|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
9.10.2008 23:20:48   
lex
glugluglu se spomniš fotke s kockami? no to je pri realnost, čista hiša - edino ko jih vržem vse spučem, potem pa zatulim: kosilo - tistih par sekund, pol je mivka, kamenčki,........., igrače,.... spet nas vojem mestu,tam kjer se valjajo med 2 obdobjema med čiščenjemuser posted image . alina je dans pri večerji naredila takosvinjarijo s kruhom in jajcem, da se mi je skor zmešalo. kersem imela vito narokah je sama zlezla s stola in še stopila v jajcouser posted image user posted image . bom jutri pod brisala.

kar se tiče peciva - jaz imam čez torto in eno kokosovo pecivo, moja mami potico inene ful dobre kekse,ki so čist simpl,  babica ima londonske rezine in moja bica medeno pecivo (na tega pa komaj čakamuser posted image ) tako, da če ne bom spala bo to zaradi čiščenjauser posted image (bi rajši pekla)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.10.2008 23:21:48   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lex

user posted image edina slika kjer sva sami z vitouser posted image

joj tole sem vam pozabla povedat - SIVOMODRA sem ven prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh ne vem kak sem lahko tak falila barvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa čez 1 mesec spet drugačnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,glavno da Alesk ni opazil - onpotem komentira da nisem prave barveuser posted image

kak sta luškani z Vitouser posted image user posted image in zdaj komaj vidim od kod alini take očke!!čista tvoja kopija je user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.10.2008 23:23:14   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

rovarka,kako sta pa vi2?
prideta ju3?user posted image

rovarka je brez vročine, glas je še slabši kot včeraj, mala ni v kakecu imela nič več krvi..zaradi male bi še prišla, ampak ne prideva zaradi mene..ker okužit vas pa res nočemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.10.2008 23:24:10   
lex
hvalauser posted image

ja naša linčkalončka je moja kopija - še po trmiuser posted image

aleks pa atijeva - se zna prav fajn kujat in mulituser posted image

zavito upam,da je dobro premešanauser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 23:30:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.10.2008 23:32:26   
lex
lahko noč

jaz grem tud v mižule

Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.10.2008 23:43:40   
Blacky30
Evo, midva sva nazaj, torta je naročena, seveda boste videle slikico. Sem pa vzela dva okusa, pol čokoladne in pol borovničeve.user posted image

Flower, ja, nič nisem kaj o tem pisala, ker sem še vedno taka trapa, da niti razmišljat ne smem o dojenju. Če se ne spomnim, sem čist ok, če pa se začnem v to poglabljat, pa me začne vest pečt, da bi se požrla najraje. Ja, midve se več ne dojiva in sicer od torka naprej je več nisem pristavila. Pred tem pa sva se en teden dojili samo še zjutraj, takrat je namreč bila še tako zaspana, da sem jo uspela pristavit, čez dan je tulila kot jesihar v zizo in jo nategovala in pljuvala, pa zagrabila in jovo na novo. Seveda, ker ni bilo v njej skoraj nič več. No, zjutraj je dobila predjed, mogoče enih 7 požirkov na eni strani, pa na drugi kakih 5, ker je ostalo že vmes ven steklo, tak da je potem še vedno pojedla 120 ml flaške, kot jo poje tudi zdaj. Torej dobila je samo malenkost. Potem je čez dan nisem nič pristavljala, ker ni hotela in me tudi zize niso nič tiščale, nič več ni teklo ven, nič. Od torka naprej pa je tudi zjutraj nisem več pristavila, ker mi je zadnja dva dni tudi zjutraj tulila v zizo. Hja, kaj čem. Preklinjam dan, ko sem ji prvič dala dodatek. Ampak poti nazaj več ni. Se pa tolažim, da je vsaj 2 meseca pila moje mleko, vsaj delno, medtem ko ga Nejc skorajda ni, razen prvi teden, kolko ga je takrat sploh bilo že v zizi. Eh, mogoče pa mi pri tretjem uspe dojiti tak kot treba vsaj 8 mesecev.user posted image

Pa prosim, naredi si uslugo, flower in se niti pod razno ne primerjaj z lex, ker boš sama sebi spila kri.user posted image user posted image  Jaz sem že ugotovila, da je ona "superwoman" in da se ne more nobena kosat z njo. Tak da jaz se tolažim s tem, da je ona nadnaravna, jaz pa čisto navadni smrtnik in pač bolj leni smrtnik no.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.10.2008 23:54:09   
Blacky30
Gluglica x 3, saj sem ti pustila nekaj sladkega še v škatli, idi nazaj pogledat, ziher še je gorska roža vsaj enega pustila. user posted image

Ja, se strinjam s tem, da me obvestite o Hoferjevi akciji o posteljnini. user posted image  Jaz bi jo tud mela, no, Nejc bi jo mel.user posted image  Če pa slučajno sama zasledim, pa vam itak povem.

Levinja, Isla Moos tablete so super. Al pa Granobil.

Frutka....user posted image user posted image user posted image user posted image  dvomim, da dragi od levinje to zmore skombinirat, da bi sam sebe pozdravil ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.10.2008 23:54:36   
Blacky30
Lahko noč, pa eno bolho na pomoč!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.10.2008 7:59:02   
Nasara88
Dobro jutro user posted image ena kavica za zaspanke user posted image

Zimska če še prodajaš AS, mi lahko pošlješ ZS pa ga lahko posredujem eni interesentki, ki se mi je na E-mail javila.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.10.2008 8:06:29   
papir
dobro juto vsem!blacky ne se sekirat zaradi flaške!vem kako je to.veš najenostavneje je če pomisliš da ,če bi mela zadosti mleka da bi jo itak dojila,ker ga pa ni in se ortok mora najest je najboljše flaška.midve sva na adaptiranem mleku od začetka ,."dojila" sem 1 mesec ampak to bol tko .po 10ml iz obeh jošk.je hudo zelo hudo.misliš da si najslabša mamai in tako ampak preboliš ,čeprav zdaj ko je manca stara 3mesece še vedno boli.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.10.2008 8:34:08   
maja24
Dobro jutro vsem čvekicam vidm da pridno čvekate,kmalu bomo na stotkiuser posted image user posted image user posted image

No midva sva pa včeri po zelo dolgem ampak res dolgem času se šla ata na mamouser posted image user posted image user posted image .En aplavz za meneuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.10.2008 8:40:52   
lidija***
netki a ne dojiš? te ni strah da ga bo zvijalo?

Tudi jaz jem pečen kostanj., pa je nič ne zvijauser posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 8:43:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.10.2008 8:43:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

netki a ne dojiš? te ni strah da ga bo zvijalo?

Tudi jaz jem pečen kostanj., pa je nič ne zvijauser posted image user posted image

tudi jaz sem ga jedla, pa ni bilo nič. No ja, posledice so bile hude samo za nos. Smrad namreč.user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.10.2008 8:45:48   
neboglasnica
MARIBORČANKE: kako se pride do stadiona??? Moj dragi gre jutri na tekmo, pa vemo kam. Pomagajte!

No, jaz sem od zdravnice, ki me je pod nujno poslala na ORL. Tako, ko pride moj mož s terapije, se spokamo vsi trije na polikliniko, kjer bomo verjetno posatvili bivak, preden bomo na vrsti.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 8:58:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 9:28:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 9:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 9:43:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.10.2008 10:29:22   
neboglasnica
populis: tale tvoj dragi je pa res dragi...Očitno bi te rad spravil v porodniško posteljo user posted image . Full mi je všeč, ker te takole preseneti, ko bi se še moj kaj takega spomnil. Ne, moj je na očetovskem dopustu in sem mu že parkrat rekla, da je zato doma, da me crklja in ne jaz njega, pa nič ne zaleže. Kaj češ, eni imate srečo! Uživajte in hvala za pike poke!

HD: baje nima veze kako kalorično ti ješ, čeprav se to tudi jaz sprašujem, saj je moja glavna hrana cukr.

Aja, zatišje na RR, vrvež v MB!!

Pozabila sem napisati, da mi je zdravnica rekla, da sem se full zredila. In jaz njej, da sem valda 3 mesece po porodu in da imam res še nekaj kg (3-4) viška. Ne in ne, trdi, da sem se full zredila. Koza!

Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.10.2008 10:40:19   
Majuska
'dan dekleta,

kako se imate danes? Evo za dober konec tedna in lepši dan vam postrežem:
user posted image

Pa uživajte ... kuham čajček za našo malo tečko ... pridem kmalu ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.10.2008 10:42:22   
lidija***
Obračanje- moja se obrne iz trebuščka na hrbet. Obratno pa ne, ker ima še vedno toliko plenic, da je kot kakšen hrošček. Pa pri previjanju se vrti, ko brca z nogicami.
Pri nas imajo tudi še ta star rdeč cof iz volneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.10.2008 10:49:31   
rovar_ka
Dobro jutro!

Mi smo lepo spali ponoči, Tia je celo v prvi rundi spala pol ure dlje kot običajno (sem jo pretentala z dudo), jaz sem začela še kašljat, vročine več nimam, v glavnem, počutim se ok.

Naše Štajerke pa zdaj veselo pijejo kavico in klepetajoDa boste poročale kak je blo in obvezno slikice, da jaz vidim, kaj sem zamujala

No, ker pač nisem mogla it z njimi, se si kavo kar doma skuhala tak ti je to, ko pride g. Murphy in zaj* celo situacijo

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.10.2008 11:12:27   
metuljcek321
Zivjo!

Tudi nasa noc je bila lepa - mala spala od 22-ih do 7-ih, pa potem spet zaspala nazaj ob 8:30 ... in se kar spiuser posted image  user posted image  user posted image  Menda se bo kaj zelodcek oglasil, no. Stos je v tem, da sem sla tud danes spet z njo mal spat po jutranjem hranjenju in se zbudila ob pol enajstih. Mislim, halo?! Jest bi kar spala in spala ... nenormalno je to, res!

Majuska, hvala za krasen zajtrk - grem jest nekaj podobnega - ce mi rata kaj takega izbrskat v bajti (I doubt it).
Populis - 3 x hura za tvojega mozka user posted image  user posted image  user posted image

lex - vau, kaj sta lustni. In kaksne lepe barve oci imas - res so super. Le kaksne bo imela Vita, a?

glu na kubik - zanimiva, tale Denvejeva lestvica - sem mal uc vrgla gor.

Nasara88 - bom tudi jaz cekirala za posteljnino Carsov, ni blema.

levinja t. - a to je tudi mozno, da flasko zavraca in hoce samo zizo? Povej, kako si resila situacijo.

frutka - binglovo olje user posted image  user posted image  user posted image ... domnevam, da bo izraz kmalu zasedel podobno legendarni polozaj kot nakitomiciciuser posted image  user posted image  user posted image

neboglasnica, dobr opravi danes! Srecno in enauser posted image zate.

Mariborske cvekice - lepo se nacebljajte in javite se kaj kasneje.

No, zdaj grem pa pogledat, kaj pocne nasa mala ... bi blo fajn, da odpre oci in si privosci malico. Tko k mami:-)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?