žogica13 -> RE: ginekološki pregled pred načrtovano nosečnostjo (1.10.2008 14:03:50)
|
jaz redno hodim na preglede in sem ga opravila tudi 1 leto pred načrtovano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Kakšnega večjega pregleda ni delala. Samo nasvete, naj 3 mesece prej začnem jemati folno kislino. in sem jo. Rezultatov pa ni bilo..Matrala sva se kakšne 4 mesece, in ker je bilo 1 leto naokoli od zadnjega pregleda sem šla k njej in ji pojamrala, da ne moreva zanositi. Povedala sem ji tudi, da je moja sestra splavila, ker je imela pregrado in če me lahko pregleda ali jo imam jaz tudi. in me je. in sem jo imela. Poslala me je še na HSG in rentgen, moža pa sem naročila na pregled sperme. Pri meni je bilo na preiskavah vse bp, odstranila sem pregrado, pri možu pa so ugotovili, da ima premalo semenčič...potem se je odvijalo hitro in sva na ISCI. Sem pa malo razočarana nad G, ker te prej res nič ne pregledajo...Nova izbrana G je celo ugotovila, da mi prejšna G (dr. Dimnik) sploh ni brisov jemala. V 10 letih niti enega, čeprav sem še sedaj prepričana, da je pridno jemala brise. Mislim, da bi se G morali bolj potruditi in ti svetovati, če že prideš na pregled in rečeš, da si želiš otroka. No potem, ko je moja G ugotovila, da problem je, se je posvetila z vso svojo dušo.
|
|
|
|