|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 9.10.2008 23:43:40
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, midva sva nazaj, torta je naročena, seveda boste videle slikico. Sem pa vzela dva okusa, pol čokoladne in pol borovničeve. Flower, ja, nič nisem kaj o tem pisala, ker sem še vedno taka trapa, da niti razmišljat ne smem o dojenju. Če se ne spomnim, sem čist ok, če pa se začnem v to poglabljat, pa me začne vest pečt, da bi se požrla najraje. Ja, midve se več ne dojiva in sicer od torka naprej je več nisem pristavila. Pred tem pa sva se en teden dojili samo še zjutraj, takrat je namreč bila še tako zaspana, da sem jo uspela pristavit, čez dan je tulila kot jesihar v zizo in jo nategovala in pljuvala, pa zagrabila in jovo na novo. Seveda, ker ni bilo v njej skoraj nič več. No, zjutraj je dobila predjed, mogoče enih 7 požirkov na eni strani, pa na drugi kakih 5, ker je ostalo že vmes ven steklo, tak da je potem še vedno pojedla 120 ml flaške, kot jo poje tudi zdaj. Torej dobila je samo malenkost. Potem je čez dan nisem nič pristavljala, ker ni hotela in me tudi zize niso nič tiščale, nič več ni teklo ven, nič. Od torka naprej pa je tudi zjutraj nisem več pristavila, ker mi je zadnja dva dni tudi zjutraj tulila v zizo. Hja, kaj čem. Preklinjam dan, ko sem ji prvič dala dodatek. Ampak poti nazaj več ni. Se pa tolažim, da je vsaj 2 meseca pila moje mleko, vsaj delno, medtem ko ga Nejc skorajda ni, razen prvi teden, kolko ga je takrat sploh bilo že v zizi. Eh, mogoče pa mi pri tretjem uspe dojiti tak kot treba vsaj 8 mesecev. Pa prosim, naredi si uslugo, flower in se niti pod razno ne primerjaj z lex, ker boš sama sebi spila kri. Jaz sem že ugotovila, da je ona "superwoman" in da se ne more nobena kosat z njo. Tak da jaz se tolažim s tem, da je ona nadnaravna, jaz pa čisto navadni smrtnik in pač bolj leni smrtnik no.
|
|
|