Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:43:32
|
|
|
|
lidija***
|
a vaši že imajo solzice? naš jih ima krokodilje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:49:00
|
|
|
|
24julij
|
ojla hitro rabim pomoc. a katera ve ce se meri temperatura u ritki a se kej odsteje? pa ce je nad 37,5 al kaj se tretira kot temperatura?,ker lara je mela zele u ritki 37,3 zej pa ne vem ce j ta digitalni sploh za verjet
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 13:49:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:52:21
|
|
|
|
lidija***
|
Pri merjenju temperature v ritki se odšteje 5, vročina pa je nad 38.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 13:53:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa pod pazduho? je tisto realno?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:58:50
|
|
|
|
lidija***
|
Najbolj točno mirjenje naj bi bilo v ritki
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:00:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Matic tut. a ni to od začetka nisem bila pozorna, da jih prej ni imel tilen jih prej ni imel, pol so se pa zadnjič prvič pojavile....zdej so pa krokodilje, ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 14:01:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:03:43
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Najbolj točno mirjenje naj bi bilo v ritki men je P rekla da se v ritki sploh ne meri, ker baje ni točno....pri žigatu sem merila v ritki ko je bil dojenček in ker je pokazalo da ima vročino smo šli se pokazat, tam pa me je P nahrulila da se pa v ritki ja ne meri vročina
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:06:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 hejla!kako stekajdanes?jazšekar v redu. žalostnasem kermam feštoin to tako močnokotšenikoli. žalostna fuuul,ker mi je mleka zmankal. sem včeraj zvečer tak jokala! se počutim prov bedno- kot prvo se še zdej počutim nič kaj žensko po carskem rezu. ker sem si ful želela normalno rodit. je pršu ven pa iz trebuha in se res počutim n vem,nič ženske. pol pa še to d mi je mleka zmankal in ne dojim, spet občutek neženskosti. pa tko sem si želela pa vse! ah jooj! n semem preveč o tem razmišlat! hišna opravila- sesanje tut pr men ja,tisst k pol že drg dan vse isto; potem je tu likanje srajc.še zdej jih ne znam dobr,pa mislim da jih nikol ne bom. brisanje prahu,ker se takoj spet nabere. to pa bi blo menda tut vse. pasenje kravic-tut MAtija jih neče. sploh ne mara bit a trebuhu! se začne ful kregat. gleda pa tut sam v desno smer. in pol mi tle na igralni podloi skoz gleda eno in isto. nič se kej ne obrača- grozn je. se pa zdej že počasi na bok prevrača. ne še čist,ampak mislim da bo kmalu. je pa ta tedn ful pridn pri kakanju. od sobote kaka na dva dni. od sobot eje pol kakal v pondelk,pa pol včeraj in danes. tko da izgleda da se mu bo prebava uredila. upam. evo je že alarm. ajid Soncika84, ne se sekirat Vseeno s kje je otrok prišel in kak ga hraniš, glavno da je tvoj in da ga imaš radaaaaaaa!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 14:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 14:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 14:27:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:29:13
|
|
|
|
sončika84
|
rovarka in levinja, hvala za tolažbo n vzpodbudne beseede. :* vem,da nisem ne prva ne zadnja s temi težavami in da ni nič tragičnega,če ne dobi mojega mleka in če sem rodila s carskim. samo vseeno me žre. saj se bom zjokala pa se potolažla. sam rabim čas.sem pač bolj občutljive narave in me vse vrže i tira. malem u pa seveda želim samo nabjboljše in ga mama ravn tako fuul rada in sem srečna da ga imam! bomo že prebrodli tole krizo! lohka bi blo huje. solze.ja tut matija jih ima.krokodilje. lidija, jih hranim že dva mesca. pa itak mu bom dajala italijanske. kolikor mu bom dajala. n vem no. mogoče pa imaš prav,pa jih bom hranla še dalje.bojo mogoče kdaj kasneje prišle prav.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:36:39
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, meni se tudi zdi, da sta si Nejc in Teja podobna, samo barve drugačne, prav zanimiva sta . Majuska, sva usklajeni glede opravil, ti zlikaš, jaz pa sčistim kopalnice in bo! solze: tudi krokodilje
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:39:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa mene je mami dojila glih ene 14 dni. potem so mi dajali kravje mleko razredčeno s kamilicami in prekuhano vodo. pa sem čist vredu zrasla a ni zanimivo kako to včasih niso komplicirali, pa vsi smo zrastli v zdrave, če bi pa sedaj to naredila bi te pa najbrž socialna delavka obiskala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 14:43:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:45:26
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa tako da, nahranite svoje otroke (tako ali drugače), potem se pa crkljajte do onemoglosti. ker nikoli več ne bojo tako majhni in nebogljeni kot so danes joooj, zdej mam pa jst krokodilje solze tko lepo si to napisala pa še prav maš http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:45:43
|
|
|
|
Nasara88
|
mi pa smo že gor na tušu
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:47:30
|
|
|
|
Nasara88
|
blacky kaj sen jaz slepa al tvojih dveh ni še gor?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:48:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, meni se tudi zdi, da sta si Nejc in Teja podobna, samo barve drugačne, prav zanimiva sta . Majuska, sva usklajeni glede opravil, ti zlikaš, jaz pa sčistim kopalnice in bo! solze: tudi krokodilje Zmenjeno. Kdaj prideš? - menda pridejo kmalu po prvem mesecu, ko se jim odpre kanalček v očesu. Naš jih je zadnjič že imel
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:54:42
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 blacky kaj sen jaz slepa al tvojih dveh ni še gor? Ni ni. Čičam in čakam. Za tvoja dva srčka pa sem že dala glaseke. Samo to je res butasto, da lahko vsako sekundo glasuješ. ker potem bodo eni sedeli in 12 ur klikali, pa bodo nabrali 10000 glasov. To bi moral biti en glas na dan npr.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 14:54:55
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky zdaj pa sta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?