Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ginekološki pregled pred načrtovano noseč... 18.12.2008 12:26:59
|
|
|
|
urši83
|
V juniju sem imela redni ginekološki pregled in sem ji povedala da načrtujeva. Povprašala sem jo o preiskavah pred načrtovanjem nosečnosti pa je rekla da je ne bova delale mi je pa vzela bris in mi svetovala naj začnem z jemanjem folne kisline in da če v enem letu ne bo nič (odnosi morajo biti redni) naj se oglasim pri njej da bova opravili preskave.
|
|
|
|
RE: ginekološki pregled pred načrtovano noseč... 20.12.2008 9:55:04
|
|
|
|
mashy
|
Jaz sem bila pred želeno nosečnostjo pri svoji ginekologinji, katera mi je priporočila UV pregled za pregrado (samoplačniško, stalo okoli 40 EUR), in seveda jemanje folne kisline. Ravno včeraj prišla iz bolnice, imela že 2 abraziji v roku pol leta . Prvič so ugotovili, da imam cisto in RH -, potem je ginekologinja rekla, da je vse OK, drugič pa niso nič več rekli. Sedaj sem zamenjala ginekologa, in naslednji mesec začnem s preiskavami, kaj je narobe...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.