Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce. zlate ste. majuska točno to, kar si napisala. a veš, da teorijo glede tega mam v malem prstu, sam praktično sem bla prelena in prepožrešna, da bi uresničla! pa sem se namatrala na wcju in je pol bolelo, ko pr... ampak ko pa je minlo pa veselo na čokolodo, češ sej mogoč pa naslednjič ne bo bolelo. tudi včeraj sem cel dan zdržala dieto in potem zvečer sem si v mislih naslikala sendvič, s pršutkom in še majonezo in ne vem, če me ne bi zaneslo in bi planila v hladilnik... no pa sem mogla it na wc in mi je spet dalo voljo za naprej tak, da motivacija je ta prava. vsakič ko se hočem nažret, se raj prislim it na wc, pa mi je hitr jasno, da slaba hrana ni vredna bolečin. hahah drgač pa ja, to so hudi problemi, sej jih je vsaka skor kdaj mela, sam hudič je, ko se začne vlečt in postane kronično. sam tle sm si čist sama kriva!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja netki, sem ravno hotla napisat. ker tudi če je mrzlo ful, je otrkom vroče v tistih cotkah, zato bova midva kr lepo normaln ga oblekla, za čez sva pa kupila tak pajac iz toplega, prijetnega materiala iz celega. tiste bundice so mi tak štoraste in neudobne. in pol kakšna dekica, če bo sila, pa mislim da ne bo. važn, da so nogice fajn obute z večimi plastmi, pa da ma kakšne rokavičke gor.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:54:53
|
|
|
|
petra1984
|
lunca... če sm jz zaprta oz. je blato bol trdo, pojem dva kivija in nasledn dan je veselica! Men pomaga urejat prebavo, sploh ker imam ful neredno. Pa še Jan zdej vsak dan enkrat kaka in ne na tri dni!! Sva ubila dve muhi na en mah!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
o petra hvala, bom tudi to poskusla! super super. pa mi bo očitno res uspelo tole nadlogo pozdravit in zacelit. sej skrajni čas
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:56:51
|
|
|
|
petra1984
|
Sej jz bom za zimo uporablala ovčko in vrečo! Brez košare in dekic.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 12:59:04
|
|
|
|
dzanika
|
lunca a bi mi lohka pomagala facebook naredit? Ker men sploh neki ne gre.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
itak dzanika, kje se ti zatakne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:00:17
|
|
|
|
petra1984
|
lunica...men je celo nosečnost reševal problem, vsak dan kivi al pa dva in ni blo nobene zaprtosti. Mi niso pomagale nobene namočene suhe slive, nič, nič, samo to! Je bil pa kar hudič, ko mi jih je zmankal pa tud po tri, štiri dni nism šla. Ampak pol je kivi zmehčal blato in ni blo problemov.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
petra tega res nisem vedla, tak da danes v nabavo kivijev me zanima, če bo meni enako delovalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 13:05:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 13:05:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 13:08:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 13:08:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
lex, lepo te prosim za aloe vero! hvala ti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2008 13:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:23:09
|
|
|
|
lex
|
dzanika - izvoli Zunaj sonček na okno trka, k Aleksu na skrivaj kuka. Iskrice v očeh ti zažarijo, očke lepega se dneva veselijo. Saj danes je tvoj dan, tvoj drugi rojstni dan. Vlakec glasno stoka, piska in sopiha, ni kaj, si reče, to je delo brez pravega oddiha. Danes pa na naši se postaji ustavi in glasno reče: ZA TVOJ ROJSTNI DAN VELIKO SREČE!
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:27:16
|
|
|
|
lex
|
ZIMA: JAZ JIH IMAM ČISTO NORMALNO OBLEČENE POTEM PA V KOMBINEZONČEK IN (sori črke) pregrinjalo od vozička čez. vita ima danes prvič žabice gor, ker ima poletne hlače na riti, drugače jih ne bi imela. jaz jim ful pozno dam gor žabe, jih raje pokrivam s koco (jo lažje odkrijem kot slečem). pa ful sem navajena jih malo oblačit.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:28:31
|
|
|
|
dzanika
|
lex najlepša hvala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:28:55
|
|
|
|
lex
|
aloe vero dobite, je pa ful pripravna zadeva, pri nas pali za vse rane in opekline,........
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:33:18
|
|
|
|
karamela6
|
lex, hiška bo res fajn. Sem pa videla, da imate barve sikkens. Super, ampak drage ko žafran, a?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:34:37
|
|
|
|
dzanika
|
lunica pridem do create your profile. Pol pa tm kliknem zelen oblaček create an ad. Pa tm vpišem What do you want to advertise... V glavnem vse izpolnem na tej strani. Pa kliknem continue. Pol pa pridem tja k je treba neki plačat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:35:42
|
|
|
|
dzanika
|
aja lunca pa še to. Enkrat sem že pršla do ene strani ko sem lahko poiskala prijatelje (preko maila). Ampak ne vem kako.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:38:14
|
|
|
|
dzanika
|
pa če kliknem create your profile pa napišem Your full name pa security question in answer - to vse izpolnim in mi napiše you must provide your full name.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:38:59
|
|
|
|
lex
|
ja za cca 300€ je je gor ampak beltop je treba 2x barvat in pol si na istem. ma niti povohajo te ne, če nimaš 1000€ ko greš material nabavljat, pa to žeblje in barvo. še sreča da sma rušt dobila (moja dota )
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 30.9.2008 13:47:55
|
|
|
|
dzanika
|
Zdej mi je neki ratal. Zdej sem pršla do tam ko lahko sliko spreminjam pa dodajam slike in to. Zdej me pa zanima kje lahko koga najdem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?