|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
3.10.2008 14:55:49   
Blacky30
Dajmo glasovat za naše julijčke.....GO GO GO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan

Teja B

Brin

Teja L

Vita

Tia

Nina

Manca

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.10.2008 14:55:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

neboglasnica, ni zakaj, ob priliki pa dobiš še dve, ko porabimo čaj. 

Še enkrat hvala in oprosti!

lidija: kapljice se dajejo do enega leta in pol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.10.2008 14:56:45   
Nasara88
mislim, da je neka časovna omejitev ker meni, ko za koga hočem ponovno glas oddat včasih napiše, da sem že glasovala user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.10.2008 14:58:16   
Nasara88
evo Blacky ta prvi glas je od nas 

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.10.2008 14:59:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Najbolj točno mirjenje naj bi bilo v ritki

Najnovejše dognanje naj bi bilo tole: T se meri SAMO pod pazduho in to 10 minut. Ko sem pojamrala, da ne vem, če bo toliko časa pri miru, je bil odgovor, da nja ga pa ja vzamem v naročje, potem pa bo. Češ, kot da ga drugače nikoli ne vzamem user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.10.2008 15:00:23   
neboglasnica
Evo, tako nekako pa bo izgldalo pri nas: ena simpatična, pri meni je trenutno v modi tista, 30-ta, ker je zelo pomembno, da ni prepiha  user posted image user posted image

Obletnice

Zbrali  so se nekdanji maturantje da se dogovorijo kje bodo proslavili
10.   obletnico mature. Eden pravi kaj če bi šli v hotel Habakuk? Tam je
dobra postrežba in kelnarce so fajn. Takoj so za.

Zberejo se ponovno za 20. obletnico: "Kam gremo?
Pa gremo zopet v Habakuk, tam je dobra hrana."

Pride  30. obletnica - "Kam gremo ?
Pa gremo v Habakuk,  toplo je in ni prepiha."

Pride seveda tudi 40. obletnica. "Joj kam gremo? Kje bomo? Kaj če bi šli v  Habakuk? Vsi v en glas: Jaaaaaaaa! Super! Tam še nikoli nismo bili!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 3.10.2008 15:01:41 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 15:02:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.10.2008 15:05:19   
Blacky30
Točno, gor smo!!!user posted image user posted image user posted image  Pa zdaj sem opazla, da več ne šteje glasov. So mogoče kaj spremenili.

Glasujte, prosim za TEJA IN NEJC!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.10.2008 15:05:40   
neboglasnica
Ponavadi nočem hvaliti sina, ampak danes ga pa moram. Enostavno je preveč priden. Spal ponoči, jedel, spal, se igral, jedel in zaspal, medtem ko sem kuhala. Sedaj je pojedel napol v snu, ga odložim, da sem šla na WC in prečekirat RR, pridem nazaj in mali spi. Očitno je prva dva meseca, ko sta bili dekleti doma res premalo spal, pa že cel mesec not prinaša. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.10.2008 15:08:52   
neboglasnica
evo, poklikala vse, tuš, žurnal... Je kje še kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1310
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 15:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.10.2008 15:14:24   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image  fleten stos

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.10.2008 15:28:03   
netki
jaz sem dala še za žigata eno slikico na tuš....sam ne vem kdaj bo gor, najbrž jutri k mene ni...zato vas že sedaj naprošam za glasove, če se boste mudile na tisti strani.....bo pa na sliki s sončnimi očali in zgoraj brez user posted image user posted image user posted image  pa ful se smeji user posted image

http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.10.2008 15:28:55   
dzanika
dzanika...kaj pečeš..jaz bi tudi

spekla sem kinder pingui ful dobr sam ni pršl lepo za pogledat. Pa muffine sem nardila. Dost je. user posted image

Ja zdej smo končno julijčki gor. Prosim kakšen glas tudi za Jana. user posted image   Jaz sem ravno vse obkljukala. Na kolk časa se pa tukaj lahko kluka? Je že ktera sprobala?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.10.2008 15:36:50   
metuljcek321
Solzice - jep, tudi pri nas so take krokodiljeuser posted image

Merjenje T - OMG, 10 min pod pazduho. Zveni zelo tezko izvedljivo! Je kaksna ze probala? Je ratalo?

Vprasanje: kako imate oblecene otrocke notri - cez dan & cez noc? Koliko plasti? Koliko stopinj imate v dnevni in koliko v spalnici? Me zanimauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.10.2008 15:36:54   
Blacky30
Jaz pa grem zdaj k župniku, da se dogovorimo za krst.user posted image  Končnoooo...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.10.2008 15:44:54   
dzanika
blacky jaz pa grem ob šestih h župniku. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.10.2008 15:45:10   
lex
sončika glede hranjenja - meni je še sedaj včasih hudo ko dam alini flašo v roke, ker edina ni dojena, ampak je pa prava baba ven ratalauser posted image user posted image user posted image , pa Aleks je imel kar naprej antibiotik, alina ga pa še ni imela. tud tvoj matija bo zrastel v zadovoljnega otroka - to pa zato ker bo sit.

neboglasnica - no evo tako je tudi moja vita, cel dopoldan spi, da si nabere moči za popolda ko sta gangsterja doma. jo kar naprej vlačita, lubčkata, božata,................. če ne pa se ona dva kregata in je itak ful glasno.

ja danes imata dan za risanke, ker ful dežuje in je aleks ful lepo prosil, če lahko gleda, ker drugač smo popoldan kaj hitro po kosilu zunaj

ad3 se pri naši P dajejo 1 leto

temperatura je nad 38,5 (v ritki nad 39), moja P ne komplicira samo ponavadi vpraša kje merim. pa da ne bo katera naredla isto bedarijo kot moj dragi. on je mislil, da so otroci kot odrasli in je aleksa ful zavijal v koce, ko pa smo šli k P mu je pa temperatura padla, ker se je ohladil. no lani pri rotavirusu so ga v mokre brisače zavijaliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.10.2008 15:47:44   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Solzice - jep, tudi pri nas so take krokodiljeuser posted image uh aleks jih 1 leto ni mel, tile dve pa že prvi tedenuser posted image

Merjenje T - OMG, 10 min pod pazduho. Zveni zelo tezko izvedljivo! Je kaksna ze probala? Je ratalo? ja pri alini ko je bla stara 6 mesecev, samo ne vem če 10 minut, pač ko je zapiskal

Vprasanje: kako imate oblecene otrocke notri - cez dan & cez noc? Koliko plasti? Koliko stopinj imate v dnevni in koliko v spalnici? Me zanimauser posted image body z dolgimi, majčko, hlače, nogavičke, copatke - cca 22 stopinj; zvečer samo pižama, pa cca 19 stopinj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.10.2008 15:50:06   
Majuska
Naš poba je pa danes malce tečkast, celo dopoldne ni spal ... stalno nekje med jokcem in navdušenjem nad igračami. Zdajle je končno zaspal za pol urice.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.10.2008 16:10:14   
lidija***
Merjenje T- jaz sem navajena, da merim v ritki. Pa če je vročina hitro svečko not, da sploh ne opazi. Sicer pa vem nekako z ustnicami na čelo kako in kaj. Tega še pri Mojci nisem rabila, pri tavečjih dveh pa imam takoj nagruntano kdaj je vročina. Z vročino sem imela pri Klari kar probleme- vročinski krči- to je res ful grozno. Je pa najboljša rešitev res zavijanje in hlajenje telesa z mrzlimi obkladki, če svečka ne prime.
vitamini ad3- mislim, da sem jih jaz dajala čez eno leto, oz. dokler nisem porabila še zadnje doze, ki sem jo dobila v P

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.10.2008 16:15:56   
lidija***
oblačenje- body in žabice, termo nogavičke - čez dan
V kuhinji imamo okoli 24 stopinj. Ponoči pa body, pižamica in spalna vreča- imamo okoli 19stopinj. Če ima čez majčko ima body na kratke rokave, drugače pa samo body na dolge rokave.
Za ven pa termoflis jopico in podložene hlačke. Zadnjič, ko smo bile pa na Piki pa sem jo dala že v kombinezon. Je bilo ful mrzlo in pihalo je.

Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.10.2008 16:17:52   
netki
dzanika.....mislim da zdej ne moreš več večkrat glasovat...sem zdele probala za tilena kliknit pa piše da sem že glasovala....tole se mi zdi too much, prej si lahko skoz klikal in tako so si nekateri nepošteno nabrali glasove, tisti k so prišli kasneje gor pa zgleda da ne bo šlo tako hitro....tole jim ne gre dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.10.2008 16:20:18   
metuljcek321
O, thanks, Lex, si pa res hitra z odgovoriuser posted image  user posted image  user posted image

Ja, tudi pri nas imamo ene 22 v dnevni in okoli 19 v spalnici. A za cez noc je dovolj samo pizamica? Nic bodija spodaj?

Almera - ti si meni tako znana na fotki iz Celja. A si mogoce hodila na Gimnazijo Ledina? Ce ne, imas pa eno skoraj dvojnico, resuser posted image

Glugluglu - v Logatcu imam sodelavko, ki je januarja rodila dvojcka - fantka in puncko. Poznas?

Lp, sibava se 1x na sprehod, se je prikazal soncek

(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.10.2008 16:21:31   
rovar_ka
punce, glasujte!
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3415#medias   

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?