|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 10.10.2008 12:25:37
|
|
|
|
glugluglu
|
No jaz sem pa ob 9.30 vstala s Tianom, potem je pa od takrat že 2x jedel (ker je ob 7.00 samo ene 30ml spil), se pokakal do ušes, meni je pa uspelo dati govejo juho kuhat in bo sedaj kmalu gotova, pa mi ne bo treba med vikendom, ker jo pride za ene 3x. Tako, da danes bo samo meso iz juhe pa kakšna solata, praženega krompirja pa danes ne bo. Blacky, ja valjda, da si imela pravico iti nazaj spat, glede dojenja pa 2 meseca je čisto dovolj, imam pa jaz enake misli in se še vedno se sprašujem kaj je bilo narobe, da nama dojenje ni uspelo, ampak pri meni je trajalo slab mesec. In potem je zoprno ko te vpraša pediater, pa tam sestra, pa ginekologinja in mi je prav smotano razlagat. Zadnjič ko sem bila pri zobozdravnici me je asistentka že po telefonu vprašala, če dojim, ker če bi dojila mi ne bi stare plombe ven dajala in ne bi mi dala injekcije. In ko sem prišla potem tja je rekla, da sem prav tako bolj zoprno odgovorila kot, da je nič ne briga in me je tolažila, da me je spraševala samo zato, da vejo kaj mi bo zobozdravnica lahko delala. Očitno sem ji res po telefonu kar preveč osorno povedala, da ne dojim, ker imam teh vprašanj poln kufer. Sicer imam srečo, da mi pediatrinja potem naprej sploh ni nič rekla, niti enega vprašanja kako, zakaj, sem najbrž že imela tak izraz na obrazu. Čok. bonboni: evo sem jih že zmazala ob kavi. Neboglasnica, si me spravila v smeh s podobo tvoje zdravnice . Pa res no, ti zdravniki včasih res pretiravajo. Lex, ful dobro zgledata na fotki z Vito, pa dosti mlajša zgledaš, pa sej je dobra barva. Zimska, no sedaj ko ti je uspelo prodati AS pa lahko spet zanosiš Lunica pojdi v ponedeljek nazaj k svojemu zdravniku in zahtevaj napotnico za proktologa! Že glede na to, da te ni velikokrat tam pa bi te lahko malo bolj resno vzeli.
|
|
|