|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
30.9.2008 13:54:00   
Anonimen
sori tamal je jedel. em očitno ti je zdej notr uspelo pridet. naj ti povem, da sem tudi jst še vedno zgubljena. jst sm kr vpisala par imen, ki sem se jih spomnila, pa potem pogledla od teh oseb, katere majo notr in itak sm jih par poznala in jih dodala. men je še vse ful čudno tle gor. za začetek mi daj svoj naslov, pa te jst poiščem. pa boš našla še par drugih forumašic. ni pa mi jasno kako bi človek drugače iskal res.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
30.9.2008 13:54:02   
Blacky30
Metuljcek321, ja, mi bomo dali cepit proti rotavirusu. Imamo starejšega v vrtcu, pa se nikol ne ve, kaj bo domov prinesel. Se ni za igrat s tem sranjem. Cepljena bo pri 3 mesecih.

Glugluglu, poročaj prosim, kak bo cepljenje za rotavirus izgledalo. Če res ni injekcije.....

Ne morem verjet, da smo še nedolgo nazaj čakale popadke in prejemale sms-e o rojstvih naših srčkov, zdaj pa že zobke dobivajo!??!!? Kam čas leti???????'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.9.2008 13:55:44   
Anonimen
sicr pa dzanika, men je facebook ful beden, sploh ne vidim smisla, neki se pošiljajo eni virtualni objemu, in darilca pa čvekaš lahko, sam ne vem. jst ne bom več gor hodla verjetn.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
30.9.2008 13:56:45   
Anonimen
aha sm našla maš opcijo, da iščeš pod srednjo šolo ali fax

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 13:57:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 13:58:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
30.9.2008 13:58:51   
dzanika
no sej pol očitno nimam samo jaz takšnega mnenja. user posted image   Men je tut vse kar neki blo do zdej. Ma sem misla kolk more bit to neki fajnga k so vsi neki navalili na to... Ma men je čist ql že msn. user posted image Če maš mi lahko na zs pošlješ mail pa te rajš tam vpišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:01:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
30.9.2008 14:02:02   
frutka_
Lex jaz sem imela namen iti naslednji teden na UZ kolkov, ja. V SG-ju nisem dobila datuma, ker sem itak mariborčanka in sem rekla, da bom šla v MB. V glavnem tam je običajno kar gneča in celi kup mamic tako da se lahko dobimo kje drugje malo prej pa potem krenemo skupaj  noter v bolnico na UZ.  Kaj pravita Lex&Levinja? Recimo dobimo se lahko pred bolnico, v tistem malemu parkcu na klopcah. To je že znotraj sklopa bolnice, poleg porodnišnice. Sta za to? Prepoznavni znak: voziček!user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki hujšate želim čimmanj luštov.user posted image user posted image user posted image
Soncica kdaj si prvega dala v športni del? Moja pipika mala je čisto natlačena v košari. Najbrž bom kar stari voziček s košaro potegnila dol iz podstrešja za kakšen mesec ali dva. Košara je veliko večja in širša.  Potem pa nazaj na športnega Buzza, ki je super. Komaj čakam, da jo v sedež preselim. Tale Dreami košara me ni ravno impresionirala. Na srečo imam sposojeno sicer bi se požrla od jeze, kaj nudi glede na ceno.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.9.2008 14:03:02   
lex
a je katera na netlogu?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.9.2008 14:03:22   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Dzanika FB postane zanimiv takrat, ko najedeš stare znance in sošolce, ki jih že 100 let nisi videl in na lahko hitro prečekiraš njihove fotke in vidiš kaj počnejo.

ja to bi pa verjela.

Neposredna povezava do sporočila: 661
30.9.2008 14:03:33   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky krema je locoidon. Ampak sem ga lahko namazala samo dvakrat, več ne. 

Potem je to nekaj tak močnega kot Advantan. Ja, te kreme so strup, a pomagajo. Baje tanjšajo kožo, zato jih ne smemo mazat več dni zaporedoma in tudi ful natanko jo je treba nanest. No, srčno upam, da se vam stanje kmalu izboljša, sicer pa kar idi nazaj k P. Naj ti da napotnico za dermatologa. Jaz sem šla, sicer smo bili samo enkrat, da smo dobili diagnozo in kreme, pa tudi kapljice Fenistil, a so mi na podlagi tega izvida podaljšali porodniško za 3 mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 662
30.9.2008 14:04:07   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

a je katera na netlogu?

Jaz.user posted image  Sicer ne dost aktivna, pa tu pa tam pa malo poškilim gor.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:04:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
30.9.2008 14:05:23   
Anonimen
dzanika maš mail za msn

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
30.9.2008 14:07:08   
petra1984
ovčka...men jo je mami kupila v BC

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.9.2008 14:09:28   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

ovčka...men jo je mami kupila v BC

Jaz imam za zimo zimsko vrečo, ki paše na voziček. Footmuff od Quinnyja, ki paše na Buzza.

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:11:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
30.9.2008 14:12:58   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Frutka, Benjamina sem pri 4,5m prestavila v športni del. Takrat je imel cca 66cm, če se prav spomnim. Košara pa naj bi bila 76cm dolga.

Jaz sem prvega tudi pri 4,5m prestavila v športni del ampak zdaj si ne znam predstavljati, da bi jo praktično še polna 2 meseca v Dreami košari vozila. Čisto ji je preozka. Ko leži rokic ne more imeti več ob telesu ampak jih ima naslonjene na tisti izbočen notranji del košare. Vedno ji štrlijo v zrak. Je pa velika pupa in zdaj je običajno samo še v jopi. Ko bo imela jaknico ali bundico bo težava še bolj očitna. Tako da ne vem... Butasto mi je zdaj voziček menjat, ker se Buzz super vozi. V športni del pa je še ne mislim posedat. Še ima cajt.

< Sporočilo je popravil frutka -- 30.9.2008 14:13:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:16:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
30.9.2008 14:21:33   
Blacky30
Frutka, tvoja Lili je res pravi srček mali, kako lepo spančka. Se mi zdi, da sta najini frčafeli skoraj enaki pri pridnosti, obe samo spita in jesta, pa skoraj ne poznata krčkov. No, pa ne smem preveč hvalit moje, dobim takoj povrnjeno v negativnem smislu.user posted image  Super, da ste se imeli tak fajn na trgatvi.
Glede AD pri Nejcu je zdaj OK, le pozimi, ko se kuri, se mu izsuši koža na nogah, tak da se začne v krogih luščit, pa tudi ful srbi, tak da si spraska do krvi. Pa smo dobili hladilno mazilo za nego, tak da to odstrani težave. Zdaj večjih težav res nimamo več s tem.

Kličem pa kličem župnika, da vidim, če mi bo potrdil datum za krst naslednji vikend, pa se noben ne javi. Kaj te delajo ob tej uri? Kosilo je mimo....kaj zdaj spet molijo?user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:21:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:22:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
30.9.2008 14:28:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?