Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:55:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 neboglasnica, ni zakaj, ob priliki pa dobiš še dve, ko porabimo čaj. Še enkrat hvala in oprosti! lidija: kapljice se dajejo do enega leta in pol
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:56:45
|
|
|
|
Nasara88
|
mislim, da je neka časovna omejitev ker meni, ko za koga hočem ponovno glas oddat včasih napiše, da sem že glasovala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:58:16
|
|
|
|
Nasara88
|
evo Blacky ta prvi glas je od nas
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:59:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Najbolj točno mirjenje naj bi bilo v ritki Najnovejše dognanje naj bi bilo tole: T se meri SAMO pod pazduho in to 10 minut. Ko sem pojamrala, da ne vem, če bo toliko časa pri miru, je bil odgovor, da nja ga pa ja vzamem v naročje, potem pa bo. Češ, kot da ga drugače nikoli ne vzamem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:00:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, tako nekako pa bo izgldalo pri nas: ena simpatična, pri meni je trenutno v modi tista, 30-ta, ker je zelo pomembno, da ni prepiha Obletnice Zbrali so se nekdanji maturantje da se dogovorijo kje bodo proslavili 10. obletnico mature. Eden pravi kaj če bi šli v hotel Habakuk? Tam je dobra postrežba in kelnarce so fajn. Takoj so za. Zberejo se ponovno za 20. obletnico: "Kam gremo? Pa gremo zopet v Habakuk, tam je dobra hrana." Pride 30. obletnica - "Kam gremo ? Pa gremo v Habakuk, toplo je in ni prepiha." Pride seveda tudi 40. obletnica. "Joj kam gremo? Kje bomo? Kaj če bi šli v Habakuk? Vsi v en glas: Jaaaaaaaa! Super! Tam še nikoli nismo bili!
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 3.10.2008 15:01:41 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 15:02:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:05:19
|
|
|
|
Blacky30
|
Točno, gor smo!!! Pa zdaj sem opazla, da več ne šteje glasov. So mogoče kaj spremenili. Glasujte, prosim za TEJA IN NEJC!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:05:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ponavadi nočem hvaliti sina, ampak danes ga pa moram. Enostavno je preveč priden. Spal ponoči, jedel, spal, se igral, jedel in zaspal, medtem ko sem kuhala. Sedaj je pojedel napol v snu, ga odložim, da sem šla na WC in prečekirat RR, pridem nazaj in mali spi. Očitno je prva dva meseca, ko sta bili dekleti doma res premalo spal, pa že cel mesec not prinaša.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:08:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
evo, poklikala vse, tuš, žurnal... Je kje še kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 15:12:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:14:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
fleten stos
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:28:03
|
|
|
|
netki
|
jaz sem dala še za žigata eno slikico na tuš....sam ne vem kdaj bo gor, najbrž jutri k mene ni...zato vas že sedaj naprošam za glasove, če se boste mudile na tisti strani.....bo pa na sliki s sončnimi očali in zgoraj brez pa ful se smeji http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:28:55
|
|
|
|
dzanika
|
dzanika...kaj pečeš..jaz bi tudi spekla sem kinder pingui ful dobr sam ni pršl lepo za pogledat. Pa muffine sem nardila. Dost je. Ja zdej smo končno julijčki gor. Prosim kakšen glas tudi za Jana. Jaz sem ravno vse obkljukala. Na kolk časa se pa tukaj lahko kluka? Je že ktera sprobala?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:36:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
Solzice - jep, tudi pri nas so take krokodilje Merjenje T - OMG, 10 min pod pazduho. Zveni zelo tezko izvedljivo! Je kaksna ze probala? Je ratalo? Vprasanje: kako imate oblecene otrocke notri - cez dan & cez noc? Koliko plasti? Koliko stopinj imate v dnevni in koliko v spalnici? Me zanima
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:36:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa grem zdaj k župniku, da se dogovorimo za krst. Končnoooo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:44:54
|
|
|
|
dzanika
|
blacky jaz pa grem ob šestih h župniku.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:45:10
|
|
|
|
lex
|
sončika glede hranjenja - meni je še sedaj včasih hudo ko dam alini flašo v roke, ker edina ni dojena, ampak je pa prava baba ven ratala , pa Aleks je imel kar naprej antibiotik, alina ga pa še ni imela. tud tvoj matija bo zrastel v zadovoljnega otroka - to pa zato ker bo sit. neboglasnica - no evo tako je tudi moja vita, cel dopoldan spi, da si nabere moči za popolda ko sta gangsterja doma. jo kar naprej vlačita, lubčkata, božata,................. če ne pa se ona dva kregata in je itak ful glasno. ja danes imata dan za risanke, ker ful dežuje in je aleks ful lepo prosil, če lahko gleda, ker drugač smo popoldan kaj hitro po kosilu zunaj ad3 se pri naši P dajejo 1 leto temperatura je nad 38,5 (v ritki nad 39), moja P ne komplicira samo ponavadi vpraša kje merim. pa da ne bo katera naredla isto bedarijo kot moj dragi. on je mislil, da so otroci kot odrasli in je aleksa ful zavijal v koce, ko pa smo šli k P mu je pa temperatura padla, ker se je ohladil. no lani pri rotavirusu so ga v mokre brisače zavijali
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:47:44
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Solzice - jep, tudi pri nas so take krokodilje uh aleks jih 1 leto ni mel, tile dve pa že prvi teden Merjenje T - OMG, 10 min pod pazduho. Zveni zelo tezko izvedljivo! Je kaksna ze probala? Je ratalo? ja pri alini ko je bla stara 6 mesecev, samo ne vem če 10 minut, pač ko je zapiskal Vprasanje: kako imate oblecene otrocke notri - cez dan & cez noc? Koliko plasti? Koliko stopinj imate v dnevni in koliko v spalnici? Me zanima body z dolgimi, majčko, hlače, nogavičke, copatke - cca 22 stopinj; zvečer samo pižama, pa cca 19 stopinj
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 15:50:06
|
|
|
|
Majuska
|
Naš poba je pa danes malce tečkast, celo dopoldne ni spal ... stalno nekje med jokcem in navdušenjem nad igračami. Zdajle je končno zaspal za pol urice.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 16:10:14
|
|
|
|
lidija***
|
Merjenje T- jaz sem navajena, da merim v ritki. Pa če je vročina hitro svečko not, da sploh ne opazi. Sicer pa vem nekako z ustnicami na čelo kako in kaj. Tega še pri Mojci nisem rabila, pri tavečjih dveh pa imam takoj nagruntano kdaj je vročina. Z vročino sem imela pri Klari kar probleme- vročinski krči- to je res ful grozno. Je pa najboljša rešitev res zavijanje in hlajenje telesa z mrzlimi obkladki, če svečka ne prime. vitamini ad3- mislim, da sem jih jaz dajala čez eno leto, oz. dokler nisem porabila še zadnje doze, ki sem jo dobila v P
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 16:15:56
|
|
|
|
lidija***
|
oblačenje- body in žabice, termo nogavičke - čez dan V kuhinji imamo okoli 24 stopinj. Ponoči pa body, pižamica in spalna vreča- imamo okoli 19stopinj. Če ima čez majčko ima body na kratke rokave, drugače pa samo body na dolge rokave. Za ven pa termoflis jopico in podložene hlačke. Zadnjič, ko smo bile pa na Piki pa sem jo dala že v kombinezon. Je bilo ful mrzlo in pihalo je.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 16:17:52
|
|
|
|
netki
|
dzanika.....mislim da zdej ne moreš več večkrat glasovat...sem zdele probala za tilena kliknit pa piše da sem že glasovala....tole se mi zdi too much, prej si lahko skoz klikal in tako so si nekateri nepošteno nabrali glasove, tisti k so prišli kasneje gor pa zgleda da ne bo šlo tako hitro....tole jim ne gre dobro
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 16:20:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
O, thanks, Lex, si pa res hitra z odgovori Ja, tudi pri nas imamo ene 22 v dnevni in okoli 19 v spalnici. A za cez noc je dovolj samo pizamica? Nic bodija spodaj? Almera - ti si meni tako znana na fotki iz Celja. A si mogoce hodila na Gimnazijo Ledina? Ce ne, imas pa eno skoraj dvojnico, res Glugluglu - v Logatcu imam sodelavko, ki je januarja rodila dvojcka - fantka in puncko. Poznas? Lp, sibava se 1x na sprehod, se je prikazal soncek
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?