|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
30.9.2008 14:30:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

lunica pridem do create your profile. Pol pa tm kliknem zelen oblaček create an ad. Pa tm vpišem What do you want to advertise... V glavnem vse izpolnem na tej strani. Pa kliknem continue. Pol pa pridem tja k je treba neki plačat user posted image

Dzanika, nikar zelenih knofov! Tudi sama sem poskušala, zeleni knofi te vedno vržejo na plačljive stvari ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:31:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
30.9.2008 14:37:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

hvala punce. zlate ste.

majuska točno to, kar si napisala. a veš, da teorijo glede tega mam v malem prstu, sam praktično sem bla prelena in prepožrešna, da bi uresničla! user posted image pa sem se namatrala na wcju in je pol bolelo, ko pr... ampak ko pa je minlo pa veselo na čokolodo, češ sej mogoč pa naslednjič ne bo bolelo. user posted image

tudi včeraj sem cel dan zdržala dieto in potem zvečer sem si v mislih naslikala sendvič, s pršutkom in še majonezo in ne vem, če me ne bi zaneslo in bi planila v hladilnik... no pa sem mogla it na wc in mi je spet dalo voljo za naprej user posted image user posted image user posted image tak, da motivacija je ta prava. vsakič ko se hočem nažret, se raj prislim it na wc, pa mi je hitr jasno, da slaba hrana ni vredna bolečin. hahah

drgač pa ja, to so hudi problemi, sej jih je vsaka skor kdaj mela, sam hudič je, ko se začne vlečt in postane kronično. sam tle sm si čist sama kriva!

Lunica saj vem, ko gre za teorijo smo vsi pametni (tudi jaz!). Težje je to spravit v prakso ... vedno si rečem, da bom zvečer pridna in ne bom podlegla lakoti; no dokler si smem privoščiti skutko s sadjem, še gre. Problem je, če sem ornk lačna in bi pojedla zajeten sendvič, pa vem, da zaradi prebave ne smem ...

Ravno včeraj sem možu potožila, da zaradi malega šele  zadnja pridem na vrsto - kar se tiče skrbi za zdravje. Na koncu dneva se zgodi, da nimam časa da bi se zaprla v kopalnico in zrihtala, kar moram. Ja, kronične zadeve je potlej še težje odpravit.

Pozabila sem omenit kreme, ki so tudi na voljo - Faktu (mislim da je ne predpisujejo več pogosto), od Dr. Gorkiča M-Proktis ali Modolex. Vse imajo približno enak učinek.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.9.2008 14:40:40   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
ostale... kak je bil fajni................................... film user posted image user posted image grozljivka 1408 sva gledla... ni blo nič kaj grozno. a katera ve za kakšno reeees hudo srhljivko? me nič kaj ne ganejo.

Itak, da ni bil grozen, če pa sta samo začetek pogledala verjetno.user posted image user posted image user posted image

Hmmm, si gledala Pokol z motorko (nekaj takega) al pa Boo?? Bolj stara filma, samo nisem najbolj na tekočem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.9.2008 14:42:20   
Blacky30
Mojcek, lepe mere, sem jih že zabeležila za seznam.user posted image  Moram ga še vkup spravit. Kmalu...

Neposredna povezava do sporočila: 680
30.9.2008 14:42:48   
Anonimen
majuska, potem imaš tudi ti te težave, samo vidim, da si bolj pridna, tak da pohvale od mene.

vse te tri kreme sem poskusila, še najbolj mi pomaga faktu, ki ga tudi uporabljam, modulex mi skora zažge sluznico, proktis m, pa nič ne pomaga.
čeprav je faktu bolj za hemeroide.

sem pa imela tudi sirup prorektal s, samo sem prekinila z njim, ker naravno je le naravno. tak da ga ne pijem več že kaka dva tedna, je sicer pomagal, sam to potem telo navadiš po moje, na neko umetno sprožitev...

ja nič, ne preostane drugega kot pazit pazit in še enkrat pazit . pa ko je tko luštno jest user posted image hvala bogu, da mamo majhne otroke, se mi zdi zdej lažje, ker ni tolk časa mislit na hrano.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
30.9.2008 14:45:12   
Anonimen
blacky boš dobila po riti!
user posted image user posted image

gledala sva celega user posted image user posted image

o hvala za namige o filmih, bomo ob priliki tudi pogledli.

za zdaj me najbolj mika film premonition, ki ga je predlagala rovarka. pa še moj dragi je zaljubljen v sandro bullock, tak da bosta dve muhi na en mah user posted image

tak, sem malega zmasirala po trebuščku in naprdela, ma spet neke probleme zadnje tri dni, zdej pa zadovoljen tu leži. se greva oblečit in ven na lepše. na solato user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
30.9.2008 14:46:29   
Anonimen
majuska hvala user posted image user posted image zdej si me spet povlekla not v ta facebook, ne delaj tega user posted image user posted image user posted image

ps. pa sploh ne vem, če mi je ratal kej poslat kontra. sm kot slon med porcelanom na tem facebooku.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 30.9.2008 14:47:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
30.9.2008 14:50:32   
Anonimen
tam piše: two people form ljubljana have a crush on you, one hates you halooo kaj je to in kej pogledam, ker me je pol ven vrglo.

ok vem, da nima noben crush on me, čist možn pa da me kdo sovraži. a je to resnično al je krneki napisan? kje to pogledam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
30.9.2008 14:59:55   
netki
punce neki me zanima....že spet

kateri avto imate za družinskega, katerega predlagate...malo večjega za dva otroka in ful prtljage....ideje in izkušnje so dobrodošle

aja v poštev pridejo rabljeni, cena nekje do 9.000 eur.....ja ja sej vem, da mam velike želje, ampak treba bo menjat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.9.2008 15:09:48   
Inigo
aurorra - zdanjič sm v MB, ko smo šli na izlet in mami k G, srečala Tadeja. matr mu je bil mali všeč... user posted image sam boljšega predavatelja pa si res neb mogla želet, kot je bil on. pa tut kot kolega zdaj je zakon. skratka, tut on je na facebook-u. poišč ga!

netki - meni je ful všeč Ford S-max ali C-max. pa tut Renault Scenic je dober. vsi so večji in praktični. user posted image

zdj pa morm it. mali je danes tako tečen... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.9.2008 15:43:10   
lex
NETKI poglejta kakšno hyundai sonato mi jo mamo za 3 otroke, včasih 2 vozička in celo basngo iz trgovine, pa še je placa, je pa limuzina, zgleda user posted image nekako takole

cene so pa nizke za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image , pred 2,5 leti sva dala manj kot milijon zanjo, pa je zadnjič bratranc mislil, da je bmwuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ga ne menjam

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.9.2008 15:47:03   
lex
če gledaš prtljažnik tega in senica ga senic sploh nima proti temu - si ga lahko  v četrtek ogledašuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.9.2008 15:52:59   
dzanika
netki men je fajn citroen picaso. Mi bomo verjetno tega nabavli. Ga ima moj tast in mi je ful fajn.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.9.2008 15:53:22   
dzanika
lunica sem te dodala na seznam.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.9.2008 15:54:56   
glugluglu
avto: en kombi pa je, vse gre notuser posted image

včeraj pa je bila pestra noč julijk08, tudi mi smo rešili eno križankouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.9.2008 15:56:49   
dzanika
mene tut še neki zanima glede facebooka. Ko najdem pač določeno osebo in jo hočem pogledat mi vrže ven your full name, security question in answer. Pa ko odtipkam mi vedno napiše you must provide your full name. In nikakor ne morem naprej. Kaj delam narobe?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 15:58:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
30.9.2008 16:01:26   
dzanika
no zdej sem si pa menda končno pravilno ustvarla tole zadevo pa da vidmo če bo delal user posted image   Al sem smotana a k vas morim s temle. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
30.9.2008 16:14:49   
dzanika
lunica ZS

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 16:34:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 696
30.9.2008 16:44:46   
dzanika
no jaz sem si pa zdaj facebook nastavla. Dodala tut neki slikic. Sam ko pa poiščem koga k ga poznam pa ga ne morm dodat med prijatelje. Jah bojo pa drugi mene poiskal dokler ne stuhtam kaj je narobe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
30.9.2008 16:50:52   
Blacky30
Pa čist ste znorele s tem facebookom. Zdaj pa grem še jaz pogledat.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.9.2008 17:02:07   
neboglasnica
blacky30: očitno imajo še premalo čveka na julijkah.....pa še tam počvekajo, saj ni čudno, da je že konec poletja. Še dobro, d animamo poplavuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.9.2008 17:02:48   
neboglasnica
Aja, a se je katera včlanila v tuš baby klub? Malo senm prelistala knjižico ugodnosti na netu, pa ni nič posebnega.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?