14
|
|
|
|
mucica12
|
mi se gremo, pa zdele kopat, smo siti in pridni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?