|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 14:37:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 hvala punce. zlate ste. majuska točno to, kar si napisala. a veš, da teorijo glede tega mam v malem prstu, sam praktično sem bla prelena in prepožrešna, da bi uresničla! pa sem se namatrala na wcju in je pol bolelo, ko pr... ampak ko pa je minlo pa veselo na čokolodo, češ sej mogoč pa naslednjič ne bo bolelo. tudi včeraj sem cel dan zdržala dieto in potem zvečer sem si v mislih naslikala sendvič, s pršutkom in še majonezo in ne vem, če me ne bi zaneslo in bi planila v hladilnik... no pa sem mogla it na wc in mi je spet dalo voljo za naprej tak, da motivacija je ta prava. vsakič ko se hočem nažret, se raj prislim it na wc, pa mi je hitr jasno, da slaba hrana ni vredna bolečin. hahah drgač pa ja, to so hudi problemi, sej jih je vsaka skor kdaj mela, sam hudič je, ko se začne vlečt in postane kronično. sam tle sm si čist sama kriva! Lunica saj vem, ko gre za teorijo smo vsi pametni (tudi jaz!). Težje je to spravit v prakso ... vedno si rečem, da bom zvečer pridna in ne bom podlegla lakoti; no dokler si smem privoščiti skutko s sadjem, še gre. Problem je, če sem ornk lačna in bi pojedla zajeten sendvič, pa vem, da zaradi prebave ne smem ... Ravno včeraj sem možu potožila, da zaradi malega šele zadnja pridem na vrsto - kar se tiče skrbi za zdravje. Na koncu dneva se zgodi, da nimam časa da bi se zaprla v kopalnico in zrihtala, kar moram. Ja, kronične zadeve je potlej še težje odpravit. Pozabila sem omenit kreme, ki so tudi na voljo - Faktu (mislim da je ne predpisujejo več pogosto), od Dr. Gorkiča M-Proktis ali Modolex. Vse imajo približno enak učinek.
|