Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 12:33:29
|
|
|
|
netki
|
aja še to....jaz sem slike poslala v torek! sicer pa punce katerih slik še niso objavili....to je kr neki, spet so zgrešil in šli mimo pravil.....jim bom pisala, če ne velja za vse enako http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/Page-2.html
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 12:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
vse, ki ste dale na novo svoje otročke na babytuš... jaz sem jim včeraj pisala, naj sliko umaknejo, danes zjutraj pa me je čakalo sporočilo, da bojo umaknili in da lahko dam novo. se pravi, da brez nasmeha res ne velja, lahko se sicr glasuje, sam nima veze. no sam jst tko ne bom več gor dala... drugo pa je, da če so že pred 6 urami napisali, da bojo umaknili, pa res ne vem kaj čakajo. šele dva dni traja akcija, pa že zdej ni ažurno, kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 12:47:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cau, punce! O, se Tuseva akcija ... uf, pa imamo dela s klikanjem, a ne? Ni blema Nasa je pa vceraj in danes nekaj nerazpolozena (beri: ful jokca, kaki je bil vceraj zelen - kot sem ze omenila ... hvala se 1x vsem za info, kaj naj bi pomenila zelena barva drekca pekca) ... ne vem, kaj je to. Mogoce bo res zobek. Bom porocala. OMG, tisti link s 33-kg prsmi - dzizs! In pa link o zvezdniskih mamicah - poleti bomo tudi me ze taksne, ne skrbite! Se bomo dobile kje sredi Portoroza in naredile en hud photo shoot Lepe slikice iz Ce - kul, kul. Komaj ze cakam, da vas tudi jaz kaj vidim v zivo. Gospodinjsko opravilo, ki mi je najbolj tecno: likanje. Boring, boring, boring
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:02:09
|
|
|
|
netki
|
zakaj mi ne prilepi celega linka ??????????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:03:30
|
|
|
|
maja24
|
Ma to je noro sploh mi noče več spat čez dan skos jokca pa skos rokco daje v usta kljub temu da je glihkar pojedla.Kaj bi loh to blo
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:03:42
|
|
|
|
Blacky30
|
Aha, so začeli migat na Tušu, 5 novih slikic je gor, samo naših spet ne. Še čakamo torej....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:07:25
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Aha, so začeli migat na Tušu, 5 novih slikic je gor, samo naših spet ne. Še čakamo torej.... ma ko jih j****** ,čakale bomo dokler ne mine en delovn dan,tko piše,torej ob 11ih zvečer
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:12:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
Najprej se moram opravičiti tisti, ki mi je po populis in almeri poslala piksno. Saj sta mi povedali kdo mi pošilja, pa tudi izročili sta mi jo, ampak mene je resnično obiskala (in bo očitno kar pri nas ostala) teta roza.. Torej, HVALA.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:13:58
|
|
|
|
netki
|
pa kaj je res z našimi sončki....tud naš je že včeraj zvečer začel tečkat, danes pa nadaljuje....pa ful kaka, prej nam je prvič vse čez pršlo http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/Page-2.html
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:14:25
|
|
|
|
sončika84
|
eno vprašanje mam. kam naj dam kapljice ad3? so še zaprte,jaz pa ne bom teh uporabljala ampak italijanske. a jih vrnem v lekarno ali kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
neboglasnica, ni zakaj, ob priliki pa dobiš še dve, ko porabimo čaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:16:54
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Najprej se moram opravičiti tisti, ki mi je po populis in almeri poslala piksno. Saj sta mi povedali kdo mi pošilja, pa tudi izročili sta mi jo, ampak mene je resnično obiskala (in bo očitno kar pri nas ostala) teta roza.. Torej, HVALA. lunica24 je bla tista pridna jst ti jih tud šparam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:17:31
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ma to je noro sploh mi noče več spat čez dan skos jokca pa skos rokco daje v usta kljub temu da je glihkar pojedla.Kaj bi loh to blo evo isto pri meni! če že zaspi je to za pol urce. po hranjenju pa so ponavadi deva rokco v usta,pa mislim daje še lačen in mu še nardim pol pa neče. pa ko mu vzamem flaško je jok in roko v usta al pit pa neče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:19:02
|
|
|
|
netki
|
tolk počas mi dela tale comp, da me je prehitela
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče bojo pa vsi naši julijčki dobil zobke do 4 meseca
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:25:39
|
|
|
|
sončika84
|
ma lnica kaj misliš,da je zrd zoba?? ker jaz ne vidim nič. sam a ni da ko jim zobki rastejo majo vročino? ne vem,sej najbrž tko ni pr vseh isto. je pa res dase nekaj čudno hrani zadnje čase.tko po 60ml na obrok. pol pa seveda rokca. pa jok pa stok. no,sej bomo vidli a je zrd zoba al kaj. vem pa d joka tut ker če bit skoz po rokah. čim je pr men je ok. ma n morem več.je težk in še tko ni dobr d je skoz pr men. in zdej se je joku v igralnici pol je utihnu pol pa je pršla še pranona njegova in se zdej mal mensta. sam sej vem,zdej bo šla pa bo sept jok. hjoooo!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:26:16
|
|
|
|
karamela6
|
Evo, glasovala za vse naše malčke. Res so cortani! Navijam za naše julijčke! GOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!! Mi trenutno spimo. Kako dolgo bo tako, ne vem. Sem pa takoj izkoristila frej čas. Drugače pa moram počasi spakirat, me čaka trgatev za vikend. Komaj čakam, čeprav vreme nič kaj dobro ne obeta. Uživajte, se beremo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
sončika, naš Luka je imel preden je zobek pokukal ven (pa še to je sedaj zunaj samo delček zobka, še ni cel predrl dlesni) rdeča lička cel teden, zdaj ima tudi rahlo povišano temp (5 stopinj razlike), fuuuuuuul se je slinil, rokice v usta, ni spal ponoči in ne podnevi, pa skoz je jokal. Jedel je pa neprimerno več. Prav basal se je. V ustih pa se je videlo na dlesni taka izboklina svetla, če si potipal pa je štrelelo ven. Aja pa blato je bilo zeleno, pa ne vem, če od zoba. Tisti večer preden je zobek drugo jutro bil zunaj pa je jokal 1, 5 ure skupaj in potem zaspal kr tako kot je ležal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:29:37
|
|
|
|
Nasara88
|
lunica vseeno klikam Lukca pa ostale juličke tudi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:33:35
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Drugače pa moram počasi spakirat, me čaka trgatev za vikend. Komaj čakam, čeprav vreme nič kaj dobro ne obeta. Uživajte, se beremo. mi tudi gremo na trgatev.....moj pravi da v kleti baje ne bo deževalo jaz pa upam na lepše vreme
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:34:43
|
|
|
|
sončika84
|
lička nima nič rdeča,tko d po moje še ni zobek. evo sem vedla,spet joka. kaj naj? jaz ne morem non stop ga met po rokah pa nonstop se z njim ukvarat.morm kosilo skuhat pa svašta. hjoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi moj je danes nevzdržen, do sedaj je jokal, tečnaril in bil sitkan kot sto vragecev. Zdej pa celo neki miruje in upam, da bo zaspal, ker se mi že blede od joka. ponoči pa tak boljše, da ne govorim. ker se je zbujal na 2,5 ure in vsakič rabil uro in pol, da je zaspal nazaj. mojmoj
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:38:43
|
|
|
|
lidija***
|
eno vprašanje mam. kam naj dam kapljice ad3? so še zaprte,jaz pa ne bom teh uporabljala ampak italijanske. a jih vrnem v lekarno ali kaj? Shrani jih, jih boš pol dajala,ko ne bo več šraufov. Mislim, da se kapljice dajejo kar nekaj časa. Če se prav spomnim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:41:26
|
|
|
|
netki
|
naš pa zdele spi že 2 ure....to bo rekord za čez dan (v ležalniku), samo vmes mu je 100x duda ven padla in je vpil 100 na uro to kar se dogaja danes mu res ni podobno, pa sploh ne joka ampak tko nekak cvili....sva šla v trgovino z lupinco...ponavad ni problemov, danes je bla pa kriza in pol se šetala po trgovini da se je rit tresla a vaši že imajo solzice? naš jih ima http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 3.10.2008 13:41:48
|
|
|
|
lidija***
|
Lukec- čestitke za zobek
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?